67.250 Ft helyett 53.800 Ft: Adventi városnézés Zágrábban a Karácsonyi fénykert meglátogatásával, 2 nap/1 éjszaka 2 személyre félpanzióval, buszos utazással, december 8-9-én

Ajánlat kód: 30571
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

53.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30571

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Zágráb elragadó látnivalói mellett olyan egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz, amelyet csak az itt található jeges park és annak korcsolya útjai, a város fényalagútjai és a közelben található Salaj fénykert közel 2 millió lámpával kivilágított parkja tud nyújtani!

Időpont

  • 2018. december 8-9.

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Programokat
  • 1 éjszaka szállást
  • Félpanziós ellátást
  • Magyar idegenvezetőt

A részvételi díj nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 1.130 Ft/fő)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Belépőket

Felárak és belépők

  • Belépők a helyszínen: Karácsony fénykert (kb 30 HRK/fő), jégpálya, zágrábi felvonó
  • Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalod a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
  • Üdülőhelyi díj 12 év felett: 400 Ft/fő

Kedvezmények

  • 3. ágyon: 12 évig 2 000 Ft/fő

Szállás

  • Zágrábban Hotel 3*: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi.

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Vidéki gyűjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza)

  • Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc: 8.990 Ft
  • Gyöngyös, Eger: 7 590 Ft

Program

1. nap Varazsd, Zágráb, Adventi Vásár

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A délelőtti órákban megállunk Varazd barokk városánál és igazi adventi hangulatban megismerjük annak gazdag múltját is. Tovább haladva Zágráb-ba érkezünk szállásfoglalás követően ebéd a szállodában majd felfrissülve, irány az óváros. Városnézés keretében megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput és sok más gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb adventi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. A szórakozást különböző stílusú zenék és bárpultok teszik teljessé, így minden korosztály felhőtlenül élvezheti a forgatagot. Kihagyhatatlan még a város belsejében található fényalagút elbűvölő látványa is! Ahogyan esteledik kigyúlnak a díszfények és ezzel lesz teljes az élmény. A késő esti órákban, élményekkel telve, visszabuszozunk szállodánkba.

2. nap Zágráb, Karácsonyi fénykert

Ízletes reggelink után elindulunk és megnézzük ennek a varázslatos városnak az ébredését, felkutatjuk a városnézésből kimaradt utcákat, és talán sikerül megtalálnunk a még hiányzó karácsonyi ajándékokat is. Egyedülálló élményt kínál a "jeges park" is, ahol a korcsolyapályán kívül, a parkot átszelő korcsolyautak is találhatóak, melyeken érdemes végigcsúszkálni. Kora délutáni órákban elbúcsúzunk a várostól és felkeressük a Zágráb közelében található Salaj fénykertet, melynek 2 millió kis lámpással feldíszített kertje, fái, a bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. Higgyék el nekünk, ezt látni kell! Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.( (NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi városnézés Zágrábban a Karácsonyi fénykert meglátogatásával, 2 nap/1 éjszaka 2 személyre félpanzióval, buszos utazással, december 8-9-én

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére