7 éjszaka a spanyol tengerparton a Hotel Parasol Garden***-ben, All Inclusive ellátással 2 személy részére

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

379.800 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32206

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

7 éjszaka a varázslatos Costa Del Sol-ban, exkluzív pihenés 2 személyre!

Felhasználható

  • 2019. október 22-ig

Az ár tartalmazza 2 személyre:

  • Repülőjegyet keddi és csütörtöki indulás esetén a Wizzair, szerdai és szombati indulás esetén a Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest-Malaga-Budapest.
  • Személyenként 1 db kézipoggyászt - Wizzair esetén max. 40x30x20 cm, Ryanair esetén max. 40x20x25 cm - illetve szobánként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt.
  • Szállást a választott turnusra a megadott ellátással, magyar nyelvű helyi képviselőt.
  • A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók.
  • Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat!
  • A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.

Az ár nem tartalmazza:

  • Repülőtéri illetéket (változhat!)
  • útlemondási biztosítást 
  • transzfert (repülőtér - szálloda - szálloda között)
  • baleset-, betegség és poggyászbiztosítást
  • fakultatív programok költségeit (helyszínen foglalhatók, minimumlétszám esetén, magyar nyelven indulnak!).
  • Fedélzeti ellátás térítés ellenében.
  • Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29 900 Ft/fő

HOTEL PARASOL GARDEN *** TORREMOLINOS

  • Szállás: szálloda ***
  • Ellátási opciók: all inclusive
  • Távolság a tengerparttól: 300 méteren belül

A strand megközelítése: a homokos strand kb. 100 méter távolságra található a szállodától.

Fekvése: A népszerű középkategóriás szálloda Torremolinos promenádján, a tengerparttól kb. 100 méterre helyezkedik el. A település központja kb. 1 km-re található ahol számtalan étterem, bár, üzlet és egyéb szórakozási lehetőség áll rendelkezésre.

Szobák: A kétágyas standard szobák légkondicionáltak, erkélyesek, Wifi elérés biztosított. Minden szobában található műholdas Tv, telefon, mennyezeti ventilátor, rádió, valamint teljesen felszerelt privát fürdőszobával rendelkeznek. A superior szobák csupán méretükben térnek el a standard szobáktól, alapterületük 33-41 m2. A kétágyas családi szobák további maximum 2 ággyal pótágyazhatók.

Ellátás: All inclusive

All inclusive ellátás: - helyi alkoholos-, és alkoholmentes italok - hideg és meleg harapnivalók az étteremben - snack-ek és sütemények a medence melletti bárban - többféle fagylalt, valamint speciális termékek

Szolgáltatások: A szálloda közös helyiségei légkondicionálóval felszereltek. Az étteremben a nemzetközi, valamint spanyol konyha egyaránt képviselteti magát, illetve látványkonyhával is várják a vendégeket. A medence mellett található bárban számtalan koktélból és fagylaltból válogathatnak. A gyermekek számára gyerekmedence, illetve játszótér is rendelkezésre áll. A szállodában konferenciaterem, TV szoba és internet sarok is található. A trópusi hangulatú kertben a kültéri medencék mellett jacuzzi, a kicsik számára pedig játszótér is rendelkezésre áll. A vendégek szórakoztatásáról show műsorok, élőzene gondoskodik. Egész napos animációs programokkal várják a vendégeket. Asztalitenisz, bowling, ping pong, íjászat, vízilabda, standröplabda, darts, billiárd és videó játékok is gondoskodnak a kikapcsolódásról. A strandon szörfözési-, vizisízési lehetőség is van, továbbá vitorlázni is lehet. A szálloda közös helyiségeiben Wifi elérés biztosított. Térítés ellenében: A recepción lehetőség van autó-, valamint kerékpárkölcsönére. 

Kellemes utazást kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére