7 napos körutazás a Pireneusokban, Spanyolországban és Franciaországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3-4*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 39159
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

448.800 Ft

Megveszem

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 39159

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Pireneusok országaiban, Spanyolországban, Franciaországban és Andorrában!

Időpont

  • 2024. szeptember 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Barcelona – Budapest útvonalon menetrendszerinti repülővel, a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • Elhelyezés: *** / **** szállodák kétágyas, zuhanyozós / WC-s szobáiban
  • Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek és fülhallgató: kb. 120,- €. (Helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 3%
  • Idegenforgalmi adó: kb. 10,- € (Helyszínen fizetendő!)
  • Szervizdíj / borravaló: 10,- €

Felár

  • Egyágyas felár: 85.000,- Ft
  • Felár 25-29 fő esetén: 90,- €  (Helyszínen fizetendő!)

Program

1. nap: Budapest – Barcelona – Tarragona
Repülés Barcelonába a délelőtti órákban. Érkezést követően utazás Katalónia egyik érseki székhelyére, TARRAGONA-ba. Rövid séta az ún. a római korba kalauzoló „Archeológiai sétányon”. A Balcón del Mediterráneo az egyik legszebb kilátóhely, ahonnan az amfiteátrum és a Földközi-tenger panorámája tárul elénk. Utazás Salouba. Vacsora, szállás.

2. nap: Poblet – Santes Creus
Délelőtt kirándulás POBLET-be és SANTES CREUS-ba, mindkét kolostorváros az UNESCO világörökség része. A települések, mint hatalmas múzeumok őrzik a XII-XIV. századi műkincsek gazdagságát. Vacsora, szállás Salouban.

3. nap: Cervera – La Seu D’ Urgell – Andorra
Városnéző séta CERVERA-ban. A települést V. Fülöp emelte városi rangra. Idehelyezte a barcelonai egyetemet, mely 1842-ig Katalónia egyetlen egyeteme volt. Belvárosi séta során megtekintjük még a városfalat és a XII-XIII. századi Szűz Mária templomot. LA SEU D’URGELL egyházi központ. A város püspöke a francia államelnökkel együtt, a VIII. században Nagy Károly által alapított Andorra egyik „társhercege”. A mai katedrális IX. századi lombard alapokra épült. A legszebb része a XIII. századi kerengő és a román-gótikus retablo (szárnyas oltár). Továbbutazás Andorrába, a mini-államba. Vacsora, szállás Andorrában.

4. nap: A Pireneusok világa
Ízelítőt kapunk a Pireneusok világából. ANDORRA alig ismert a turisták körében, pedig az útleírások úgy tartják, hogy „óriás a törpék között”. Államformája egyedülálló a világon. Völgyei nehezen megközelíthetőek, népe katalán nyelven beszél, amelyet már csak a lakosság kb. 1/3-a anyanyelven beszél. A főváros mellett, ismerkedés a völgyek, és kisebb falvak látnivalóival is (Meritxel, az andorraiak szentélye, Pal). Vacsora, szállás Andorrában.

5. nap: Ripoll kolostorai – Besalu
A mini államból a tengerpartra vezető út során fantasztikus panoráma tárul elénk! RIPOLL Szűz Mária-kolostora csodálatos módon, szinte teljes épségben vészelte át a XV. századi földrengést, mely a település középkori épületeit megsemmisítette. A hatalmas bencés kolostor-együttest a VI. században alapították, XII–XIV. században készült kerengőjét Katalónia legszebb román kori alkotásai közé sorolják. BESALU máig megőrizte középkori jellegét, sétánk során megismerhetjük hangulatos utcáit, tereit. Vacsora, szállás a Costa Brava északi részén, Rosasban.

6. nap: Elne – Collioure – Perpignan
ELNE-ben az egyik különleges műremek a kolostor kerengője, amely a XII. századi későromán építészet gyöngyszeme. Az oszlopfők igényes megmunkálása a legszebbek közé sorolja Európában. COLLIOURE-ban a tengerparton áll a francia királyok - római kori alapokra épült - palotája. Két oldalán a régi mór negyed, illetve a halászfalu. A strand és a 3 km hosszú, festői tengerparti sétány népszerű a turisták körében. Délután látogatás PERPIGNAN-ban, a mallorcai királyok palotájában. A nyüzsgő kulturális életet élő, festői óváros is rengeteg látnivalót tartogat (Le Castillet-torony, St. Jean katedrális, városháza stb.). Vacsora, szállás Rosasban.

7. nap: Gerona – Pacs del Penedés – Barcelona repülőtér – Budapest
GERONA (Girona) románkori templomépítészetének remekeit tekintjük meg. irány a katalán borgyártás hazája. VILLAFRANCA DE PENEDÉS-ben található a spanyol Torres pincészet központja. A dinasztia már a 17. század óta foglalkozik borkészítéssel, mára több kontinensre kiterjedő borbirodalmat mondhat magáénak. Kóstolóval egybekötött látogatás a pincészetben. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban, a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás a Pireneusokban, Spanyolországban és Franciaországban, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 3-4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére