6 napos kirándulás Toszkánába és Cinque Terrébe színes fesztiválok idején, akár az augusztus 20-i hétvégén is, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

79.900 Ft

Megveszem
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
Ajánlat kód: 35275

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Látogass el Toszkánába a citromfesztivál, a színházfesztivál vagy a középkori utcai jelmezes fesztivál idegén!

Időpontok

 • 2020. május 15-20.: 79.900 Ft
 • 2020. július 16-21.: 79.900 Ft
 • 2020. augusztus 15-20.: 79.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Autóbuszos utazást
 • 5 éjszaka szállást (3*-os szálloda, Montecatini Terme)
 • Reggelit
 • Magyar és helyi idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

 • Üdülőhelyi díjat: 9,00 EUR/fő/tartózkodás (helyszinen fizetendő)
 • Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás díját Classic (570 Ft/fő/nap)
 • Útlemondási biztosítás díját (1,3%)
 • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
 • A belépőket
 • Az esetleges, helyi közlekedési költségeket
 • Az audio guide költségét: 3.000 Ft/fő/tartózkodás (kötelező)

Felárak

 • Egyágyas felár (társítás nélkül): 21.900 Ft/fő/turnus
 • Vacsora felár (4 alkalom): 19.900 Ft/fő/turnus

Gyermekkedvezmény

 • 3. ágyon 12 évig: -10% az alapárból

Fakultatív programok (min. létszám 25 fő)

 • San Gimignano- Certaldo- Volterra: 45 EUR/fő
 • Lucca-Pisa-Viareggio: 35 EUR/fő
 • Cinque Terre hajó-és/vagy vonatjeggyel: 55 EUR/fő
 • Uffizi képtár (elzőzetes jelentkezéssel, csak itthonról foglalva lehetséges): 12 900 Ft/fő

Belépők

 • Montecatini Alto felvonó (idő függvényében): 7 Eur/fő
 • San Gimignano/ Bazilika: kb. 4 EUR/fő
 • San Gimignano/ Régi városháza + lakótorony: kb. 7 EUR/fő
 • Volterra utcai fesztivál: kb. 10 EUR/fő
 • Certaldo /sikló: kb. 2 EUR/fő
 • Certaldo utcai jelmezes fesztivál: kb. 25 EUR/fő
 • Firenze/ Santa Croce templom: kb. 8 EUR/fő
 • Firenze/ Székesegyház: ingyenes
 • Firenze/Davanzati Palota: kb. 5 EUR/fő
 • Firenze/Pitti Palota Boboli kert: kb. 10 EUR/fő
 • Pisa/Dóm + keresztelőkápolna: kb. 6 EUR/fő
 • Pisa/ csak a Dóm: ingyenes
 • Pisa/shuttle service busz: kb. 2 EUR/fő
 • Pisa/Ferde Torony: kb. 18 EUR/fő- feljutás csak a szabad helyek függvényében!
 • Viareggio strand belépő 1,5-2h: kb. 6 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

 • Ingyenes: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

További vidéki gyűjtőjáratok felár ellenében

 • Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Gyöngyös: 9.900 Ft/fő oda-vissza

Program

1. nap: Budapest- Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a hatalmas szlovén szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Montecatinibe az esti órákban. Szállás elfoglalása. Az érkezés függvényében, ha időnk engedi, idegenvezetőnk elkíséri Önöket felvonóval Montecatini Alto bájos, ódon városkájába.

2. nap: San Gimignano -Certaldo/ Volterra- ajándék kóstolóval

Reggeli után szabadidő vagy egész napos fakultatív kirándulás a toszkán vidéken a tornyok városaként nevezett San Gimignano-ba. Megnézzük többek között az egyik, mai napig is látogatható tornyot, mely régen lakótorony volt, a katedrálist, a városházát és sétálunk az óváros varázslatos terein is. A csodás látnivalókon kívül ez a mesés település a világ egyik legfinomabb fagylaltjával vár minket. A program után egy farmon megkóstolunk párat a helyi borokból. Utunk következő állomása az elragadó erődváros, Boccaccio otthona, Certaldo lesz. A híres írót itt temették el, háza ma múzeumként működik. Az óvárost felvonó köti össze az új városrésszel, Certaldo Alto hangulatos utcáin és főterén, a Piazza Boccaccio-n kellemes kávézókat és kisebb éttermeket találunk. (csak a júliusi turnusnál). Volterra-ba, az alabástrom hazájába látogatunk (csak az augusztusi turnusnál), mely Itália egyik legszebb középkori terével büszkélkedhet, girbe-gurba utcácskái pedig lenyűgözőek. Meglátogatunk egy egyedülálló alabástrom boltot is, ahol a helyi kézművesek fantasztikus tárgyai láthatóak.(Ár: 45 EUR/fő)

A júliusi turnusnál időutazást teszünk Certaldo-ban, és elvegyülünk a középkori, utcai, jelmezes színház fesztivál egyedülálló forgatagában, ahol légtornászok, zenészek, és maskarás színészek szórakoztatják a közönséget színvonalas előadásaikkal. Ezek mellett megkóstolhatjuk a helyi ízeket, megismerve a környék jellegzetes gasztronómiai termékeit is.

Az augusztusi turnusnál Volterra-ban, az egyik leghíresebb középkori fesztiválon veszünk részt, és elvegyülünk a középkori ruhákba öltöztetett város és emberek forgatagában, gyönyörködve a csodás kosztümökben, tradicionális zászlódobáló mutatványban, az utcai piaci termékekben, megkóstolva a helyi ízeket, így visszatérve a középkor egyedülálló hangulatába.

Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Firenze

Reggeli után Firenzébe, Toszkána "fővárosába" utazunk. (Városnézés -helyi idegenvezető és közlekedés díja: 10 EUR/fő). Városnézés a Világörökség részét képező történelmi városközpontban, ahol többek között megnézzük a Santa Croce templomot Michelangelo sírjával, a Dómot és a híres Ponte Vecchio-t is.

Ellátogathatunk a város egyik lakótornyához, mely jó ideig egy gazdag kereskedőcsalád lakhelyéül szolgált. Az elragadó árkádos udvaron álló Davanzati Palota termeit korhűen rendezték be, innen is a neve: A régi firenzei ház múzeuma. Akik további zseniális művészeti alkotásokra kíváncsiak, fakultatív program keretén belül megcsodálhatják az Uffizi képtár remekműveit (Ár: 12.900/fő - a részvételi szándékot foglaláskor előre kérjük jelezni). Mindazok, akik nem a képtárat választják, szabadidő keretében megismerhetik a Pitti Palota kertjét vagy egyénileg felfedezhetik a lépten-nyomon elénk táruló nevezetességeket. A Pitti Palota monumentális épületének szökőkutakkal tűzdelt, hangulatos kertje, a Boboli kert, ahonnan a nyári lak dombján megpihenve Firenze csodás látképe tárul elénk. A palotakert után idő függvényében felkeressük a közeli Santo Spirito templomot, ahol a tér hangulatos kávézókkal és esetenként kis kirakodó vásárral várja az odalátogatókat, és kedvünkre beleveszhetünk a hangulatos piac rejtelmébe. Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

4. nap: Cinque Terre fürdőzéssel

Ma egész napos kirándulást teszünk a Ligúr- tenger partjának egyik nehezen megközelíthető, festői részére, a Cinque Terre (Öt föld) Nemzeti Parkba. Nevét a területén osztozó öt, az autóforgalomtól elzárt településről kapta. A Világörökség részét képező természeti park meseszép halászfalvai a sziklák oldalába épültek és színes házaikkal, a gyönyörű panorámával felejthetetlen élményt nyújtanak. Mivel ezek a halászfalvak el voltak zárva a külvilágtól, a kis településeket a La Speziaból induló hajóval és gyalogosan, ill. vonattal fedezzük fel. Délután búcsút veszünk Európa egyik legszebb látnivalójától. Érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban. (Program hajó-és/vagy vonatjeggyel: 55 EUR/fő) Figyelem! Rossz időjárás esetén, amennyiben a kihajózás nem lehetséges, az utazás vonattal történik!

A májusi turnusnál elvegyülünk Monterosso bájos kisvárosában, mely ebben az időszakban citrom költeményekkel díszítve vár minket. Lehetőségük lesz citromból készült különleges ételek, italok kóstolójára, kézműves termékek vásárlására is. Fürdőruhát hozzanak magukkal, mert jó idő esetén a vállalkozó kedvűek strandolhatnak is!

5. nap: Lucca- Pisa- Viareggio fürdőzéssel

Egész napos szabadidő vagy fakultatív program délutáni fürdőzéssel (Ár: 35 EUR/fő). A napunkat, a toszkán városok egyik kis ékszerdobozaként számon tartott Lucca-ban kezdjük. Leghíresebb szülötte Puccini. Műemlékei közül érintjük a Szent Martin dómot, San Michele in Foro Bazilikát, városnézés a hangulatos belvárosban, melynek óvárosa több száz éves fallal van körülvéve, amin egy elragadó, fákkal szegélyezett sétányt alakítottak ki. Sétánkból nem hagyjuk ki az ókori római fórum helyén álló, San Michele templomot, mely márvány homlokzatával és a tetején álló Szent Mihály arkangyal szobrával az egyik legelragadóbb a városban. Megnézzük még az eredeti római aréna alapjaira épített, körkörös formájú Piazzale Amfiteatro-t. Utunkat Pisa-ban folytatjuk, mely egykor Itália tengeri nagyhatalma volt. Látogatást teszünk a Csodák terére, ahol a keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres pisai Ferde Torony található. (Figyelem! A Ferde Toronyba és a Dómba való bejutás a szabad helyek függvényében lehetséges!). Délután a tenger felé vesszük az irányt és megismerkedünk a toszkán tengerpart egyik legelegánsabb üdülővárosával Viareggio-val, mely a helyi karneváljáról lett híres. A délutáni strandolás után a kora esti órákban érkezünk vissza a szálláshelyünkre.

6. nap: Poggio a Caiano- Budapest

Reggeli után hazaindulás. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Megnézzük a villa előkelő épületét és sétálunk egyet a Világörökség részét képező épület csodálatos parkjában, majd továbbutazunk Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás Toszkánába és Cinque Terrébe színes fesztiválok idején, akár az augusztus 20-i hétvégén is, busszal, reggelivel, 3*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 70 413 8662
+36 70 413 8670
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
44 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére