6 napos nyaralás 1 főre Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal – Pisa, Torre del Lago, Pietrasanta

Ajánlat kód: 33922
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

69.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33922

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj 6 napot Toszkánában, Olaszország legszebb vidékén!

Időpontok

  • 2019. június 29-július 4., szeptember 7-12.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást (Hotel Golf Tirrenia- Livorno)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Üdülőhelyi díj: 15 EUR/fő/tartózkodás
  • Audio guide: 3.000 Ft/fő/tartózkodás

Felár

  • Egyágyas felár 29.900 Ft/fő
  • 5 vacsora felár: 19.900 Ft/fő
  • Strandszerviz: (2 nyugágy és 1 napernyő) kb. 15-20 EUR/2 fő/nap

Fakultatív programok és belépők

  • Pisa-Torre del Lago- Pietrasanta: 35 EUR/fő
  • Mesés középkori kisvárosok: 35 EUR/fő ajándék borkóstolóval
  • Dzsip túra a márvány világába 35 EUR/fő
  • Pisa/ Keresztelőkápolna és Dóm: kb. 7 EUR/fő
  • Pisa/transzfer a Csodák Terére: kb. 2 EUR/fő
  • Torre del Lago/ Puccini villa belépő: kb. 7 EUR/fő
  • Pietrasanta/ Museo dei Bozzetti: ingyenes

Ismertető

E csodás programon a kéklő tenger harmóniájával átitatott történelmi, művészeti, és természeti látnivalók tárházát élheted át, ötvözve a fürdőzés örömeivel. A hűsítő habok mellől indulva Toszkána kevésbé ismert, ámde kihagyhatatlan tájaira és kisvárosaiba is elkalauzolunk, míg különleges dzsiptúránkon egyedülálló élmény a márványvilággal ölelt magasságból megcsodálni e szemet gyönyörködtető régiót.

Program

1. nap: Budapest–Livorno

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés után elfoglaljuk a tengerparti szálláshelyünket Livorno környékén az esti órákban.

2. nap: Mesés középkori kisvárosok- Bolgheri - Suvereto

Pihenés, strandolás a tengerparton, vagy félnapos fakultatív kirándulás a múltba. Utunk elsőként Bolgheribe, a lenyűgözően szép kisvárosba vezet. Az olaszországi utak szerelmesei előtt ismert, ciprusok által szegélyezett csodás úton lehet eljutni. A fenséges települést egyik oldalról a tenger, a másik oldalról erdőkkel borított hegyek veszik körül. Elsőnek a román stílusú Giacomo e Cristoforo templomot pillanthatjuk meg, mely a várost körülölelő kastélynak a részét képezi. A városkán belül szűk, narancs és réz színű utcácskákat, ételkülönlegességekkel csábító éttermeket találunk. Miután itt születtek a leghíresebb toszkán vörösborok, egy borkóstoló programmal búcsúzunk a várostól. Ezután Suveretóba, az egyik legszebb toszkán, középkori etruszk kisvárosba látogatunk, mely a hegyek és a fénylő tenger között fekszik. A városka középkori kincseivel, hangulatos kőházaival, történelmi palotájával a nyugodt, mediterrán toszkán életérzés aromáját nyújtja részünkre. Élményekkel telve visszautazunk szálláshelyünkre. A nap további részében strandolás és szabadidő. (Ár: 35 EUR/fő ajándék borkóstolóval)

3. nap: Pisa-Torre del Lago- Pietrasanta

Szabadprogram, fürdőzés, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulás keretében a festői Pisába indulunk. Meglátogatjuk a lenyűgöző Csodák terét, mely világörökségünk része, és ahol a lebilincselő keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai ferdetorony vár minket. Belülről is megcsodáljuk a Dómot és a keresztelőkápolnát. Ezután a világhírű zeneszerző Giacomo Puccini városát, Torre del Lagót keressük fel. Ismerkedünk a zeneszerző lakhelyével, a Villa Puccini gyönyörű kertjével, ahol a Pillangókisasszony és a Tosca lehengerlő dallamai születtek. A család tulajdonában levő ház, ahol a zeneszerző sírja is található, múzeumként ma is látogatható. A csodás fekvésű települést a tenger és a Massaciuccoli-tó öleli át. A tengertől alig pár kilométerre fekvő Pietrasantában folytatjuk utunkat. Évezredekkel ezelőtt többek között az etruszkok és a rómaiak is gazdag örökséget hagytak maguk után. A középkori kisváros szépségét emeli a márványból készült gyönyörű épületek sokasága: a Dóm, a San Martino templom, a kormányzósági palota, vagy a harangtorony a legfontosabb látnivalók közé tartoznak. A közeli Carrara miatt, ahol a híres márvány kerül felszínre, sok híres művész települt ide az utóbbi évszázadokban. A város érdekessége a Museo dei Bozzetti szobormúzeum, mely híres lakói tiszteletére jött létre, és ahol olyan nem mindennapi alkotásokkal találkozhatunk, melyek mindenkinek maradandó élményt nyújtanak. Itt láthatjuk többek között a kolumbiai művész, Botero alkotásait is: a kerekded és buja formájú, de jellegzetesen egyszerű, ám mégis kifejező alakokat. (Ár: 35 EUR/fő)

4. nap: Dzsiptúra a márvány világába - Viareggio

Fürdőzés, pihenés a tengerparton, vagy egy különleges fakultatív, félnapos programlehetőségre invitáljuk Önöket. Egy egyedülálló dzsiptúra keretében lélegzetelállító magasságba jutunk fel (tengerszint feletti 1000 m) a Collonata völgy panoráma útjain. Teraszos megállóink során káprázatos fotók sorozatát készíthetjük Versilia-i partszakasz és Cinque Terre látványáról, miközben megismerjük a híres Carrara-i márvány megmunkálásának, és a vele dolgozó híres mesterek, köztük Michelangelo történetét. Ezt a csodás kőzetet használták a Pantheon és sok egyéb reneszánsz kori, mesés szobor megszületéséhez. Ellátogatunk egy helyi kőfejtőbe, a Quantum Csendje című James Bond film helyszínére, megismerve a bánya és a gyönyörű kőzet feldolgozásának érdekességeit. Különleges, életre szóló élmény az ember, a fenséges hegyek és a természet kapcsolatának tanújának lenni. Szállásunk felé megállunk a híres és elegáns Viareggióban, fürdési lehetőseggel, hogy a kék tenger, a homokos part és a sétány szépségeit élvezhessük az elegáns tengerparton. (Ár: 35 EUR/fő)

5. nap:

Szabadidő, strandolás a tengerparton, vagy fakultatív hajókázás a közeli partok mentén.

6. nap: Hazautazás

Reggeli után hazaindulás, utazás pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos nyaralás 1 főre Toszkánában, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal – Pisa, Torre del Lago, Pietrasanta

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére