6 napos olasz körutazás Velencétől San Marinóig, tengerparti pihenéssel, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Ajánlat kód: 38613
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

121.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38613

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Sétálj a lagúnák városában, Velencében, a romantikus Veronában, strandolj a tengerparton és ismerkedj San Marinóval!

Opciók

  • 2021. július 20.: , 121.800 Ft
  • 2021. augusztus 31.: , 121.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 5 ájszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15 EUR
  • Utasbiztosítás (BBP): 3.420 Ft
  • CL PLUS biztosítás: 6.600 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 35.000 Ft
  • 5x vacsora felár (15 főtől): 27.000 Ft
  • 25-34 fő esetén: 9.500 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • San Marino és San Leo kirándulás: 6.500 Ft
  • Velencei egész napos hajójegy: 25 EUR

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Miramare – Velence (710 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Utazás Szlo­vénián át (Tornyiszentmiklós hatá­rátkelő), Udinén keresztül Olaszor­szágba. Útközben pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Miramare-i kastélynál, ahol Sissy királynő több alkalommal tartózkodott. Megte­kintjük a kastélyt (kívülről) és pom­pás kertjét. Szállásunk 2 éjszakán át Velence környékén lesz.

2. nap: Velence és a lagúnák világa

Reggeli után utazás Punta Sabbio­nitól a tengeren át hajóval Velencé­be (hajójegy). Városnézésünk során láthatjuk a képeslapokról már jól ismert Szent Mark teret és közeli nevezetességeit: a Campanile-t, St. Mark Basilika-t és a Dózse Palotát. Sétálunk a város ódon utcáin, siká­toraiban egészen a Canale Gran­de-n átívelő Rialto hídig. Szabadidő a mindig hangulatos belvárosban. Késő délután a velencei lagúnák szigeteire látogatunk. Muranón az ősi üvegfúvó műhelyekben kiváló mesterek látványos munkájával ismerkedhetünk (vásárlási lehe­tőség). Burano szigetén a híres buranói csipke készítését leshetjük meg. Láthatjuk a sziget romantikus kis házait is. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

3. nap: Verona, Sirmione és Padova (300 km)

Reggelinket elfogyasztva Veronába utazunk, melynek belvárosa sok-sok látnivalót tartogat számunkra: az Arena, Júlia erkélye és Rómeó háza, a Dóm, St. Anastazia temp­loma és az Adige-folyó. Veronát elhagyva a Garda-tó déli partjának gyöngyszemét, Sirmionét keressük fel. Sétálunk a kikötőben, megte­kintjük a Scaligeri várat melynek középkori utcáiba is bepillantunk. Engedünk a „végeláthatatlan” fagy­laltpult csábításának és megkóstol­juk a messzeföldön híres, krémes fagylaltját. Utunkat folytatva Pado­va nevezetességeivel ismerkedünk, Szent Antal városába érkezünk. A bazilika közelében láthatjuk a Prato della Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeres­sük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Az épület előtt Donatello nagyszerű lovas -szobrát, a méltóságteljes Gattamelatát is megcsodálhatjuk. Belvárosi sétán­kat folytatva az egyetem ősi épüle­tét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodál­juk meg, amelyeket a hajót formázó XIII. századi Igazságügyi Palota vá­laszt el egymástól. A közelben meg­tekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Szállásunk Padova környékén lesz.

4. nap: Ferrara és Ravenna (230 km)

Reggeli után Ferrarába, az Es­te - hercegség egykori székhelyére utazunk. A téglavörös városban megtekintjük az Estense palotát (középkori, vizesárokkal körülvett téglavár), a város katedrálisát (a legszebb középkori templomok egyike) és a Piazza Tasso teret. Utunkat folytatva Ravennába érke­zünk. A város óvárosában számta­lan célpontot találunk: a Dóm, az érseki palota, Dante mauzóleuma, a bizánci korszak emlékei, S.Apolli­nare Nuovo bazilika, Galla Placidia síremléke, melyeket mind-mind idegenvezetőnkkel keresünk fel. A késő délutáni órákban érkezünk Cesenatico hangulatos tengerparti településre. A város központjában láthatjuk Leonardo da Vinci szépen helyreállított középkori fahajóit, sé­tálunk hangulatos kikötőjében. Jól­eső érzés megpillantani a hullámzó tengert, szippantani a tenger sós levegőjéből. 2 éjszakai szállásunk a Rimini környéki Riviérán lesz.

5. nap: Tengerparti pihenés vagy jöjjön velünk: San Marino és San Leo vára (70 km)

Reggelit követően kedvére pihen­het, fürdőzhet az olasz riviérán, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: A mai napon a Monte Titano hegygerincen fekvő mini köztársaságba látogatunk el. A hegy legmagasabb pontján épült fel a „főváros”, San Marino. A kor­mányzósági palota, szűk utcák, csipkés várfalak a középkort idézik. Számtalan kis boltocska és étterem szegélyezi utunkat, míg feljutunk a vár legfelső részéig. Lefelé más útvonalat is választhatunk… Továbbutazva San Leo-t keressük fel. E fes­tői település egy meredek sziklafal peremén épült, már a rómaiak is lakták. Később Szent Leo egy temp­lomot építtetett a sziklára. Láthatjuk XII. századi katedrálisát, sétálunk ódon falai között. Szálláshelyünkre a délutáni órákban térünk vissza.

6. nap: Ravenna – Udine – Budapest (960 km)

Elfogyasztva reggelinket, hazafelé indulunk az Udine – Szlovénia- Tor­nyiszentmiklós – Budapest útvona­lon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos olasz körutazás Velencétől San Marinóig, tengerparti pihenéssel, busszal, reggelivel, 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére