7 napos körutazás Grúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel, 3 vacsorával, borkóstolóval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42871
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

419.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42871

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Grúzia mesés tájait, izgalmas hagyományait és különleges gasztronómiáját!

Időpont

  • 2023. október 3.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy Budapest-Tbiliszi útvonalon átszállással oda-vissza
  • Repülőtéri illetékek
  • Személyenként egy feladott poggyász (max. 20 kg) és egy kézipoggyász (max. 8 kg, max. 55×40×23 cm) oda-vissza
  • Szállás hat éjszakára négycsillagos szálláshelyeken, kétágyas szobákban
  • Reggeli minden szálláshelyen
  • Vacsora három alkalommal
  • Utazás Grúziában különbusszal
  • Magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
  • Belépőjegyek a program szerint
  • Borkóstoló Kahetiben

Az ár nem tartalmazza

  • Ajánlott szervizdíj: 25 euró/fő (a helyszínen fizetendő)
  • Útlemondási biztosítás: 2,5%
  • Colonnade ATLASZ biztosítás 650 Ft-tól/fő/nap

Felár

  • Félpanzió (3 vacsora) Az utolsó este hagyományos táncelőadással 40.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 120.000 Ft

Program

Október 3., kedd
Elutazás Budapestről a Turkish Airlines járatain, isztambuli átszállással (09:05-12:15, 13:20-16:35) Tbiliszibe. Érkezés után transzfer a szállodába.
Szállás Tbiliszi központjában két éjszakára: Hotel Citrus****

Október 4., szerda
Első teljes napunkon a keleti Kaheti régióban kalandozunk. A Shumi borászatban megismerjük a borkészítés helyi hagyományait és a helyi fajtákat is megkóstolhatjuk, majd sétálunk egyet a "szerelem városában", a szép fekvésű Szignagiban. Napunk végén ellátogatunk a 9. században alapított Bodbe apácakolostorához, amely Szent Nino ereklyéinek őrzőjeként az ország egyik legnépszerűbb zarándokhelye.
Szállás Tbilisziben.

Október 5., csütörtök
Reggeli után ellátogatunk a régi fővárosba, a Mtkvari és az Aragvi összefolyásánál épült Mchetába, ahol meglátogatjuk a város Világörökségi helyszíneit, a Dzsvari kolostort és a Szvetichoveli katedrálist. Ezután a Kaukázus festői láncai felé vesszük az irányt, megállóval a középkori Aragvi Hercegség központjában, a tóparti Ananuriban. Szállás és vacsora Grúzia leghíresebb síközpontjában, a 2200 méteres magasságban fekvő Gudauriban.
Szállás és vacsora Gudauriban két éjszakára: Gudauri Inn****

Október 6., péntek
Egész napos kirándulás Kazbegi környékén. Grúzia egyik legszebb fekvésű települése az azonos nevű 5054 méter magas hegycsúcs lábánál található. Érkezés után dzsipekbe szállva jutunk fel a szomszédos Gergeti fölé magasodó Szentháromság-templomhoz, fantasztikus kilátással a falura és a hófödte hegyekre. Délután meglátogatjuk a Gveleti-vízesést a Terek folyó szurdokvölgyében, majd visszautazunk Gudauriba.
Szállás és vacsora Gudauriban.

Október 7., szombat
Búcsút intünk a hegyekhez és Goriba indulunk. Érkezés után meglátogatjuk a középkori "kilenckapus" erődöt, majd ellátogatunk Sztálin múzeumába. A város híres/hírhedt szülöttének emléket állító múzeumban a szovjet vezető szülőházát, személyes tárgyait és az utazásaihoz használt vasúti kocsiját is megtekinthetjük. Továbbutazás a hegyvidéki Bakurianiba.
Szállás és vacsora Bakurianiban: Bakuriani Inn****

Október 8., vasárnap
A hegyi levegőn töltött éjszaka után visszautazunk a fővárosba, Tbiliszibe, ahol sétálunk az óvárosban, majd kabinos felvonóval felkapaszkodunk a Narikala erődhöz, a város legszebb kilátópontjához. Este fakultatív vacsora táncelőadással.
Szállás Tbiliszi központjában: Epigraph Town Hotel****

Október 9., hétfő
Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd hazautazás a Turkish Airlines járatain, isztambuli átszállással (10:45-12:15, 18:35-19:30) Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás Grúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállásokkal, reggelivel, 3 vacsorával, borkóstolóval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére