7 napos kaland Moszkvában és környékén, az aranygyűrű városaiban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel/teljes ellátással, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35708
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

335.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35708

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Moszkva látnivalóival és az aranygyűrű városaival!

Időpontok

  • 2021.08.06. - 2021.08.12.: , 335.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet illetékkel személyenként 1 db max. 8 kg-os kézipoggyásszal és 1 db max. 23 kg-os feladható poggyásszal (melynek értéke: kb. 97.000 Ft)
  • A szállást kétágyas szobákban
  • A 2. és 7. napon reggelit, a többi napon teljes ellátást
  • A transzfereket
  • A moszkvai autóbuszos városnézést
  • Az aranygyűrű belépőjegyeinek árát
  • A helyi magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • A vízumdíjat 15.000 Ft
  • A fakultatív programokat
  • Az útlemondási biztosítást 1,5 %
  • Utasbiztosítás (Aegon)
    • Basic: 590 Ft/fő/nap
    • Extra: 790 Ft/fő/nap
    • Exclusive: 1.090 Ft/fő/nap

Felár

  • Félpanzió Moszkvában (3 alkalom): 21.000 Ft
  • Egyágyas felár 90.700 Ft

Program

1. nap: Budapest - Moszkva

Utazás Budapestről Moszkvába közvetlen menetrend szerinti járattal, indulás 09:45-kor, érkezés 13:25-kor. Érkezés után autóbuszos városnézés, melynek során megtekintjük a Szofia rakpartot, a Megmentő Krisztus székesegyházat, a Novogyevicsij kolostort és a Lomonoszov Egyetemet. A 16-17. századi Novogyevicsij kolostor a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostor temetőjében számos híresség és közéleti személyiség sírja található, mint például: Mihail Bulgakov, Nyikolaj Gogol, Anton Csehov, Nyikita Hruscsov és Borisz Jelcin. A temetőben egy rövid sétát teszünk, a kolostort viszont csak kívülről tekintjük meg. Programunk a Vörös Téren, a Vaszilij Blazsenij székesegyház megtekintésével ér véget (kívülről). Transzfer szállodába, szállás elfoglalása.

Szállás május 18.: Hotel Izmailovo Delta (2 éj)

Szállás augusztus 6.: Ibis Hotel Moscow Centre Bakhrushina (2 éj)

2. nap: Moszkva

Reggeli után a Vörös térre indulunk. A tér és környékének megtekintése: Lenin mauzóleum, GUM áruház, Zarjadje park. Fakultatív programként az idegenvezetővel a Nemzeti Képtárat (Tretyakov) tekintjük meg. Közlekedés metróval, közben lehetőségünk lesz megismerkedni a legszebb moszkvai metróállomásokkal. Este egy újabb lehetőségként tárul elénk egy fakultatív, hangulatos séta a régi Arbaton, a város legrégebbi sétálóutcáján, majd felejthetetlen napunk Moszkva autóbuszos megtekintésével zárul. Ezt a programot az épületek szinte művészi fokon történő kivilágítása teszi különlegessé.

3. nap: Vlagyimir

Reggeli után indulás Vlagyimirba. Az ebéd elfogyasztása után városnézés (Uszpenszkij és Dmitrij székesegyházak, Aranykapu, kristály-üveg múzeum megtekintése.) Délután kirándulás Bogoljubovoba, ahol Pokrov-na-Nerli templomot vagy Bogoljubov Kolostort tekintjük meg. Transzfer Szuzdálba. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállás: Hotel Sokol

4. nap: Szuzdál

Reggeli után szuzdáli városnézés: kreml, a fából készült műalkotások múzeumának megtekintése. Ebéd után elutazás Kosztromába. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállás: Hotel Snengurochka

5. nap: Kosztroma

Reggeli után városnézés Kosztromában, melynek során meglátogatjuk az ipatyevi monostort (Trojckij székesegyház). Utána elutazás Jaroszlávlba, ahol ebéd után városnézésen vesznek részt utasaink. Megtekintjük a Szpaszo-Preobrazsenszkij monostort és Ilja Prorok templomait. A szállás elfoglalása után vacsora.

Szállás: Hotel Park Inn Yaroslavl

6. nap: Rostov

Reggeli után elutazás Rostovba, a városnézést követően továbbutazás Szergijev Poszadba, amely az ősi orosz ortodox egyház központja, templomokkal, kolostorokkal, szent helyekkel. Útközben megálló Perejaslavl Zalesszkijbe, amely város szintén tagja az Arany Gyűrűnek. Elutazás Moszkvába, a szállás elfoglalása.

Szállás május 18.: Hotel Izmailovo Delta

Szállás augusztus 6.: Ibis Hotel Moscow Centre Bakhrushina

7. nap: Moszkva - Budapest

Reggeli után fakultatívan a kihagyhatatlan, a Világörökség részévé vált Kreml épületeivel ismerkedünk meg. Itt található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij Székesegyház, a Blagovescsenszkij Székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Ezután fakultatívan a Kincstárat keressük fel. A régebben fegyvertárként működő épületben ma kincstár található, amelyben a cári udvar tárgyi történelme látható, orosz mesterek által készített ezüst és arany ékszerek, illetve a külföldi delegációk ajándékai. Megtekinthetők a cári koronázási kellékek és ruházat, díszes étkészletek, a híres Faberge tojások és régi fegyverek. Transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre közvetlen menetrend szerinti járattal, indulás 17:55-kor, érkezés 19:40-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 napos kaland Moszkvában és környékén, az aranygyűrű városaiban, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel/teljes ellátással, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére