6 napos kirándulás Szlovéniában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállodában, programokkal, idegenvezetéssel – vár a Bledi-tó, a Vintgar-szurdok és más mesés tájak

Ajánlat kód: 33553
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

136.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33553

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Szlovénia csodálatos természeti képződményeihez, a Bledi-tóhoz, a Vintgar-szurdokhoz, a Savica-vízeséshez és a Postojnai-cseppkőbarlanghoz!

Időpontok

  • Április-Május-június-július (bővebben)
    • 2024. jún. 25-30.: 165.900 Ft
    • 2024. júl. 9-14.: 165.900 Ft
    • 2024. júl. 27 - aug. 1. **: 165.900 Ft
  • Augusztus-szeptember-október (bővebben)
    • 2024. aug. 11-16.: 165.900 Ft
    • 2024. aug. 27 - szept. 1.: 165.900 Ft
    • 2024. szept. 3-8. **: 165.900 Ft
    • 2024. szept. 10-15.: 155.300 Ft
    • 2024. szept. 15-20.: 151.700 Ft
    • 2024. okt. 8-13.: 142.700 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • Az autóbuszos utazást
    • 5 éjszaka szállást egy jó 3 csillagos szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban (LCD tv, telefon). A nagyméretű belső wellness részleggel felszerelt szálloda a Szlovén-Alpokban található, gyönyörű környezetben. A részvételi díj tartalmazza a medencék használatát.
    • Reggelit
    • Az útlemondási biztosítást
    • A felsorolt programokat
    • Idegenvezetést

    Az ár nem tartalmazza

    • Belépők
    • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

    Felárak

    • Félpanziós felár: 36.700 Ft (5 vacsora)
    • Egyágyas felár: 40.900 Ft

    Program

    1. NAP: LJUBLJANA
    Elutazás Budapestről reggel 6.30-kor a Déli pályaudvartól. Székesfehérvárról az autóbusz 7.30-kor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Celje – Ljubljana (a **-gal jelölt időpontoknál a Veszprém – Körmend – Rédics – Celje – Ljubljana) útvonalon. Városnézés a szlovén fővárosban: panoráma a várból, Székesegyház, Hármas híd, Prešeren tér, középkori negyed, Városháza, Nemzeti Könyvtár stb. A közös séta után szabad program, majd továbbutazás a Júlia-Alpok lábainál fekvő szállodához (5 éj).

    2. NAP: BLEDI-TÓ, BLED VÁRA, PLETNÁZÁS, VINTGAR-SZURDOK
    Barangolás a közeli Bledi-tónál, Szlovénia híres nagyvilági üdülőhelyén. Séta Bled városában, szabad program. Látogatás a középkori lovagvárban, mely a tó fölé magasodó sziklacsúcson áll, majd pletnázás a tó kis szigetére, az ősi kegytemplom megtekintése. (A pletna egy kb. 20 személyes csónak, aminek végében áll az evezős). A bledi program után túrázási lehetőség a vadregényes Vintgar-szurdokban.
    Visszaérkezés a szállodába a délutáni órákban úgy, hogy vacsora előtt még maradjon idő a szálloda környékén egy sétára, túrára vagy a szálloda kiváló wellness szolgáltatásainak igénybevételére.

    3. NAP: POSTOJNA, PREDJAMA, ISONZO VÖLGYE
    Kirándulás a Szlovén Karszthegységbe. Először látogatás a világhírű Postojnai cseppkőbarlangban. A turistákat egy kisvonat viszi a barlang belsejébe, ahol egy barlangséta következik a változatos cseppkőcsodák világában. Ezután az egészen meghökkentő fekvésű Predjama várat (barlang előtti vár) tekintjük meg. Az erődítményt egy 123 méter magas sziklafal közepére, egy barlang nyílása elé építették, gyakorlatilag bevehetetlen volt.
    Délután visszautazás a szállodába Szlovénia híres alpesi útján, a Soča (Isonzo) folyó vadregényes völgyében (fotószünetek). A Soča (Isonzo) folyó völgyének nagy katonatemetőiben sok magyar is nyugszik, hiszen az I. világháborúban éveken keresztül itt húzódott a front Olaszország és az Osztrák-Magyar Monarchia között. Látogatás egy katonatemetőben, valamint pihenő egy I. világháborús erődítménynél.

    4. NAP: BOHINJI-TÓ, SAVICA-VÍZESÉS, VOGEL-HEGY, RIBČEV LAZ
    Barangolás a Bohinji-tó környékén. Rövid túrázási lehetőség a vadregényes Savica-vízeséshez (itt ered a Száva folyó), majd a környék híres kilátópontja, a tó fölé magasló Vogel-hegy következik (kabinos felvonó 1530 méter magasba). Ezután séta a tó partján fekvő hangulatos falucskában, Ribčev Lazban.
    Visszaérkezés a szállodába a délutáni órákban úgy, hogy vacsora előtt még maradjon idő a szálloda környékén egy sétára, túrára vagy a szálloda kiváló wellness szolgáltatásainak igénybevételére.

    5. NAP: ŠKOCJAN, MIRAMARE KASTÉLY, TRIESZT
    Pihenés a szállodában, illetve lehetőség egyénileg túrázásra.
    Fakultatív program: Utazás az olasz határ közelében fekvő vadromantikus Škocjani barlanghoz (UNESCO világörökség). A barlang eredetiségét az adja, hogy benne a Reka folyó egy 1400 méter hosszú, egyes helyeken 150 méter mély földalatti kanyont vájt magának. Délután átruccanás Olaszországba, lehetőség a Trieszt melletti romantikus fekvésű Miramare kastély, Habsburg Miksa főherceg palotájának megtekintésére. A gazdagon díszített belső termek és a látványos park meglátogatása után rövid séta Triesztben, az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosában.
    A fakultatív program ára: 11.300 Ft + belépők (garantált indulás).

    6. NAP: ŠKOFJA LOKA, MARIBOR
    Délelőtt ismerkedés a szép fekvésű Škofja Lokával, Szlovénia műemlékekben egyik leggazdagabb kisvárosával, majd indulás hazafelé. Útközben séta a Dráva parti Mariborban, Szlovénia második legnagyobb városában.
    Hazautazás a Tornyiszentmiklós – Nagykanizsa – Siófok – Székesfehérvár – Budapest (a **-gal jelölt időpontoknál a Rédics – Körmend – Veszprém – Székesfehérvár – Budapest) útvonalon. Érkezés az esti órákban.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás 1 főre Szlovéniában, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállodában, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére