7 napos körutazás 1 főre Hollandiában és Belgiumban, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – hajókirándulás, városnézés, sajtüzem és fapapucsgyár

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

174.000 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
226.000 Ft 23% 52.000 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
Amszterdam, Hollandia
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

Kirándulj Hollandiában, a tulipánok földjén, sétálj izgalmas holland és belga városokban, Luxemburgban, s látogass meg egy autentikus sajtüzemet is!

Időpont

 • 2019. július 15-21.    

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A leírt alapprogramot
 • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
 • Reggelis ellátást
 • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
 • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
 • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

 • Belépők
  • Amszterdami hajózás 15,00 €
  • Keukenhof (tavasszal) 16,00 €
  • Virágárverés 7,00 €
  • Rotterdam Euromast 10,00 €
  • Gent – katedrális 5,00 €
  • Rijks Múzeumban (egyénileg) 17,50 €

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – HEGYESHALOM – AUSZTRIA – PASSAU

Reggeli indulás, utazás Ausztrián keresztül Németországba. Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő hangulatos városban. A dóm nemcsak szép barokk díszítései miatt érdekes, de itt található a világ egyik legnagyobb orgonája is. Az Altstadt házai nagyon egységes képet adnak a belvárosnak. Természetesen felkeressük első királynénk, Gizella kápolnáját is. Sétánk utolsó állomása a három folyó összefolyásának helyszíne. Különleges élmény a földnyelv végén állva egyszerre látni a 3 folyót: Duna, Inn, Ilz. Nürnberg közelében lévő szállásunkon fakultatív vacsora.

2. NAP: NÉMETORSZÁG – LUXEMBOURG – BELGIUM

Utazás Németországon keresztül, Luxembourgba. Gyalogos városnézés. Gyönyörködünk az elegáns városban a kb. 2 órás tartózkodásunk során. Először a város különleges fekvése tűnik fel. Látjuk milyen meredek fal biztosította a város védelmét az évszázadok során. Ezt követően elmegyünk a Miasszonyunk Katedrálisába, ahova mai napig temetkezik a Nagyhercegi család. Kormányzati épületeket és a Nagyhercegi palotát is érintjük gyalogos sétánk során. Lesz szabadprogram, amikor emlékeket lehet vásárolni, hogy később is emlékezzünk erre a kicsi, de hangulatos városra. Szállás már Brüsszel közelében (2 éj).

3. NAP: ANTWERPEN – GENT – BRÜGGE

Ezen a napon, aki akar, önállóan sétál, nézelődik Brüsszelben, vagy tehetnek velünk egy tartalmas fakultatív kirándulást Belgium leglátványosabb városaiba. Antwerpeni városnézéssel kezdjük programunkat. Megtekintjük a Shelde folyót, a főteret, a Grote Markot, valamint a hét hajós, fantasztikus gótikus katedrálist ahol hatalmas, Rubens által festett szárnyas oltárokban gyönyörködhetünk. Ezt követően Gentbe utazunk. A városnézés alatt felkeressük a gótikus Szt. Bavo katedrálist, melyben található a „Bárány imádása” szárnyas oltár, mely korszakalkotó volt az olajfestmények tekintetében.

A közelében lévő óratornyot és a város­házát is lefényképezhetjük. Nagyon szép a szobrokkal díszített városháza. Séta Graslei és Korenlei hangulatos épületei közt. Genti városnézésünk után folytatjuk utunkat Brügge-be, melyet sokan Belgium legszebb városának tartanak. Sétánk során láthatjuk a különleges homlokzatú Hansa házakat. A városháza épülete és a Harangtorony a központ ékességei. A várost behálózzák a kis csatornák. Szabadprogram alatt lehet vásárolni a híres brügge-i csipkéből, a belga csokoládéból, vagy a több mint száz fajta belga sörből. Ezt követően, aki gondolja, felkeresheti a közelben lévő templomot, melyben egy Michelangelo szobor is látható. Visszaúton Brüsszelben megállunk a világkiállításra készült híres Atomiumnál. Antwerpen – Gent – Brügge kirándulás (1 belépővel): 20 €. Szállás, mint előző nap.

4. NAP: DELFT – HÁGA – ROTTERDAM (KEUKENHOF)

Reggel Hollandiába átérve ismerkedés Delfttel, a porcelánok városával, mely az egyik legszebb és legtipikusabb holland kisváros. A városkát nemcsak több száz hídja és csatornái miatt érdemes felkeresni, hanem a látványos főtere is emlékezetes marad. Folytatjuk utunkat a 10 km-re lévő Hága városába, mely az ország 2. legnépesebb települése. Hága nem az ország fővárosa, mégis itt ülésezik a parlament. Az okáról beszél idegenvezetőnk. Séta a belvárosban és a parlament környékén. Ezt követően megtekintjük a Nemzetközi Bíróság épületét és a „Béke lángját”. Hágánál van az egyik legszebben kiépített tengerparti szakasza Hollandiának. Természetesen ide is elmegyünk, sőt aki akar, begázolhat az Atlanti-óceán hűs habjai közé. A délutáni programunk különbözik a tavaszi ill. a nyári program esetén.

Az áprilisi és a májusi csoport ezen a délután kb. 3 órát tölt a Keukenhof virágparkban és gyönyörködik a több millió szál virágban, főkét tulipánokban. A nyári program során felkeressük Hollandia 3. legnagyobb városát, Rotterdamot. A várost fontos tengerparti kikötője miatt a II. világháborúban a németek porig bombázták. Az újjáépítés során egy modern világvárost emeltek a romok helyén. Az ország legmagasabb kilátója az Euromast torony. Erről is körbetekintünk. Látjuk Rotterdam híres kikötőjét és a belvárost is. Szállás Amsterdamnál.

5. NAP: AMSTERDAM – BELGIUM

Reggel felkeresünk egy virágárverést a főváros mellett. Szemünk láttára érkezik több száz konténernyi virág és cserél gazdát az árverésen. Programunk után bemegyünk Amsterdamba. Elmegyünk egy gyémántcsiszoló üzembe. Itt bemutatják hogyan lesz a gyémántból meseszép briliáns. Az ismertető után, gyári áron lehet ékszereket vásárolni. Ezt követően, akiket érdekel, azoknak lesz lehetőségük megtekinteni Rembrandt híres „Éjjeli őrjárat” című festményét a Rijks Múzeumban. A kora délutáni órákban fakultatív hajókirándulás, mely során a várost behálózó csatornákon haladva gyönyörködünk a főként XVI – XVIII. században, cölöpökre épült házakban, palotákban. Kb. 1 órán keresztül hajózunk a városban. (jelentkezés a helyszínen).

Kora délutántól gyalogos városnézés Amsterdamban: Sétálunk a főutcán, a Rokin, fényképezhetünk a város szívében lévő főtéren, a Damon, rengeteg Hansa-házat látunk, miközben több csatornán is átsétálunk. A Begina-udvar a város meseszép csendes zuga. Ide is betekintünk. Szabadprogramunk a hatalmas virágpiacnál kezdődik, ahol tulipánhagymák mellett még más virághagymák és -magok százaiból válogathatunk. Szabadprogram után egy Amsterdam környéki sajtüzemet majd egy fapapucsmű­helyt keresünk fel, ahol kedvező vásárlási lehetőségek is lesznek az itt készített termékekből. (Belépés és a bemutatók ingyenesek). A programok után elhagyjuk Hollandiát. Szállás Belgiumban.

6. NAP: BRÜSSZEL – TRIER – NÉMETORSZÁG

Reggeli után városnézés Brüsszelben. Először busszal járjuk körbe a fő látványosságokat (megállókkal, fényképezési lehetőséggel): Európai Parlament épülettömbje, Királyi palota, Bíróság épülete. Ezt követő gyalogos sétánk során látni fogjuk Európa egyik legszebb főterét; a Grand Place-t, a Manneken Pis szobrot, a Szt. Gudule székesegyházat, stb. Programunk befejezése után hagyjuk el a fővárost. Németországba érve megállunk az egyik legősibb német városban, Trierben. Ismerkedés a csodaszép épületekkel, műemlékkel rendelkező központban. Ezekből több az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Szép színfoltja a kirándulásnak Trier, ez a gyöngyszem. Továbbutazás, szállás. Fakultatív vacsora.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA – BUDAPEST

Reggeli után utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Hazaérkezés az esti órákban. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Amszterdam, Hollandia
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

7 napos körutazás Hollandiában és Belgiumban, buszos utazással, reggelivel, programokkal, idegenvezetéssel – hajókirándulás, városnézés, sajtüzem és fapapucsgyár

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
32 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére