7 napos vakáció Dubajban, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, belépőkkel

Ajánlat kód: 38524
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

278.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38524

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a luxus és csillogás világát, Dubajt!

Opciók

  • 2021. március 13.: , 279.500 Ft
  • 2021. október 6.: , 278.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy
  • 7 éjszaka szállás 4*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Program szerinti belépők

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illeték: kb.: 78.000 Ft
  • Utasbiztosítás (BBP): 4.560 Ft
  • CL PLUS biztosítás: 23.820 Ft
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 120 AED/szoba

Felár

  • 15-24 fő esetén: 16.500 Ft/fő
  • Egyágyas felár (III.13.): 130.000 Ft
  • Egyágyas felár (X.06.): 126.000 Ft
  • 5x vacsora felár (III.13.): 31.000 Ft
  • 5x vacsora felár (X.06.): 38.500 Ft
  • 7x vacsora felár (III.13.): 44.500 Ft
  • 7x vacsora felár (X.06.): 54.000 Ft

Fakultatív programok (10 főtől)

  • Burj Kalifa és Dubai Mall: 27.000 Ft
  • Sivatagi szafari BBQ vacsorával: 28.000 Ft
  • Egész napos Al Ain kirándulás: 36.000 Ft
  • Egész napos Dubai kirándulás: 19.500 Ft
  • Sétahajózás a Dubai-öbölben, vacsorával: 26.000 Ft
  • Dubai Frame és Miracle Garden: 28.500 Ft

Program

1. nap: Budapest – Abu-Dhabi

Elutazás Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti repülőjárattal Abu-Dhabiba, transzfer a szállodába. Szállásunk 2 éjszakán át Abu-Dhabiban lesz, egy városközponti, mégis homokos tengerpartos, csendes kertekkel és saját stranddal rendelkező négy csillagos hotelben. Vacsora a szálláson.

2. nap: Egész napos pihenés a parton

Szabadon alakíthatja programját, élvezheti a pihenést a hotel nyugodt légkörében, kültéri medencéivel, exkluzív kertjében. A homokos strandra festői sétány vezet, de ha nincs kedve csobbanni, célozza meg a városközpontot, vagy tekintse meg a helyi kínálatot a közeli bevásárlóközpontokban. (Az Abu Dhabi Mall 5 perc sétával elérhető, vagy egyénileg javasoljuk a taxi használatát, mely olcsó és biztonságos.)

3. nap: Abu-Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek fővárosa

Reggeli után kicsekkolunk szállodánkból. Egész napos túrára indulunk az Egyesült Arab Emírségek fővárosába, Abu-Dhabiba, a modern keleti fővárosba. Az 50 évvel ezelőtti poros kisváros a térség legnagyobb olajkészletének köszönhetően ma felhőkarcolóival, villáival, zöldellő parkjaival a sivatag metropolisza. Szemünk előtt egy szigetekre épült modern, látványos város képe rajzolódik ki, óriási felhőkarcolóival, üvegpalotáival. Nagyvonalú kertjei és parkjai a régió egyik legzöldebb városává tették. A város szíve egy szigeten található, melyet hidak kötnek össze a többi szigettel. Városnézésünket a pompás Sheikh Zayed nagymecsetnél kezdjük, mely a világ 8. legnagyobb mecsetje, és a világ egyik legnagyobb mecsetekben függő csillárját és kézzel csomózott perzsaszőnyegét rejti. Látogatást teszünk az Emirates Palace „7” csillagos luxusszállodájába, ahol aranyporral hintett süteményt és kávét vagy teát kóstolunk (kirándulás ár tartalmazza)! Végighaladunk a Corniche-on, a leghíresebb tengerparti sétányon. A Saadiyat szigetre érve megállunk fotószünetre a 2017 novemberében megnyílt Louvre Abu Dhabi múzeumnál, amely bekerült a világ 7 épített csodái közé is. Busszal áthaladunk a Yas-szigeten, ahol megtekintjük a Forma 1-es versenypályát és híres Ferrari World épületét. Autóbuszunkkal Dubaiba tartunk, ahol elfoglaljuk szállásunkat.

4. nap: A „régi” és az új Dubai!

Mai napunk legsűrűbben használt szavai: legnagyobb, legdrágább, legújabb … mindenből csak a leg-leg-leg! Reggeli után autóbusszal és gyalogosan városnézésre indulunk, a régi és az új Dubai-jal ismerkedünk. A régi Dubai felfedezése során meglátogatjuk a 150 éves Al Fahidi erődöt, amely a Dubai Múzeumnak ad otthont. Itt megismerkedünk a város hihetetlen fejlődésével a régi gyöngyhalászattól a modern üzletközpontokig, gigantikus méretű felhőkarcolókig az olaj előtti és az olaj utáni világban. Igazi arab vízitaxin - abrán - utazunk a fűszer és aranybazárhoz (vásárlási lehetőség). A fűszerek a városnak sajátos keleti atmoszférát kölcsönöznek, az aranybazár mintegy 400 üzletével a mérhetetlen gazdagságot mutatja. Kívülről megtekintjük a Jumeirah mecsetet, az iszlám építészet remekét, majd Megállunk a Burj Al Arab tengerpartján, ahonnan számtalan képet készíthetünk az ikonikus szállodáról. Megállunk egy modern kori arab piacon, a Souk Madinat Jumeirah piacán, ahol a fedett bazársoron, minőségi termékekkel, kávézókkal és éttermekkel teli üzleteket találunk (vásárlási és gyors étkezési lehetőség). Autóbuszunkkal a tengerbe nyúló pálmalevél formájú mesterséges szigetre igyekszünk, ahol elhaladunk a szintén ikonikus Atlantis The Palm szálloda előtt. Visszatérve a szárazföldre sétálunk a mindig nyüzsgő Marina Walk-on a Dubai Marina városrész lenyűgüző felhőkarcolói között, az épített csatorna partján. Fakultatív ajánlatunk az első napra: jöjjön velünk a Burj Khalifa 828 méteres magasságába, mely jelenleg a világ legmagasabb felhőkarcolója. A Dubai Mall bevásárlóközpontból egy sétálófolyosón keresztül jutunk át a Khalifa toronyba, ahol útközben sok információt kapunk a "város az épületben" tervezésről és az építkezésről. A kétszintes szuperlift 1 perc alatt repít fel a 454 m magasságban található látogatóközpontba, ahol 360°-ban csodálhatjuk az elénk táruló panorámát.

5. nap: Pihenés a Perzsa-öbölben

Ezen a napon a Perzsa-öböl homokos partján strandolhat. A szállodából ingyenes transzferlehetőség van utasainknak a Kite Beach szabadstrandjára és a Mall of the Emirates bevásárlóközpontba. (Egyénileg javasoljuk a metró, valamint a taxi használatát, mely olcsó és biztonságos.) Ha nem kíván a tengerparton pihenni, szabadidőben felkeresheti a dubai bevásárló központokat, vagy akár bérelhet sílécet és csúszhat a világ egyetlen fedett sípályáján! Érdemes kihasználni a számtalan lehetőséget, melyet Dubai kínál, hogy az élményeink száma is számtalan legyen (kérje idegenvezetőnk segítségét). Fakultatív ajánlatunk a délutánra: Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéin át (az „aranyhomok”) utazunk terepjárókkal a sivatag „közepébe” megállóval, feledhetetlen képeket készítve, majd érkezünk a „sivatagi táborba”, ahol BBQ vacsorával várnak bennünket. A vacsora után arab hastánc bemutatón veszünk részt. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

6. nap: A sivataggal körülvett Al Ain oázisa

Szabad program Dubaiban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Jöjjön velünk Al Ainba! Al Ain, az egykoron kis beduin település a hegyek lábánál fekszik, sivataggal elzárva a külvilágtól. A mára az ország negyedik legnagyobb városává felfejlődött települést a történelmi és modern stílusok keveredése jellemzi gyönyörű parkjai és modern bevásárlóközpontjai mellett. Elmegyünk egy tevevásárra, ahol elleshetjük, hogyan cserél gazdát a „sivatag hajója”. A Jebel Hafeet hegy 1250 méterre magasodik ki a síkságból, melynek oldalából páratlan kilátás nyílik az oázisra és a városra. Utunk során megtekintjük az Al Ain erődöt, és sétálunk a város legnagyobb oázisában is. Meglátogatjuk a Sheikh Zayed palotáját, amely Zayed bin Sultan Al Nahyan Sejk, az Egyesült Arab Emírségek első elnökének lakóhelyéül szolgált, amíg Al Ain kormányzója volt.

7. nap: Csodák Kertje és az impozáns Dubai Frame

Alakítsa kedvére a napját, vagy tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: Nem hagyhatjuk ki a Dubai Miracle Gardent, a világ legnagyobb virágoskertjét, mely 72.000 nm-en folyamatosan változó témákkal, élénk színekkel, illatokkal és alakzatokkal kápráztatja el látogatóit. Utunk ezután a Dubai Frame-hez, a világ szintén legnagyobb, aranyozott „képkereteként” számontartott nevezetességéhez vezet. A 150 méter magasságban lévő üvegaljú kilátóteraszról remek panoráma nyílik Dubai régebbi városrészeire és a csillogó, folyton változó modern metropoliszára. Fakultatív ajánlatunk estére: Sétahajózás a Dubai-öbölben, büfé-vacsorával. Nagyszerű élmény a város fényeinek, kivilágított felhőkarcolóinak látványa a hajóról miközben tradicionális arab zenét hallgatva fogyasztjuk el finom vacsoránkat.

8. nap: Abu Dhabi – Budapest

Menetrend függvényében délelőtt szabadprogram keretében búcsúzunk Dubaitól, délután transzfer az Abu-Dhabi Nemzetközi Repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos vakáció Dubajban, repülőjeggyel, 4*-os szállással, reggelivel, belépőkkel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére