6 napos körutazás 1 főre Dél-Spanyolországban, Andalúziában, sevillai városnézéssel, félpanzióval, repülőjeggyel – vár még Malaga, Gibraltár, Costa del Sol és Cordoba

Ajánlat kód: 34493
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

209.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34493

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj Spanyolország tűzről pattant déli részén, Andalúziában!

Időpont

  • 2019. október 17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás hotelben
  • Félpanzió
  • Repülőjegy
  • 1 db 40 x 30 x 20 cm-es kézipoggyász és 1 db 10 kg-os 55 cm x 40 cm x 23 cm feladott poggyász

Az ár nem tartalmazza

  • Reptéri illeték: 45.000 Ft/fő
  • Biztosítás: 4.520 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5 %

Belépők

  • Cordoba - Mezquita 8 EUR
  • Sevilla - katedrális 9 EUR
  • Sevilla Alcazar 9.50 EUR Sevilla helyi idegenvezető: 6.00 EUR
  • Ronda program Aréna+Katedrális tárlatvezetéssel, belépővel: Min.20 fő 19,50 EUR
  • Granada - katedrális 5 EUR
  • Granada Királyi Kápolna 5 EUR

Program

1. nap: Budapest-Malaga

Elutazás menetrend szerinti járattal Malagába. A kinti idegenvezető várja utasainkat a malagai reptéren, majd transzfer a szállásra.

2. nap: Ronda-Mijas

Reggeli után utazás az egyedülálló fekvésű Ronda városába, mely nevével ellentétben Andalúzia egyik legszebb városa. Az ódon hangulatú óvárost két részre osztja egy több mint 100 méter mély szurdok. Séta a műemlékek sokasága között, mely során többek között megtekintjük Spanyolország legrégebbi arénáját is. Délután továbbutazás Mijasba, Costa del Sol régió tipikus andalúz falujába, séta a fehérre meszelt házak között. A település egyik érdekessége a szamár taxik. Visszatérés a szállásra.

3. nap: Gibraltár-Marbella

Reggeli szabadprogram vagy fakultatív kirándulás a brit fennhatóság alatt álló Gibraltárba. Látogatást teszünk, a szabadon élő majmokról is elhíresült sziklánál, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk; a St. Michael cseppkőbarlangjánál, az Európa Pontnál, majd a végén séta a Main street pubjai és terei között. Délután rövid séta a Costa del Sol legelegánsabb üdülőhelyén, ahol felfedezhetjük a kanyargós, kis szűk utcácskák közötti régi római és mór műemlékeket. Visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 14.000 Ft – jelentkezéskor fizetendő!)

4. nap: Granada

Reggeli után elindulunk Granadába. Megtekintjük a várost: a katedrálist, a spanyol reneszánsz egyik remekművét; a világörökségi régi mór városnegyedet; Plaza Nueva, majd fakultatív lehetőség az Alhambra Pazar palotaegyüttesének a megtekintésére a sokat fotózott oroszlános udvarral és a kapcsolódó Generalife díszkerttel, amik joggal tették világhírűvé a várost. (Ár: 16.000 Ft – jelentkezéskor fizetendő!). Szállás elfoglalása Cordoba környékén.

5. nap: Carmona-Sevilla

Reggeli után elutazás Sevilla felé. Útközben rövid sétát teszünk egy újabb tipikus andalúz kisvárosban, Carmona-ban. Kora délután érkezünk Andalúzia fővárosába. A több mint 2000 éves városban, számos civilizáció hagyta itt lábnyomát. Városnézésünk során megtekintjük többek között: a világ legnagyobb gótikus katedrálisát a híres Giralda toronnyal; a mór erődöt; az egykori Santa Cruz zsidó negyedet; a város legszebb terét, Plaza de Espana. Visszatérés a Cordoba környéki szállásra.

6. nap: Cordoba-Antequera-Malaga

Városnézés Cordobában, a régi történelmű, gazdag kultúrájú városban. Az egykori arab világ egyik legfontosabb szellemi és művészeti központja volt. Városnézésünk egyik legfontosabb megállója a mór eredetű káprázatos mecset, Mezquita; séta a zsidó negyedben; Alcazar (a kalifák egykori rezidenciája díszkerttel, mozaikokkal), Guadalquiviren átívelő mór kőhíd. Visszautazás Malagába, útközben rövid pihenő Antequera városában, ahol világhírű dolmeneket látogatunk meg. Az esti órákban hazautazás menetrend szerint Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos körutazás 1 főre Dél-Spanyolországban, Andalúziában, sevillai városnézéssel, félpanzióval, repülőjeggyel – vár még Malaga, Gibraltár, Costa del Sol és Cordoba

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére