7 napos körutazás 1 személyre Hollandiában és Belgiumban, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – városnézés Amszterdamban, Brüsszelben és Luxemburgban is

Ajánlat kód: 34470
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

164.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34470

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a Benelux Államokban, azaz Hollandiában, Belgiumban és Luxemburgban!

Időpont

  • 2019. augusztus 18.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 6 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 4.950 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%
  • IFA

Belépők

  • Delft templom 4 EUR
  • Rijks múzeum (fak.) 19 EUR
  • Amszterdam Királyi Palota (fak.) 10 EUR
  • Sétahajózás 15.50 EUR
  • Keukenhof 16 EUR
  • Brugge templom 2 EUR
  • Brugge hajókázás 8 EUR

Felár

  • Félpanzió: 48.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 45.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli Pu. Koronaőr köz: 06:00
  • Tatabánya - M1-es autópálya, 61-es km, Centrum-Vértesszőlősi lehajtó, agip benzinkút: 06:40
  • Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arabona pihenőhely, OMV benzinkút: 07:30
  • Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenőhely, MOL-Marché benzinkút: 07:50

Program

1. nap: Budapest-Regensburg

Délután városnézés Regensburgban, ahol több mint 1500 műemlékvédelem alatt álló épület található, ezek közül 984 képezi az „Óváros a Stadtamhof negyeddel“ együttest, mely a Világörökség része. Városnézésünk után folytatjuk utunkat a szállásra.

2. nap: Luxemburg-Brüsszel

Városnézés Luxemburgban, majd továbbutazás Brüsszelbe, ahol autóbuszos és gyalogos városnézésünk során felkeressük a város legfontosabb látnivalóit. Séta az óvárosban (Fő tér, Városháza, Manneken Pis, Székesegyház stb.) majd fotózás a város jelképénél, az Atomiummál. Este a szállás elfoglalása.

3. nap: Antwerpen-Gent-Brugge

Belgium legszebb városait keressük fel. A gyémánt fővárosában a gyönyörű Grote Markt, a Miasszonyunk Katedrális (Rubens freskók), a Városháza és a céh házak lesznek a legfontosabb látnivalók. A tornyok és csipkés flandriai házak városa, Gent következik. Városnézés a gyönyörű központban, majd továbbutazás Brugge-be. Flandria gyöngyszemének óvárosa 2000 óta az UNESCO Világörökség része. Sétánkat a bájos középkori központban kezdjük, beleértve a díszes épületeket, a Place du Bourg-ban található Szent Vér bazilikát, a Beguine-kolostort, a gótikus városháza és a főtér ikonikus harangtornyát. Programunk nem lehet teljes egy izgalmas csatornahajózás nélkül,, majd szabadidőben nézelődhetünk a finom csipkealkotásokat vagy belga csokoládét árusító üzletekben. Visszautazás a szállásra.

4. nap: Rotterdam-Delft-Hága

Első megállónk Rotterdam, a hollandok büszkesége, ahol Európa legnagyobb és a világ egyik legnagyobb kikötője található. Belvárosi séta, majd a holland parlament székhelye a következő állomás. Hágai városnézés a legfontosabb nevezetességekkel. Délután a kék porcelánról is híres, Delft csatornákkal tagolt, tipikus kisvárosába érkezünk. Belvárosi séta (Piactér, Városháza, Újtemplom- holland királyi család temetkezési helye, Öreg templom a ferde harangtornyával), majd rövid szabadidő után utazás az Amszterdam közeli szállásra.

5. nap: Amszterdam-Zaanse Schans-Marken-Volendam

Amszterdami városnézés, majd látogatás egy gyémántcsiszoló műhelyben. Délután szabadidő Amszterdamban vagy fakultatív kirándulás. Vár a szélmalmok ikonikus városa, Zaandijk. Zaanse Schans szabadtéri múzeumában festett faházak, 5 ma is működő szélmalom, sajt és fapapucs készítő műhelyek fogadnak. Marken élő múzeum faluja következik színes házaival. Hollandia egyik legbájosabb településén megnézzük az autentikus faházakat, majd hajóra szállunk és Volandamba, a népviseletéről és a halászairól híres kisvárosba látogatunk. (Ár: 30EUR/fő)

6. nap: Rothenburg ob der Tauber

Mai egy meseváros, fagerendás színes házak, tornyok, bástyák varázslatos világa vár ránk. Az óváros ősrégi házai, meghitt terei, zegzugos utcáin sétálva úgy érezhetjük mintha csak egy színház valószerűtlenül szép díszletei közé csöppentünk volna. Megnézzük a világhírű Karácsonyi üzlet, majd utazás a szállásra.

7. nap: Nürnberg-Budapest

Városnézés Nürnbergben, mely egykor császári és birodalmi város volt, és a középkorban a birodalom ékszerdobozaként emlegettek. Séta az óvárosban, hazautazás.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos körutazás 1 személyre Hollandiában és Belgiumban, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással – városnézés Amszterdamban, Brüsszelben és Luxemburgban is

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére