72.000 Ft helyett 63.360 Ft: Síelés a Júlia Alpokban, a hóbiztos Krvavec síközpontban, 4 nap / 3 éjszaka 2 személyre félpanzióval a kranji Creina Hotelben

Ajánlat kód: 32070
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

63.360 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32070

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Síeljetek 4 napot Szlovéniában, a varázslatos Júlia Alpokban, a Krvavec síközpont kiváló minőségű, hóbiztos pályáin!

Felhasználható

  • 2018. december 1.-2019. április 1. között

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 éjszaka szállás a Creina Hotelben
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: 1,3 EUR/fő/éj (12 év felett fizetendő)

Felár                      

  • Egyágyas felár: 50%

Gyermekkedvezmények

  • 0-6,99 éves korig: ingyenes
  • 7-13,99 éves korig: 50%
  • 14-18 éves korig: 10%

Krvavec a Júliai Alpokban fekszik 1450 és 1971 méteres magasságban, ez Szlovénia legjobb síközpontja. A sícentrumhoz vezető út mellett összesen 10 parkoló van. Innen síbuszok szállítják a vendégeket a kabinos völgyállomásához, illetve a pénztárakhoz. A kabinos hét perc alatt visz fel a pályákhoz. A végállomásánál rögtön három felvonó van, köztük egy modern hatüléses.

A síközpont legmagasabb pontja 1971 méter, innen piros és fekete pálya indul lefelé. A kezdők számára könnyű lejtők találhatóak, melyekhez tányéros vagy csákányos liftek visznek fel. Külön pályákat alakítottak ki monosízőknek és snowboardosoknak, utóbbiak számára félcső és boardercrosspálya is van.

Mindezen kívül szánkópálya és sífutópálya is található itt. Összesen 7 üléses és 3 húzófelvonó és 1 kabinos szolgálja ki az ideérkező vendégeket. A pályák mind sízők mind snowboardosok számára ideálisak, mivel szép szélesek. Krvavecon minden lejtő hóágyúzott, ami még hóbiztosabbá teszi ezt a helyet!

Hotel Creina

A Hotel Creina tökéletes választás minden korosztály számára, akár síelésről, akár kirándulásról, városnézésről van szó. A Kranj központjában található négycsillagos szálloda Krvavec sípályáinak közelében, a városi élettől csupán egy lépésre fekszik. A hotellel szemben korcsolyapálya található, melyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe, a hoteltől 5 perc sétára uszoda és szórakozóhely is található. A hotel 87 szobával, panorámaterasszal, és egy rendezvényteremmel is rendelkezik, továbbá mind minőségben, mind mennyiségben kiváló konyhával várja vendégeit. A hoteltől a Krvavec síterep 16 km távolságra található, ahol közvetlenül a kabinos felvonó alsó állomásánál van a buszparkoló.

Legközelebbi sípálya: Krvavec sícentrum kb. 16 km.

Síbusz: nincs.

Elhelyezés: Modern, komfortosan berendezett, otthonos szobákban, melyek mindegyike zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, televízióval, telefonnal és minibárral felszerelt. A kétágyas szobák egy része pótágyazható. A szálloda rendelkezik akadálymentesített szobákkal, és kétfős, valamint négy fő elhelyezésére is alkalmas lakosztállyal is.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Síelés a Júlia Alpokban, a hóbiztos Krvavec síközpontban, 4 nap/3 éjszaka 2 személyre félpanzióval a kranji Creina Hotelben, április 1-ig

Fontos

Felhasználható • 2018. december 1.-2019. április 1. között

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére