60.000 Ft helyett 45.900 Ft: Látogatás a Garda-tóhoz és Rómeó és Júlia városába, Veronába, 3 nap/2 éjszaka 1 személy részére reggelivel, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 28908
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

45.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28908

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a csodálatos Garda-tóhoz, valamint Rómeó és Júlia városába, a romantikus Veronába, az októberi ünnepi hosszú hétvégén!

Időpont

  • 2018.10.21-23. 60.000 Ft helyett 45.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (565 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Üdülőhelyi díj: 1,50 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,50 EUR/fő/nap)

Felárak

  • Egyágyas felár nélkül foglalható két-, háromágyas szobákban garantált társítással, indulást megelőző 15 napig!
  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 11.900 Ft/fő/turnus
  • Vacsora felár (kötelező): 9.900 Ft/fő/turnus

Kedvezmény

  • 3. ágyon 12 évig -10% az alapárból

Fakultatív programok és belépők

  • Brescia, Garda-tó (Peschiara del Garda- Sirmione- Scagliero kastély): 25 EUR/fő
  • Hajókázás a Garda tavon: 10 EUR/fő
  • Borkóstoló: 15 EUR/fő
  • Orchidea kert belépő: kb. 5 EUR/fő- a belépőhöz 2,50 EUR/fő vásárlási kedvezmény jár
  • Verona/ shuttle busz: 1 EUR/fő
  • Verona/ Júlia háza: kb. 7 EUR/fő
  • Verona/ Aréna: kb. 10 EUR/fő
  • Sirmione/Scaligieri vár: kb. 5 EUR/fő
  • Vicenza/ Teatro Olimpico: kb. 10 EUR/fő
  • Audio-guide: amennyiben a használata indokolt: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Hotel Castello 3* Pozzolengo

Pozzolengoi várra néző szálláshely pezsgőfürdővel és szaunával (térítés ellenében). A két épületből álló, családi vezetés alatt álló szálloda kellemes, csendes környezetben, szép kilátással a pozzolengo-i várra, de a település központjához közel található. A szállodában egy kis méretű wellness részleg is van, ahol pezsgőfürdő és szauna áll a vendégek rendelkezésére térítés ellenében (12,50 EUR/fő/ 1 óra- előre kell időpontot egyeztetni a recepción), a parkolás ingyenes. Az ízlésesen berendezett kétágyas (pótágyazható) szobák fürdőszobával, WC-vel rendelkeznek, telefonnal, TV-vel, hajszárítóval, apró pipereszettel felszereltek.

1. nap: Budapest- Trópusi-és Orchidea kert -Verona

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Első megállónk a magyar határ közelében található Trópusi kertben és Orchideafarmon lesz. A hatalmas trópusi kertben sétálhatunk több mint 400 különböző trópusi növény között: papaya, mangó, avokádó, vanília, kávé és a banánfákon is rendszeresen van friss banán, amit a pultnál meg is lehet kóstolni. A szubtrópus világát bemutató buja és egzotikus növényeken kívül két tó és egy nagy vízesés is ámulatba ejt majd minket. Ráadásként megcsodálhatjuk Európa egyik legnagyobb orchidea kertészetét is! Kedvünk szerint vásárolhatunk is orchideát, a belépőjegy felét levásárolva. Szlovéniát elhagyva Itália legromantikusabb városába, Veronába érkezünk és városi sétánk alatt megnézzük a napjainkban méltán híres opera- és színházi előadásairól nevezetes, esti fényekkel kivilágított ókori Arénát, Júlia házát, a régi kastély néven ismert Castelvecchiot, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Programunkat egyedivé teszi maga Rómeó és Júlia is, akik velünk tartanak és élővé teszik számunkra végzetes szerelmük néhány epizódját. Érkezés a Garda-tónál lévő szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Brescia és a Garda-tó: Peschiara del Garda- Sirmione

Ezen a napon egész napos fakultatív programot ajánlunk a lenyűgöző, természeti szépségekben és kulturális emlékekben gazdag Garda-tó mentén (Ár: 25 EUR/fő). Először Brescia városába látogatunk, melyet a múltban Attila hun csapatai is feldúltak, ahol Olaszország legnagyobb kastélya, mint egy sólyom magasodik a város fölé. Ellátogatunk a Santa Giulia gyönyörű kolostoregyütteshez, mely az UNESCO Világörökségének része. A város központjában három tér körül csoportosul a város legtöbb nevezetessége a csodálatos Dóm térrel. Ha időnk engedi, gyönyörködhetünk Brescia város leggazdagabban díszített templombelsőjével rendelkező Santa Maria della Carita templomban. Utunk a tó leglátogatottabb déli csücskében található, Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosába vezet, ahol teszünk egy rövid sétát, majd a tóba félszigetszerűen benyúló, egyedülálló fekvése és szépsége miatt igen népszerű, bájos Sirmione-ba megyünk. Barangolunk a város szűk utcácskáin, hangulatos éttermekkel és kávézókkal teli terein, megnézzük a város templomát, valamint a mesebeli hangulatú Scaligeri vizivárat. Szabadidő a városban vagy fakultatív programként egy rövid hajókázáson is részt vehetünk, élvezve az Alpok panorámájának szépségét (Ár: 10 EUR/fő). Akinek kedve tartja, a napot megkoronázhatja a térség zamatos borainak kóstolójával, helyi jellegzetes falatokkal tarkítva (Ár: 15 EUR/fő). Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Vicenza- Budapest

Reggeli után magunk mögött hagyva a tavat és környékét hazaindulunk, de útközben még egy rövid séta erejéig megállunk Veneto tartomány egyik legrégebbi városában, Vicenza-ban. Ellátogatunk a belvárosba, melyet a Világörökség részeként tartanak számon, hiszen a Palladio villák és a város késő reneszánsz épületei, palotái egyedülállóak. Meglátogatjuk a kivételes szépségű Teatro Olimpico-t, mely a legrégebbi, ma is fennálló reneszánsz színház. Az épület Palladio utolsó műve, és legnevezetesebb mesterműveinek egyike, melynek kivételes szépségű szobrain kívül a színpad perspektivikusan kialakított házai is ámulatba ejtenek. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Látogatás a Garda-tóhoz és Rómeó és Júlia városába, Veronába, 3 nap/2 éjszaka 1 személy részére reggelivel, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel, az októberi ünnepi hosszú hétbégén

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére