Körutazás a Távol-Keleten - Szingapúr, Kuala Lumpur, Hong Kong, Makaó -  repülőjeggyel, szállással, félpanzióval

Ajánlat kód: 30997
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30997

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Utazd körbe a Távol-Keletet! Ismerj meg egy másik világot, másik kultúrát más embereket!

Utazási időpont:

  • 2021. március 28-április 7.

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyet Budapest – Hongkong és Szingapúr – Budapest útvonalon átszállással Dohában
  • közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 8 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • félpanziós ellátást: reggeli és ebéd vagy vacsora a programoktól függően a 3. nap reggelitől a 10. nap vacsoráig
  • kirándulásokat a program szerint
  • belépőjegyek árait
  • magyar és helyi idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket: kb. 159.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • belső repülőjegy árát: 290,- USD / fő (Irodánkban fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • kötelező szervízdíjat / borravalót a helyi személyzet részére: 60 USD / fő
  • minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 47.900,- Ft-os / fő felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat) 
  • egyágyas felár: 168.300 Ft

Program leírása:

1. nap:

Budapest – Hongkong Elutazás a déli órákban Hongkongba, átszállással. Éjszaka a repülőn.

2. nap:

Hongkong Érkezés Hongkongba a délutáni órákban, transzfer a szállodába. Pihenés. Esti szabad programként érdemes a Kowlooni-öböl menti sétálóutcát felkeresni, ahonnan a leglátványosabb az esténként 8-kor kezdődő lézer-show, zene ritmusára váltakoznak a Kowloon és a Hongkong-sziget irodaházainak fényei. A fényjáték a világ legnagyobb állandó hang- és fényjátékaként került be a Guinness Rekordok könyvébe. Szállás Hongkongban.

3. nap: Hongkong – Makaó

Délelőtt városnézés az égig érő városban, Hongkongban. A térség kereskedelmi és pénzügyi központja 1200-nál is  több felhőkarcolójával világcsúcstartónak számít. A 428 méter magasan elhelyezkedő Viktória-csúcs kilátójából elképesztő látvány tárul elénk a forgalmas öbölre, valamint a közeli szigetekre. A sziget déli részén található az Aberdeen öböl, ahol csaknem 3000 ember él lakóhajókon. Késő délután utazás gyorshajóval az „ázsiai Las Vegas”-ba. Makaó csodálatos: múlt és jövő találkozása, szépen gondozott parkok, több száz éves portugál templomok, erődök, szépen felújított kormányzói épületek, óvárosa pedig világörökségi helyszín. Esti kikapcsolódás és vacsora a Fisherman's Wharf komplexumban, ahol játékszenvedélyünknek is hódolhatunk. Szállás Makaón.

4. nap: Makaó – Hongkong

Városnézés a kaszinók fővárosában: Szent Pál katedrális romjai, Largo do Senado – a portugál városrész főtere, A-Ma templom, Makaó torony, Lisszabon kaszinó. A program során ebéd. Makaó szigetvilágát hosszú hidak és töltés-utak kötik össze egymással. A városnézést folytatva ízelítőt kapunk Makaó szigeteiből is, melyek az intenzív tengerfeltöltések következtében és az elmúlt évtized nagyszabású beruházásainak köszönhetően folyamatosan fejlődnek: Taipa, Coloane és a köztük fekvő Cotai. Szabadidő, majd visszautazás gyorshajóval Hongkongba, szállás.

5. nap: Hongkong – Lantau sziget – Kuala Lumpur

Kirándulás a Hongkong tüdejének tartott Lantaura. Míg Hong Kong a felhőkarcolók városa, a közigazgatásilag hozzá tartozó Lantau sziget megőrizte kisvárosi hangulatát. A sziget 1000 m magas hegycsúcsán áll a világ legnagyobb bronz Buddha szobra. Hatalmas hegyek között bukkan elő a 26 méteres Tian Tan Buddha, amit a lélegzetelállító Ngong Ping 360 felvonóról is megcsodálunk. Az 5,7 km-es látványos utat 25 perc alatt tesszük meg. A kora esti órákban továbbutazás repülővel Kuala Lumpurba. Szállás a maláj fővárosban.

6. nap: Kuala Lumpur

Városnézés Kuala Lumpurban, amely álmos kis kínai faluból nőtte ki magát Ázsia egyik legdinamikusabban fejlődő, modern és gazdag városává. Malajzia fővárosának legismertebb látnivalói: a Jamek Mosque (a város egyik legrégebbi mecsete), a régi és az új Királyi Palota, a Nemzeti Emlékmű, a Nemzeti Mecset, a Függetlenség tere és a kínai negyedben a színpompás Sri Mariamman hindu templom. Este maláj táncműsorral egybekötött vacsora. Szállás Kuala Lumpurban.

7. nap: Kuala Lumpur

Kirándulás a fővárosközeli Batu barlangokhoz. A mészkő hegyen rendkívül sok barlang és hindu szentély található. A templomrendszer ritka természeti képződményei közül a legnagyobb és legnépszerűbb a Templombarlang, ahol a szentély megtekintéséhez először meg kell mászni 276 lépcsőfokot. Ha ez sikerült, akkor egy életre szóló élményben lesz részünk! Visszatérés Kuala Lumpurba. Ebédet követően nemcsak Malajzia, de a mérnöki zsenialitás jelképévé is vált, híres Petronas ikertornyok 86. emeletéről megcsodáljuk a főváros panorámáját. Nap végén a központi piac forgatagában vásárlási lehetőséget is biztosítunk. Szállás Kuala Lumpurban.

8. nap: Kuala Lumpur – Putrajaya – Melaka – Johor

A mai tartalmas nap első állomása Putrajaya, az ország kormányzati központja. Az első malajziai miniszterelnök tiszteletére nevezték el és a közelmúltban építészeti, technológiai és környezetvédelmi csodákkal büszkélkedő várossá nőtte ki magát. A legismertebb látnivalók megtekintése: Seri Perdana (miniszterelnöki rezidencia), a rózsaszín kupolás Putra Mosque, Istana Melawati (a királyi család lakhelye), Istana Kehakiman (igazságügyi palota). Továbbutazás az UNESCO világörökségi listáján szereplő Melakába. A települést Parameswara, palembang-i hindu herceg alapította. Egykor portugál, holland majd angol gyarmat volt, az épületek máig őrzik az európai befolyás jegyeit. Ebédet követően városnézés: Porta de Santiago, Szent Pál templom, Stadhuys épülete, a Keresztény templom, Cheng Hoon Teng templom (legrégibb kínai templom Malajziában) stb. Továbbutazás autóbusszal Szingapúr irányába, szállás Johorban.

9. nap: Szingapúr

Szingapúr egykori brit gyarmat, a világ egyik legkisebb, mégis egyik legsikeresebb országa. 1965-ben elnyert függetlensége óta rohamos fejlődésnek indult. A tradicionális kínai és ázsiai építészet elemeit lélegzetelállító módon ötvözik a modern építészeti és a legmodernebb technológiai, valamint környezetvédelmi megoldásokkal. Városnézés Szingapúrban. Merlion (a városállam jelképe a félig hal, félig oroszlán) gyönyörű kilátással az öbölre, a régi parlament, a műemlékké nyilvánított Raffles Hotel (Ázsia egyik legpatinásabb szállodája), Legfelsőbb Bíróság, városháza, Szent András Székesegyház, a városközpont ultramodern épületei, a Singapore folyó menti gyönyörű házsorok, Kis India, Kínai negyed. Szingapúr egyik leglenyűgözőbb modern építészeti jelensége a tengertől visszahódított területen kialakított Gardens by the Bay parkban felépített Szuperfa-liget. A 25-50 m magas épületek, szuperfák, az építészet és a környezetvédelem legújabb vívmányait ötvözik, függőleges kertek, amelyek bemutatják Malajzia és bolygónk növényvilágát. Este zenés fényjáték megtekintése a Szuperfa-ligetben. Szállás Szingapúrban.

10. nap: Szingapúr

A szingapúri városnézés folytatása: Orchidea Kert megtekintése, majd kirándulás a Sentosa-szigetre, mely egykor katonai bázis volt. Ma már igazi trópusi Disneyland-ként funkcionál, rengeteg természeti és mesterséges látványossággal kiépített hely. A későesti repülőtéri transzferig búcsúvacsora és szabadprogram a híres 2 km hosszú Orchard Road környékén. Hazautazás Budapestre az éjjeli órákban átszállással.

11. nap: Szingapúr – Budapest

Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban várható, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás a Távol-Keleten - Szingapúr, Kuala Lumpur, Hong Kong, Makaó - repülőjeggyel, szállással, félpanzióval

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére