6 napos nyaralás Krk-szigeten, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Adutours Utazási Kft
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

15.800 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Nyaralj Krk-szigeten és fedezd fel az Adriát és Plitvicét!

Időpontok

 • 2023-07-03: Előleg: 15.800 Ft
 • 2023-08-14: Előleg: 15.800 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 157.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 15.800 Ft, a fennmaradó 142.190 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Az utazást busszal
 • 5 éjszaka szállást
 • Svédasztalos félpanziót
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést

Az ár nem tartalmazza

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 3.300 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 6.600 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Idegenforgalmi adó+ Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa:30€/fő
 • VOX készülék: 3.600 Ft/fő/6 nap (kötelezően fizetendő)
 • Belépők: (Helyszínen fizetendő) kb: Zágrábi sikló: 2€/fő, Pulai Aréna: 10€/fő
 • 35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár fizetendő

Felár

 • Egyágyas felár: 25.000 Ft
 • Fix ülőhely a buszon: 3.000 Ft

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, Budapest,14. kerület,- Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Útközben Zágráb megtekintése. Séta a hangulatos belvárosi részen: Vár, Akadémia, Ilica, Jelasics-tér, Szent István székesegyház, Kaptol-domb, stb. Késő délután érkezés a szállásra.

2.-5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.

6. nap: Délelőtt szabadprogram, kora délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Fakultatív programok

1.Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba:

Az UNESCO védelme alatt álló nemzeti park csodálatos élmény az idelátogatók számára; a hatalmas tórendszer és a tavakat összekötő kisebb-nagyobb vízesések közötti séta, valamint a park gazdag növény- és állatvilágának látványa igazi kikapcsolódást jelent a kirándulás résztvevőinek. Gyalogos, kisvonatos, hajós kirándulást teszünk a tavak körül - megtekintjük a nemzeti park legszebb részeit - áthajózunk a Kozjak-tavon, megkövesedett fatörzseket, közvetlen közelről tekintjük meg a legszebb vízlépcsőket. Figyelem!!! 2020.01.01.-jétől a Plitvicei Nemzeti Parkba csak előre kifizetett belépőjegyekkel lehet a park területére belépni! A befizetés elmulasztása esetén helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással.

Ezért a foglalás leadását követően a belépődíjat is előre szükséges irodánk felé kifizetni. A túra idegenvezetőnk kíséretével történik.

A nemzeti park turistaútjai jól kiépítettek. Vizes részeken pallókat helyeztek le, hogy megkönnyítsék a túrázást. Érdemes kényelmes, utcai cipőt, illetve esőkabátot vinni az útra. Több helyen van lehetőség étkezésre, souvenirek vásárlására, csak bankkártyás fizetési lehetőséggel, illetve számos mellékhelyiség áll a látogatók számára.

8.000 Ft/fő(busz+idegenvezetés+ Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba)+ Parkbelépő: Június, Július, Augusztus, Szeptemberi időpontokban: 18.000 Ft/fő.

A belépődíjat 405 Ft/ 1 € árfolyamig tudjuk garantálni.

2.Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre:

Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, mely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintés belülről is!!), mely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, melynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége, és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.

ISZTRIAI-FÉLSZIGET: PULA-ROVINJ: 9.000 Ft/fő (busz+idegenvezetés)+ belépők

3.Félnapos panorámahajózás Delfinlessel:

Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körül, gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.

PANORÁMA HAJÓZÁS DELFINLESSEL: 14.990 Ft/fő (hajó+busz+idegenvezetés)

4.Egész napos kirándulás Rijeka és Opatija:

Reggeli és egy rövid buszozás után első állomásunk Rijeka, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás Opatijába az eredetileg kis halászfaluba, ami az Osztrák- Magyar uradalom ideje alatt a legnépszerűbb pihenőhelyé nőte ki magát. Itt egy rövidke városnézés után kipihenhetjük magunkat egy tengerparti csobbanással, belecsöppenhetünk az arisztokrata fényűzésébe. Este visszatérés a szállásra.

Rijeka + Opatija: (busz+idegenvezetés): 7.000 Ft/fő

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos nyaralás Krk-szigeten, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.08.14.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
20 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére