6 napos körutazás 1 főre Olaszországban, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – Nápoly, Sorrento, Montecatini Terme, Capri, Amalfi – október 23-án is!

Ajánlat kód: 33915
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33915

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz a mesés Amalfi-partvidéken, sétálj a sokszínű Nápoly utcáin és fedezd fel az exkluzív Capri szigetét – akár az október 23-i ünnepi hosszú hétvégén is!

Időpontok

  • 2019. augusztus 2-7. és október 18-23.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 5 éjszaka szállást (Nápoly környéke 4 csillag: 3 éj Montecatini Terme hotel 3 csillag: 2 éj)
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%)
  • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 éven felül)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Audio guide költségét 3.000 Ft/fő/tartózkodás
  • Üdülőhelyi díj: 10 EUR/fő/tartózkodás

Gyermekkedvezmény

  • 3. ágyon 12 évig: -10% az alapárból

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 29.900 Ft/fő/ turnus
  • Vacsora felár: 29.900 Ft/fő/ turnus

Fakultatív programok és belépők

  • Capri: 85 EUR/fő
  • Amalfi: 45 EUR/fő
  • Smaragd barlang csónakázás (időjárás függvényében) 6 EUR/fő
  • Pompei ásatások belépő helyi idegenvezetővel: kb. 25 EUR/fő
  • Vezúv helyi közlekedéssel: kb. 20 EUR/fő
  • Kiránduláscsomag (Capri, Amalfi, Pompei-Vezúv) az 175 EUR/fő helyett 160 EUR/fő
  • Capri/Augusto's Garden: kb. 1 EUR/fő
  • Capri/ Axel Munthe villa: kb. 7 EUR/fő,
  • Amalfi/ Dóm és kolostor: kb. 5 EUR/fő
  • Monte Solaro libegő (Capri): kb. 12 EUR

Fel- és leszállási lehetőség

  • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

További vidéki felszállási lehetőségek

  • Debrecen- Miskolc- Eger- Gyöngyös: 9.990 Ft/fő oda-vissza

Ismertető

Utazz el Te is Dél-Olaszországba és fedezd fel a régió számtalan és egyedülálló szépségét! Programunkat az ellentmondásokkal teli Nápolyban, a világ egyik legrégebbi városában kezdjük. Majd a Nápolyi-öböl mindenkit ámulatba ejtő gyöngyszemeihez utazunk: Elhajózunk az olasz csizma kis ékszerdobozához; Capri-szigetéhez, megnézzük, hogyan állt meg az idő a tragikus Pompei városában és megmártózunk a térség egyik fenséges vulkánjának látványában pedig elgondolkodhatunk a természet mindenekfeletti hatalmáról.

Program

1. nap: Budapest- Montecatini

Indulás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés Montecatinibe az esti órákban. Szállás elfoglalása. Az érkezés függvényében, ha időnk engedi, idegenvezetőnk elkíséri Önöket felvonóval Montecatini Alto bájos, ódon városkájába.

2. nap: Nápoly

Reggeli után továbbutazunk a sorrentói-félsziget felé. Útközben a csodálatos táj egyedülálló látványával és a környék bájával ismerkedünk. Megállunk a hihetetlenül sokszínű Nápolyban, tiszta idő esetén felmegyünk a Posillippo dombra, amely Nápoly villanegyede, ahonnét csodálatos látvány nyílik a lenyűgöző Nápolyi-öbölre és a távolban fenségesen égbe nyúló Vezúvra. Séta a városban, érintve Itália harmadik legnagyobb operaházát is, majd megkóstolhatjuk a méltán híres nápolyi pizzát a Via Toledon. A nap végén lenyűgöznek minket az óváros történelemmel átitatott kis utcái, többek között a Spaccanapoli, mely szinte kettészeli a várost. Nápoly lüktető hangulata után elutazunk a szálláshelyünkre.

3. nap: Capri- Anacapri -ajándék Limoncello kóstolóval

Egész napos szabadprogram vagy fakultatív hajókirándulás Capri-szigetére (Ár: 85 EUR/fő hajójeggyel). Mai kirándulásunkat a Sorrentói-félszigetről leszakadt Capri szigetének felfedezéséve töltjük. A sziget teljes egészében egy óriási mészkő tömb, ahol két város található, Capri és Anacapri. A kikötőből, kisbuszokkal közelítjük meg Anacapri városát, a „Mamma Mia” panoráma útvonalon. Első sétánk a híres Svéd orvos, Axel Munthe villájához vezet, melyet az orvos által írt San Michele regénye tett népszerűvé. Nem csak a villát és annak régészeti gyűjteményét de annak parkját is bebarangoljuk, ami felkerült az Olaszország 10 legszebb parkját számláló listára. A villát elhagyva lehetőségünk nyílik rövid szabadidő keretében felfedezni a szűk, hangulatos utcácskákat, megkóstolni a Limoncellót és a csak Capri szigetén készített citrom ágyon érlelt pálinkát.

Jó idő esetén libegővel felmehetünk a sziget legmagasabb pontjára a Monte Solaro magaslatára, ahonnan pazar kilátás nyílik a szigetre és a Sorrentói félszigetre. Anacapri megtekintése után, ismét buszra szállunk és a főváros, Capri városa felé vesszük az irányt. Sétát teszünk a legelegánsabb üzletek és szállodák között az Augustus császárról elnevezett parkig, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a Faraglioli sziklákra, Capri szigetének jelképeire. A délutáni órákban ismét hajóra szállunk és élményekkel telve búcsúzunk Capri szigetétől. Szálláshelyünkre, érkezés az esti órákban.

4. nap: Amalfi-Positano-Ravello

Szabadidő vagy egész napos fakultatív program. Ezen a napon az egyik leghíresebb és a világon az egyik legszebb tengerpart, az amalfi partszakasz ejt minket ámulatba, mely több színes házakkal tűzdelt, meredek hegyoldalból a tengerig leköszönő településével együtt méltán került fel a Világörökség listájára

Először Positano városának látképét csodáljuk meg, majd tovább élvezhetjük a gyönyörű, kanyargós tengerparti út látványát. Fantasztikus panoráma utunkon megállunk a partszakasz legszebb kilátását nyújtó kávézójánál Amennyiben a széljárás kegyes hozzánk, látogatást teszünk a híres Grotta Smeralda, azaz a Smaragd barlangban is, ahol a vizén csónakázva mutatják be nekünk a szebbnél szebb cseppkőképződményeket. Amalfi városában tett sétánk során az egykori hercegség központjában, megtekintjük a Szent András Dómot, majd lehetőség nyílik elveszni a hangulatos éttermek, likőrboltok és majolika üzletek forgatagában. Megkóstolhattuk a frissen sült tengeri finomságokat és a legfinomabb citrom sorbetet. Szabadidő után autóbuszunkkal Ravellóba indulunk, mely az Amalfi partszakasz fölé emelkedik. A város napjainkban is híres a zenei fesztiválokról, melyeket a Villa Rufolo parkjában rendeznek meg. A park teraszait végigsétálva megismerjük azokat a helyeket ahol Wagner komponált, ill. Oscar Wilde egyik regényének helyszínét. Rövid szabadidő a városban majd visszaindulunk a szálláshelyünkre, érkezés az esti órákban. (Ár: 45 EUR/fő)

5. nap: Pompei - Vezúv - Montecatini Terme

Reggeli után elindulunk, és a leghíresebb romvároshoz, Pompei-hez érkezünk. A por és kőesőtől betemetett, hajdan gazdag és fényűző város felszínre kerülése után, szakszerű helyi vezetéssel szinte élő, kivételes képet kapunk a katasztrófa előtti fantasztikus fényűző környezetről, a polgári házakról, fürdőkről és üzletekről, az ott élők életéről. Ezután napjaink egyik alvó óriásaként számon tartott, mindenki számára könnyen megközelíthető Vezúv tűzhányójának kráteréhez mászunk fel. Lenyűgöző látványán kívüli érdekessége, hogy közvetlen közelről érzékelhetjük a természet mindenek feletti erejét. A Pompeit és négy másik várost eltörlő vulkánra a helyi kisbusz ezer méteres magasságba repít, innen a Nemzeti Park területén felfelé kaptatva tekinthetünk le a csodálatos nápolyi öbölre és a bátrabbak odafent megkóstolhatják a csak itt található, a vulkán oldalában készített ízletes Lacryma Christi bort. Az élményekkel teli nap után utunk ma esti szállásunk helyére, Montecatini Termébe vezet.

6. nap: Montecatini Terme- Budapest

Reggeli után hazaindulás utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás 1 főre Olaszországban, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – Nápoly, Sorrento, Montecatini Terme, Capri, Amalfi – október 23-án is!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére