6 napos kirándulás Tirolban, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel, látogatással a Hegyi doktor falujában

Ajánlat kód: 44386
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

214.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44386

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj Tirol tájaiban és látogasd meg a Hegyi doktor faluját!

Időpontok

  • 2024.07.09.: , 214.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás autóbusszal
  • 5 éj szállás
  • Félpanzió ellátás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8 %-a)
  • Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás 700 Ft/fő/nap
  • Belépőjegyek
  • Fakultatív programok

Fakultatív programok, belépők

  • Tratzbergi kastély: kb. 14 Euro/fő
  • Swarowski múzeum: kb. 25 Euro/fő
  • Schwaz ezüstbánya: kb. 20 Euro/fő
  • Krimmli vízesés: kb. 15 Euro/fő
  • Ambrass kastély: kb. 20 Euro/fő
  • Innsbruck, Nordkette: kb. 40 Euro/fő
  • Merano, Trauttmansdorff kastély: kb. 16 Euro/fő
  • Bolzano, Régészeti Múzeum: kb. 15 Euro/fő
  • Pitztal gleccser: kb. 50 Euro/fő
  • Dél-Tirol: Merano-Bolzano-Trauttmansdorff kastély: 30 Eur/fő + belépőjegyek

Felár

  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 50.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 25.000 Ft/fő

Program

1. nap:                      

Indulás 05.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás, útközben rövid megállókkal. Elsőként az egykori bajor határvárhoz, a Tratzbergi kastélyba látogatunk. A kastélyt elsősorban gazdag és eredeti belső berendezése teszi oly látványossá. A Habsburg Ház egyedülálló, művészien festett családfája, és a német reneszánsz mesterműveivel berendezett királyterem után, még négy másik terem, a kastély kápolna, a reneszánsz belső udvar és a két fegyvertár gazdag gyűjteménye várja a látogatókat. A várlátogatás után utunk a Swarovski Kristály világba vezet, ahol gyönyörködhetünk a kristályok káprázatos csillogásában, valamint vásárolhatunk is a gyár shopjában. Innen utazunk a szálláshelyünkre, amely Innsbruck közelében lesz. Vacsora a szállodában.

2. nap:          

Reggeli után Schwaz ezüstbányájába látogatunk, ahol bepillanthatunk az ezüst és egyéb ércek kitermelésének rejtelmeibe. Egykor Schwaz volt a világ legnagyobb bányavárosa a világ ezüstkitermelésének 85 % -ával. A látogatás alatt mindent megtudhatunk a középkor legnagyobb bányájáról, a bányászok nehéz életéről, és azokról a nagykereskedő családokról, akik a schwazi ezüsttel befolyásuk alatt tartották az európai politikát és az Újvilág felfedezését. Később látogatás a Hegyi doktor sorozatról híressé vált Ellmau és Going falucskákban, ahol a sorozat helyszíneit is láthatjuk. A városnézés után visszautazunk a szálláshelyünkre. Vacsora.

3. nap:

Egész napos szabadidő vagy fakultatív kirándulás a mediterrán hangulatú Dél-Tirolba.

Reggeli után utunk a Brenner hágón át elsőként Meranoba vezet. Merano az egyik legkedveltebb üdülőközpontnak számít ezen a területen. Itt rövid sétát teszünk. Az óvárosban található a Theaterplatz, a Városi Színház. A Galileistrasse házban látható a várkastély, melynek közelében a Városi Múzeum van. Értékes a várostörténeti gyűjtemény, valamint a szobor és újabb kori képgyűjtemény. Innen a Trauttmansdorff kastélyba látogatunk, melynek kertjét Olaszország legszebbjének választották Az egzotikusságával szemet gyönyörködtető, amfiteátrumra emlékeztető formájú terület egy napsütötte hegyoldalon helyezkedik el. Az ideális időjárási viszonyoknak köszönhetően mintegy 100.000 különböző növény otthona ez. A terület négy részből áll, ezek a nyári kert, a vízi- és teraszos kert, az erdős kert és a Dél-Tirol növényvilága. Mai napunk utolsó állomása Bolzano, melyet a német nyelvű tiroliak szellemi és gazdasági központjának tekintenek és szokták a Dolomitok kapujaként is emlegetni. A település idegenforgalmi központja a Walther tér, itt található a Plébániatemplom. Innen indul a város árkádos vásárlóutcája, melyet Laubengasse-nek neveznek. Nagyon hanulatos kis utca, ahol külön figyelmet érdemel a Kereskedők Háza. Itt közös sétát teszünk és lehetőség lesz a Régészeti Múzeumban megtekinteni „Ötzi”-t, a jégembert. Ami a leletet olyan különlegessé teszi, az a testének, az öltözetének és a felszerelésének kiváló állapota. Mindez több ezer év elteltével! Este visszautazás a szállásra. Vacsora.

4. nap:

Reggeli után egy különleges kirándulásra indulunk, a Pitztal gleccsert keressük fel. Ez a legmagasabb pont Ausztriában ahová felvonóval lehet feljutni. Mittelbergből indul a Pitzexpress vonat, amely végig a hegy gyomrában haladva, 7 perc alatt ér az örök hó birodalmába. Innen a Wildspitzbahn felvonóval, juthatunk fel a 3.440 méter magas Hinterer Brrunnenkogel csúcsra, ahol csodálatos panoráma fogad minket. Itt, aki szeretne, beülhet Ausztria legmagasabban fekvő kávéházába egy kávéra vagy süteményre. A lenyűgöző program után visszautazás a szálláshelyre, vacsora.

5. nap:

Reggelit követően kirándulás a Zillertali Alpokban: majd 3000 m magas hegyek között, a Gerlos-hágón keresztül utazunk az ország legmagasabb vízeséséhez, a Krimmlihez. A víz 3 lépcsőben, 380 méter ma­gas­ból zúdul le hatalmas robajjal. Különleges élményt jelent, hogy a vízesés mentén kiképzett turista­út­vo­na­lon fel lehet menni a vízesés felsőbb szintjeihez. Délután a tartomány fővárosába, Innsbruckba látogatunk. Az Ambrass kastély megtekintése után városnéző séta következik. Sétánk során érintjük a város olyan ikonikus látnivalóit, mint a várostorony, melynek lépcsőin a legenda szerint még ma is néha szellemek járnak, vagy az Aranytetős Ház, mely a 15. század elején épült hercegi rezidenciaként. A festményekkel és faragványokkal gazdagon díszített, több mint 2600 aranyozott rézlemezzel fedett balkont 1500-ban építették hozzá. A séta után szabadprogram. Aki szeretne, a szabadidő alatt feljuthat egy felvonóval a Nordkettére. A völgyállomás a város központjában található és a Zaha Hadid sztárépítész által megálmodott állomások a város építészeti fénypontjai. Az Inn folyó fölött is áthaladó felvonóval a városból mindössze 20 perc alatt 2000 méteres magasságba juthatunk. Visszautazás a szálláshelyre, vacsora.

6. nap:

Reggeli után hazaindulás. Első megállónk Alpbach település, melyet Ausztria legszebb településének választottak. A városka megtekintése után folytatjuk utunkat, a késő esti órákban hazaérkezés Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás Tirolban, busszal, félpanzióval, idegenvezetéssel, látogatással a Hegyi doktor falujában

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére