7 napos körutazás Írországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, idegenvezetéssel – Dublin, Moher-sziklák, Kerry-gyűrű, Galway és Kilkenny

Ajánlat kód: 33903
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

585.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33903

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Írország zöldellő tájaira és hangulatos történelmi városkáiba!

Időpontok

  • 2023. augusztus 28.: , 585.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás Bp. - Dublin - Bp. útvonalon menetrendszerinti járattal
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • A közlekedést a körút során légkondicionált autóbusszal
  • 6 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Félpanziót
  • Idegenvezetést
  • Kirándulásokat a program szerint
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek és a fülhallgató árát: kb. 125 € / fő
  • Kalkulált csoportos útlemondási biztosítás: 2,5%.
  • Szervízdíjat / borravalót: 15 € / fő (Helyi gépkocsivezető részére!)
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 146.900,- Ft (májusban), 125.000,- Ft ( szeptemberben)

Program

1. nap: Budapest – Dublin

Repülés délelőtt Dublinba. Érkezés után irány a város, ismerkedés Dublin látnivalóival: O’Conell utca, Georgianus negyed, Főposta, Emlékezés kertje és a híres Temple Bar negyed. Vacsora, szállás Dublin környékén.

2. nap: Dublin – Glendalough – Powerscourt (kb. 120 km)

A városnézés folytatása Dublinban. A Trinity College-ot I. Erzsébet királynő építtette 1592-ben. Könyvtárában őrzik a VIII. századból való Book of Kellst (a világ egyik legszebben díszített középkori kódexét) és Brian Boru király hárfáját, amely az ország egyik jelképe. Ezt követően látogatás a XI. századi Szt. Patrick Székesegyházban. Utazás Wicklow megyébe, Írország „zöld kertjébe”. Glendaloughban a Szt. Kevin kolostor romjait keressük fel, melyet az ország leghangulatosabb kolostorának tartanak. Séta Powerscourt XVIII. században kialakított kertjében. Vacsora, szállás Dublin környékén.

3. nap: Kilkenny – Cashel – Killarney (kb. 330 km)

Kilkenny-be látogatunk. Írország egyik legkedvesebb középkori kisvárosában a Szt. Canice székesegyház megtekintése és a vár látogatása szerepel a programunkban. Továbbutazás a „Rock of Cashel” várhoz, amely az arany lapályból kiemelkedő, 60 m magas mészkő-sziklára épült erőd, egykor királyi székhely volt. Vacsora, szállás Tralee környékén.

4. nap: Kerry-gyűrű (kb. 200 km)

Az Iveragh félsziget, a híres „Kerry-gyűrű” színes és változatos útvonal, rengeteg látnivalóval! A 170 km-es „gyűrű” nagy részében csodálatos a panoráma, az Atlanti óceán sziklás, szaggatott partvidékével, a Golf áramlat hatására kialakult gazdag vegetációval. Itt állnak Írország legmagasabb hegyei, a kecskét koronázó Killorglin, Waterville - Chaplin kedvenc nyaralóhelye, juhászkutya bemutató, az ír parasztok életét bemutató skanzen stb. Átutazunk a színes házairól híres Sneemen, majd visszatérünk a Killarnay tavak festői láncolatához. Vacsora, szállás Tralee környékén.

5. nap: Adare – Bunratty – Moher – Burren – Galway (kb. 200 km)

Utazás északra. Rövid megálló az Írország „legcsinosabb faluja” címet viselő Adare-ban. Következő látnivalónk Bunratty-ban a XV. századi félelmetes vár, amely az ország egyik legnépszerűbb látványossága. A Bunratty Folk Park (skanzen) hűen tükrözi az ír vidéki életet. Pihenő és fényképezési lehetőség a híres, lélegzetelállító, 200 m magasan kiemelkedő, kb. 8 km hosszan elnyúló Moher-sziklán. Továbbutazás a burreni mészkőfennsíkon át Galway-ba, Írország nyugati „fővárosába”, amely elsősorban hangulatos kocsmáiról híres. Vacsora, szállás Galway környékén.

6. nap: Kylemore Apátság – Clonmacnoise – Dublin környéke (kb. 300 km)

Kirándulás a festői szépségű Connemara-félszigeten. A Kylemore-tó partján épült Kylemore apátság egy része, és a 2,5 hektáros viktoriánus kert nyitott a turisták számára. Továbbutazás Clonmacnoise-be, a Shannon folyó partján fekvő, VI. századi vallási központba. A területen egy katedrális, 8 templom (X–XIII. századból) romjai, két kerek torony és három kelta kereszt látható. A külső épületek mellett érdemes megnézni múzeumot is. Vacsora, szállás Dublin környékén.

7. nap: Monasterboice – Malahide – Dublin – Budapest (kb. 170 km)

Utazás Monasterboice-ba. A középkori kolostor romjai egy sírkertben elzárva találhatók. A tetőtlen kerek torony és két templom mellett gyönyörű, X. századi nagy kőkereszteket is láthatunk. Utunk befejezéseként ellátogatunk a romantikus Malahide-kastélyhoz. A XIV. századi épülethez később hozzáépített részek mesebeli külsőt adnak a várnak. Transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás Írországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, idegenvezetéssel – Dublin, Moher-sziklák, Kerry-gyűrű, Galway és Kilkenny

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére