60 perces svédmasszázs a stresszmentes mindennapokért

Petra Kismama Torna
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

950 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
7.500 Ft 50% 3.750 Ft
Petra Kismama Torna
1157 Budapest Zsókavár utca 4.
petrakismamatorna@gmail.com
06 70 410 2021
petrakismamatorna.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a stressztől és élvezd a hétköznapokat svédmasszázs segítségével!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 3.750 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 950 Ft, a fennmaradó 2.800 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 60 perces svédmasszázs a stresszmentes mindennapokért

A klasszikus svédmasszázs az egyik legnépszerűbb masszázsfajta, ami nem csoda, hiszen számtalan jótékony hatással rendelkezik. Segít ellazítani a fáradt, letapadt izmokat, felgyorsítja a szervezet anyagcsere-folyamatait, a nyirok- és vérkeringést, valamint segít megszabadulni a hétköznapokban felgyülemlett feszültségtől. Egy szakszerű, kiadós svédmasszázs után újjászületve térhetsz vissza mindennapi teendőidhez, s a legnehezebb akadályt is könnyebben veheted!

Petra Kismama Torna

„A testedzés mindig is az életem részét alkotta. Az ez iránt érzett szenvedélyem egészen a gyermekkoromig nyúlik vissza, amikor is főleg a tánc és a fitnesz irányába terelődött az életem, rendszeresen sporteseményekre és versenyekre jártam. Mivel mindig szerettem megmérettetni magam, ezért nem okozott, hogy már kisgyermekkoromtól rendszeres látógatója voltam a versenyeknek, sporteseményeknek, ahol rendre kiváló eredményeket értem el egyénileg és csapatban is.

Egy későbbi mérföldkőnél, amikor döntenem kellett a továbbtanulásról, nem is volt kérdés, hogy merrefelé orientálódjak. Egy sportiskolába jelentkeztem, ahova sikeresen felvételiztem és később emelt szinten érettségiztem testnevelésből, majd folytattam ezt az irányt és fitnesz edzői végzettséget szereztem.

Közben egyre több kismama lépett az életembe, ezért úgy döntöttem rájuk szakosodom, hiszen számukra méginkább fontos a megfelelő szakember. Az ő útjukat szeretném támogatni, hogy ebben az áldott állapotban is nyugodtan tudjanak sportolni, fel tudjanak készülni a szülésre, majd a baba érkezése után minél hamarabb regenerálódni tudjon a testük.”

Legyen szép napod!

1157 Budapest Zsókavár utca 4.
petrakismamatorna@gmail.com
06 70 410 2021
Nyitva tartás: H-P : 8:00-20:00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces svédmasszázs a stresszmentes mindennapokért

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 410 2021 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére