7 napos körutazás Indiában, repülőjeggyel, 4*-os szállással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel, hosszabbítási lehetőséggel az amritszári Aranytemplomhoz

Ajánlat kód: 35046
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

198.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35046

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz az indiai Aranyháromszögben, s hosszabbítsd meg a körutazást az amritszári Aranytemplomhoz!

Időpont

  • 2020. 02. 28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Bp. – Delhi – Bp. útvonalon, átszállással Dubajban
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 5 éjszaka szállást helyi 4* kategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanziós ellátást (reggeli és napi egy főétkezés a programoktól függően) + utolsó este búcsúvacsora
  • Városnézéseket és kirándulásokat az útiprogram szerint
  • Helyi és magyar idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket: kb. 162.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Belső repülőjegyek: 230,-USD (Indulás előtt fizetendő!)
  • Indiai vízumot: 25,- USD / fő (Itthon intézzük, díja irodánkban utazás előtt fizetendő a Ft hátralékkal együtt készpénzben vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • Indiai vízum ügyintézési díját: 3.500,- Ft / fő
  • Belépőjegyek árát (kivéve az Amritszár hosszabbítást): kb. 110,- USD / fő (Helyszínen fizetendő tétel!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Kötelező szerviz díjat / borravalót (helyi idegenvezetők, szállodák, buszsofőrök):
  • Indiai Aranyháromszög alapprogram esetén: 40,- USD / fő
  • Indiai Aranyháromszög + Amritszár hosszabbítás: 50,- USD / fő
  • Minimális utaslétszám hiányában, 10–14 fő indulása esetén a 15.500,- Ft-os / fő felárat (Indiai Aranyháromszög)
  • Indiai Aranyháromszög + Amritszár hosszabbításnál a felár: 21.800,- Ft/fő.
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő költségeket

Felár

  • Amritszár hosszabbítás felára: 75.600,- Ft / fő (2 éjszaka félpanzióval)
  • Az amritszári hosszabbításhoz tartozó belföldi repülőjegy árát: 230,- USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra készpénzben befizetve!). A fenti USD összegek FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019. december 23.!
  • Egyágyas felár: 30.800,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Delhi

Délután elutazás Budapestről menetrend függvényében, átszállással Delhibe. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Delhi

Reggel érkezünk Delhibe. Városnézés India fővárosában, melynek során először az ország első és legrégibb iszlám építményéhez látogatunk el, a Qutub Minar-hoz. Magas tornya és az udvarán álló sok évszázada nem rozsdásodó vasoszlop mára Delhi szimbólumaivá váltak. A második mogul császár, Humayun sírja a perzsa ihletésű sírépítészet remekműve. A város legnagyobb mecsete a Jama Masjid, ahol egyszerre akár húszezer igazhitű is imádkozhat. Több történelmi eseménynél fontos szerepet játszott a Vörös Erőd (kívülről). A brit birodalom indiai fővárosaként, a XX. század elején épített Új-Delhiben az India Kapu és a parlament (kívülről), a híres politikus és polgárjogi harcos, Mahatma Gandhi emlékhelye, a szépen parkosított Raj Gath, és a Lakshmi-Narayan hindu templom megtekintése. Szállás Delhiben.

3. nap: Delhi – Jaipur

Folytatjuk a delhii városnézést. A XIX. század közepén Perzsiában alapított, egyetemes testvériséget és társadalmi egyenlőséget hirdető bahái világvallás híres, fehér márványból készült, nyíló lótuszvirágot formázó templomát, a Lótusztemplomot és annak szép parkját tekintjük meg. Délután utazás autóbusszal Rajasthan fővárosába, Jaipurba. Szállás Jaipurban.

4. nap: Jaipur, Amber erőd

Látogatás a kissé zord külsejű, de gyönyörű belsejű, festői Amber erődbe, ahol megismerkedünk az uralkodók és háremhölgyeik életével, látjuk többek között a fantasztikus Sheesh Mahalt is (Tükörterem). Délután folytatjuk városnézésünket az 1727-ben alapított és 1853-ban a walesi herceg tiszteletére, az üdvözlés színére festett, rózsaszínben pompázó Jaipurban: Jantar Mantar vagyis a Csillagvizsgáló, a City Palace, avagy Városi Palota, Hawa Mahal, vagyis a Szelek Palotája (kívülről). Szállás Jaipurban.

5. nap: Jaipur - Fatehpur Sikri – Agra

Utazás autóbusszal Fatehpur Sikribe, a szellemvárosba. A települést a legnagyobbnak tartott mogul császár, Akbar építtette az őt megsegítő Sufi bölcs, Salim Chisti tiszteletére. A vörös homokkőből álmodott palota csodálatos keveréke a mogul, a perzsa, az iszlám és a hindu építészetnek. A várost nem sokkal megépítése után – valószínűleg – vízhiány miatt elhagyták. Továbbutazás Agrába, útközben megállunk még – ha időnk engedi – egy IX. századi „lépcsős kútnál”, a Chand Baorinál. A világ egyik alig ismert csodája fordított „negatív” maja piramisra hasonlít. Vacsora, szállás Agrában.

6. nap: Agra – Sikandra

Városnézés AGRÁ-ban, amely a mogul uralkodók ideje alatt élte aranykorát. A Taj Mahal a fenséges síremlék, a szerelem emlékműve, amit Sah Jahan császár építtetett kedvenc felesége, a Palota Gyöngye, Mumtaz Mahal tiszteletére, annak nagyon fájlalt hirtelen halála után. Az Agra erőd a delhi-i erőd ikertestvére, belsejében több mogul császár is szépséges palotákat építtetett vörös homokkőből és fehér márványból. Láthatjuk benne többek között Sah Jahan börtönét és Jehangir fekete trónusát is. A nap folyamán látogatást teszünk még a legbölcsebbnek és legnagyobb mogul uralkodónak tartott Akbar császár síremlékénél Agra egyik külvárosában, Sikandrában. Vacsora, szállás Agrában.

7. nap: Agra – Delhi

Visszautazunk autóbusszal Delhibe. Megtekintjük a 2005-ben megnyitott Akshardham hindu templomot, melynek csodálatos faragásait kb. hétezer művész készítette. A templom hatalmas területén gyönyörű épületek, parkok, szökőkút-kompozíciók állnak. Vacsora a szállodában.

A rövidebb program utasainak transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre másnap a déli órákban. A hosszabb programot választó utasoknak szállás Delhiben.

HOSSZABBÍTÁSI LEHETŐSÉG: AMRITSZÁRI ARANYTEMPLOM

8. nap: Amritszár – Arany-templom

Kora reggel expresszvonattal, kb. 5 órás úttal érkezünk a szikh vallás Mekkájába, Amritszárba. A városhoz közeli (a két állam közti barátság jegyében) nyitva tartó indiai-pakisztáni határon megtekintjük a fergeteges katonai parádét. Részt vehetünk a Guru Granth Sahib, a szikhek szent könyvének esti búcsúztató szertartásán, a gyönyörű esti kivilágításban pompázó Aranytemplomban. Vacsora, szállás Amritszárban.

9. nap: Amritszár

Délelőtt ismét felkeressük a Halhatatlanság tavánál épült Aranytemplomot. A fehér márvány medence partjától márvány gyalogjáró vezet a vastag aranyozással bevont, a tó közepén „úszó” építményhez. A mindenki számára nyitott templomban megnézzük a főépületet, a Harmandir Sahibot, az Akal Takht Sahibot, ahol éjjel őrzik a szent könyvet, és a közösségi konyhát. A város másik, bár szomorú nevezetessége az 1919. évi brit vérengzés helyszíne, a Jallianwala Bagh, mely történelmi mementóként őrzi a puskagolyók nyomait. Repülés Delhibe. Búcsúvacsora, majd rövid átöltözési lehetőség után transzfer a repülőtérre a késő esti órákban. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

10. nap: Budapest

Átszállás után érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás Indiában, repülőjeggyel, 4*-os szállással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel, hosszabbítási lehetőséggel az amritszári Aranytemplomhoz

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére