66.790 Ft helyett 46.990 Ft: Mediterrán városnézés Barcelonában, 3 nap / 2 éjszaka 2 személy részére reggelivel a Forma 1-es pálya közelében lévő Porta De Gallecs hotelben

Ajánlat kód: 31741
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

46.990 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 31741

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel Gaudí és Lionel Messi városát, a sokszínű Barcelonát!

Felhasználható

  • 2019. március 16-ig

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 3 nap/2 éjszaka szállás a Porta De Gallecs hotelben
  • Reggeli

Barcelona a Földközi-tengernek köszönhetően a téli hónapokban is kellemes klímával várja a látogatóit. A katalán főváros fő látnivalói az építészet iránt érdeklődők kedvelt célpontjai, elég, ha csak a még ma is épülő Sagrada Famíliát, vagy a Güell Parkot említjük. A Gaudí tervei alapján készült épületek összetéveszthetetlenek más épületekkel, annyira magukon viselik tervezőjük kézjegyét. A Güell Parkot azért is érdemes felkeresni, mert onnan tárul elénk a legszebb barcelonai panoráma!

Látogassatok el a La Rambla sétálóutcához is, ahol a helyiek lazulnak. Itt található a hangulatos piac is, ahol elképesztő szín- és illatkavalkád fogadja az érdeklődőket! Télen is érdemes lemenni a tengerpartra, amely ilyenkor is impozáns és gyönyörű, a foci szerelmesei pedig semmiképp se hagyják ki a Camp Nout, akár egy stadiontúrára is érdemes benevezni!

Porta De Gallecs Barcelona

A szálloda 5 perc autóútra van a Forma-1-es pályától és 15 km-re a város központjától. Ideális választás üzleti célokra és városnézésre egyaránt. privát parkoló, ingyenes WiFi, üzleti sarok, szalonok várják a látogatókat.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mediterrán városnézés Barcelonában, 3 nap/2 éjszaka 2 személy részére reggelivel a Forma 1-es pálya közelében lévő Porta De Gallecs hotelben, március 16-ig. Az utazás egyénileg történik

Fontos

Felhasználható • 2019. március 16-ig

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére