7 éjszaka Japánban, repülőjeggyel, illetékkel, helyi busszal, utazással a szuperexpresszen, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Tokió, Kyoto és a Fuji

Ajánlat kód: 43070
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.156.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 43070

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a felkelő nap országában, Japánban!

Időpontok

  • 2024. márc. 16-25.: , 1.156.000 Ft
  • 2024. ápr. 5-14.: , 1.156.000 Ft
  • 2024. ápr. 15-24.: , 1.156.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket a 30 kg-os feladható poggyásszal (a márc. 16-i csoportnál 25 kg-os)
  • A reptéri illetéket
  • A helyi autóbuszt
  • A szuperexpressz jegyet a Fujitól Kyotóig
  • 7 éjszaka szállást
  • Büféreggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Idegenvezetést
  • A program szerinti belépődíjakat és a látogatást a Skytree toronyban.

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap


Felár

  • Félpanziós felár: 77.400 Ft (5 ebéd)
  • Egyágyas felár: 184.000 Ft

Program

1. NAP:
Délután elutazás Budapestről egyszeri átszállással Tokióba.

2. NAP: TOKIÓ
Megérkezés Tokió nemzetközi repülőterére a késő délutáni órákban (helyi idő szerint), transzfer a tokiói szállodába (4 éj).

3. NAP: TOKIÓ
8-9 órás városnézés a japán fővárosban, a világ egyik legnagyobb metropoliszában. Először látogatás a Meiji-szentélyben, majd séta a Császári Palota előtti téren. Kora délután sétahajózás a Sumida folyón, majd Tokió legrégibb és legnépszerűbb buddhista templomával, az Asakusa-templommal ismerkedünk (apró ajándékboltok sokasága). Végül felmegyünk a 2012 májusában átadott Skytree toronyba, mely 634 méteres magasságával a világ legmagasabb tornyaként került be a Guinness Rekordok könyvébe. A 350 méter magasan lévő kilátóteraszról lebilincselő panoráma nyílik az egész városra, a modern felhőkarcolók sokaságára. Tiszta időben még a Fuji is látszik. Este fakultatív lehetőség idegenvezetőnkkel kipróbálni az érdekes és modern japán metróközlekedést: utazás Tokió központjába, séta a Ginza negyedben.

4. NAP: KAMAKURA, TOKIÓ
Félnapos kirándulás egy közeli kisvárosba, a Csendes-óceán partján fekvő Kamakurába. Ez a város a XII. század végétől közel 150 éven keresztül Japán katonai vezetőjének, a sógunnak volt a székhelye. Ebből a korszakból származnak értékes műemlékei. Látogatás a Tsurugaoka Hachimangu szentélyben, majd a Kotokuin templom területén lévő Nagy Buddha-szobor megtekintése (11 méter magas bronzszobor a XIII. századból). A városka megismerése után visszautazás Tokióba.
Délután szabad program. Lehetőség Tokió városának egyéni bebarangolására. Az előző napon megismert metróközlekedéssel önállóan is könnyű a város felfedezése. Természetesen idegenvezetőnk segítséget nyújt, és programokat ajánl.

5. NAP: NIKKO, CHUZENJI-TÓ, KEGON-VÍZESÉS
Szabad program Tokióban, lehetőség további nevezetességek megtekintésére.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás egy nagy hegyek között fekvő kisvárosba, Nikkóba, és a körülötte fekvő nemzeti parkba. Látogatás a meseszép Toshogu-szentélyben. Ez az épületegyüttes a XVII. századi japán művészet talán legpompásabb alkotása.
Nikko felett, közel 1300 méter magasan található egy vadregényes hegyi tó (a Chuzenji-tó), ahová egy panorámaút vezet fel. Séta a tóparton, majd a 100 méter magasból lezúduló Kegon-vízesés megtekintése (Japán egyik leglátványosabb vízesése).
A fakultatív program ára: 36.400 Ft (garantált indulás).

6. NAP: FUJI, HAKONE NEMZETI PARK, SHINKANSEN (SZUPEREXPRESSZ)
Búcsú Tokiótól, utazás a Fujihoz, az ország legmagasabb hegycsúcsához, a japánok szent hegyéhez (3776 méter magas). Először a hegy lábainál lévő Fuji Információs Központban berendezett kis múzeumot nézzük meg. Ezt követően, ha az időjárás engedi, az autóbusszal 2000 méter feletti magasságba kapaszkodunk (szép időben a panoráma felejthetetlen). Délután barangolás a Fuji közelében lévő Hakone Nemzeti Parkban, mely természeti szépségei és gyógyforrásai miatt a tokióiak egyik kedvenc üdülőövezete. Hajózás a bájos Ashi-tavon, majd kabinos felvonóval felmegyünk a Komagatake-hegyre (vagy rövid pihenő az Owakudani-völgy forró kénes forrásainál). Továbbutazás Shinkansennel Kyotóba (1 éj). A körutazás egyik nagy élménye ez az utazás az egyes szakaszokon közel 300 km/óra sebességgel száguldó expresszvonattal.
Figyelem: a bőröndöket külön kocsival szállítják (1 bőrönd/fő engedélyezett).

7. NAP: KYOTO
A régi császári főváros, a másfél milliós Kyoto Japán műemlékekben leggazdagabb városa. A több ezer műemlék közül az egész napos városnézés során a következőket tekintjük meg: a Kiyomizu buddhista templom épületegyüttese (teraszáról gyönyörű panoráma a városra, a környék ódon házaiban rengeteg kézműves- és ajándékbolt), a Sanju-Sangendo csarnok (benne 1001 darab XIII. századi Kannon-szobor, középen az ezerkarú Kannon monumentális szobra), a Heian-szentély (pompás épületegyüttes elbűvölő kertekkel és tavakkal), a Nijo várkastély (a sógunok kyotói rezidenciája volt) és az Arany Pavilon (Yoshimitsu sógun aranylemezekkel borított nyaralója a világ egyik legszebb japánkertjében). Továbbutazás Osakába, szállás (2 éj).

8. NAP: HIROSHIMA, MIYAJIMA
Szabad program Osakában, lehetőség egyénileg felfedezni a város nevezetességeit (pl. Universal Studios, kikötői negyed az Akváriummal, a múzeumokkal, üzletekkel stb.).
Fakultatív program: Hiroshima, Miyajima-sziget
Egész napos kirándulás Shinkansennel Nyugat-Japán legnagyobb városába, Hiroshimába, mely 1945-ben a világ első atombomba-támadásának színhelye volt. Látogatás a robbanás epicentruma közelében berendezett Béke Emlékparkban (emlékművek, érdekes emlékmúzeum). Délután kirándulás komppal a japánok szent szigetére, Miyajimára, az Itsukushima-szentély megtekintése (az ország egyik legidillikusabb helye).
A fakultatív program ára: 105.300 Ft (garantált indulás).

9. NAP: NARA, OSAKA
Kirándulás a közeli Narába, mely az első egységes japán állam központja volt 1250 évvel ezelőtt. Séta egy kellemes parkban, ahol több száz szelíd őz szabadon kószál, majd Japán egyik legjelentősebb műemlékét nézzük meg, a Todaiji-templomot. A hatalmas, fából készült főépületben található Japán legnagyobb bronzból készült Buddha-szobra (16 méter magas). Ezután ismerkedés a Kasuga-szentéllyel, majd visszautazás Osakába. A modern metropolisz az ország második legfontosabb gazdasági és kereskedelmi központja Tokió után. Látogatás az impozáns osakai várkastélyban (látványos kiállítások, szép park), majd a város harmadik évezredet idéző kilátópontja következik, mely két egymás melletti felhőkarcoló tetejét összekötő teraszon található. Délután vagy este transzfer a repülőtérre, elutazás Osakából egyszeri átszállással Budapestre.

10. NAP:
Érkezés Ferihegyre a kora reggeli vagy kora délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

7 éjszaka 1 főre Japánban, repülőjeggyel, illetékkel, helyi busszal, utazással a szuperexpresszen, reggelivel, idegenvezetéssel – vár Tokió, Kyoto és a Fuji

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére