12 napos európai körutazás spanyolországi tengerparti nyaralással, buszos utazással, félpanzióval, tranzitszállásokon reggelivel, 3-4*-os szállásokkal

Ajánlat kód: 33274
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

410.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33274

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Nyugat-Európa ikonikus helyszínein, a francia riviérán, Monacóban, Genfben, s nyaralj közben a mesés spanyol tengerparton!

Opciók

  • 3* hotel (bővebben)
    • elfogyott Július 26 - Augusztus 06.: 452.000 Ft
    • elfogyott Augusztus 20 - 31.: 430.000 Ft
    • elfogyott Szeptember 10 - 21.: 410.000 Ft
  • 4* hotel (bővebben)
    • elfogyott Július 26 - Augusztus 06.: 502.000 Ft
    • elfogyott Augusztus 20 - 31.: 450.000 Ft
    • elfogyott Szeptember 10 - 21.: 430.000 Ft
  • Az ár tartalmazza 1 személyre

    • A leírt alapprogramot
    • Szállást 3 vagy 4 csillagos szállodákban
    • Félpanziós ellátást, (Spanyolországban 7 alkalom), tranzitszállásokon reggeli (4 alkalom)
    • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
    • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
    • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
    • Magyar nyelvű idegenvezetést
    • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

    Az ár nem tartalmazza

    • Belépők ára: kb.: 30 € + fakultatív
    • Utasbiztosítás

    Program

    1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – VERONA

    Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A főváros után Szlovénia érintésével érkezünk Olaszországba. Este 1,5 órás gyalogos városnézés Veronában (ókori Aréna, Júlia erkélye, hangulatos Erbe tér). Városnézés után szállás.

    2. NAP: RIVIÉRA – CÔTE D’AZUR – NIZZA – MONACO

    Az olasz Riviérán keresztül – melyet a „Virágok Riviérájának” is neveznek –, utazás a Côte d’Azur felé. Egy kis pihenés a szál­lodánkban, majd kb. 17 órakor indulunk a fakultatív kirándu­lásra Monacoba, a fény és pompa csodálatos városába. Útközben még Franciaországban megállunk egy parfümkészítő üzemnél. Az ország parfümjeinek 40%-át itt készítik, bemutató és vásárlási lehetőség. Monacóba érve, bejárjuk az óvárost, ahol láthatjuk az I. Albert nagyherceg által alapított Akváriumot, a botanikus kertet és a Szent Miklós katedrálist. E pompás templom rejti Grace Kelly sírját is, itt tartják a hercegi család esküvőit, temetéseit. Ezt köve­tően a Hercegi Palota impozáns épületét fényképezhetjük le, majd folytatjuk sétánkat a kikötőben, a gazdag hajócsodákat szemlélve, és a Monte-Carlói futam startvonalainál is megállunk. Egy rövid sétát és liftezést követően, a luxusautók által körülvett népszerű Casino előtt állunk meg. Itt lesz lehetőség kipróbálni szeren­csénket. (Belépéshez megfelelő öltözet és betöltött 18 év kell.) Programunk befejezése után visszautazás a szállásra. Monaco és

    3. NAP: CÔTE D’AZUR – FIGUERES – LLORET DE MAR

    Reggeli után áthaladunk Provence-on, így érkezünk Spanyolországba. A határ után nem sokkal egyedülálló élményben lesz részünk. Figueres-ben megtekinthetjük a Salvador Dalí Múzeumot. A szürrealizmus egyik legismertebb festője a saját házában ren­dezte be ezt a kiállítást művészete megkoronázásaként. Kb. 1 órás programunk után tovább utazunk Lloret de Marba. Szállásfoglalás, vacsora. A következő napokon fakultatív kirándulásokon lehet részt venni (melyek sorrendje változhat), vagy pihenni, fürdőzni lehet a tengerparton, illetve a szálloda medencéjénél. Az eurós fakultatív programokra jelentkezés a helyszínen, kivéve a Gaudí belépőket, melyeket csak foglaláskor lehet megrendelni.

    4. NAP: BARCELONA

    Az egyik legérdekesebb programunk a Barcelona fakulta­tív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Ramblas, Kolumbusz oszlop, Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. Lesz lehetőség belülről is meg­tekinteni Antoni Gaudi mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelent­kezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. Utólagosan (pl. helyszínen) a jegyvásárlás nem lehetséges. Fakultatív Barcelona kirándulás: 50 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 50 €. Este érkezünk vissza szállásunkra.

    5. NAP: BLANESI BOTANIKUS KERT

    Kb. 3,5 órás fakultatív kirándulásunk a szomszédos Blanes város­ába vezet. Busszal megyünk át a városba, majd dotto „kisvonattal” megyünk fel a Costa Brava legszebb botanikus kertjéhez. A növé­nyeken túl, a rendezett parkból áradó nyugalom és a tengerszirtről szemünk elé táruló mesés kilátás mind elkápráztatja a látogatót. Dottóval, majd különbusszal megyünk vissza Lloretbe, de ha valaki szeretné a délutánt a blanesi strandon is eltöltheti. Ebben az eset­ben visszautazás egyénileg, menetrendszerinti busszal. Blanesi botanikus kert busszal, dottóval és belépővel: 30 €.

    6. NAP: PIHENÉS A TENGERPARTON

    Ez a nap a gondtalan pihenésé. Javasoljuk, hogy a Lloret ten­gerparti bárjainak, éttermeinek egyikében ebédre egyenek egy eredeti spanyol paellát és kóstolják meg a sangriát.

    7. NAP: HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSABA

    Ezen a napon hajókirándulás keretében felkereshetjük a hangula­tos Tossa városát. Hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt, a Costa Brava-t, majd egy vízi barlangnál megállva, amennyiben a hajó üvegfenekű, akkor azon keresztül letekintve egy érdekes vízalatti élővilág tárul elénk. Tossában felsétálhatunk a várba, ahonnan a kilátás egyedülálló, majd szabadidő, fürdési, étkezési lehetőség a nyugodt hangulatú településen. Visszautazás egyénileg, a menet­rendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 30 €

    8. NAP: ANDORRA – MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

    A mai nap a pihenésé, vagy egy egész napos fakultatív kirán­dulásé: Andorra – Montserrat útvonalon. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2–3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vella-ba, Andorra fővárosába. Útközben gyö­nyörködhetünk a Pireneusok csipkés hegyormaiban és a régi települések, kőből épített házaiban. Andorra la Vellában a kb. fél­órás gyalogos séta során megtekintjük a közel 1.000 éves tele­pülés fontosabb középületei, továbbá a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásárlási lehető­ség a vámmentes államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres kegytemplomot keressük fel. Autóbuszunkkal egy 700 m magas hegyre kapaszkodunk fel a tengerszintről. Csodás a kilátás a környékre, megtekintjük a katalánok leghíresebb zarándokhe­lyét, majd a helyiek piacát is felkereshetjük, ahol ízletes helyi saj­tokat kóstolhatunk. Aki szeretne, ezekből vásárolhat is. Vacsorára érkezünk vissza szállásunkhoz. Andorra – Montserrat fakultatív kirándulás: 55 €

    9. NAP: PIHENÉS VAGY DELFINÁRIUM

    Szervezünk kirándulást a híres delfináriumba, Marinelandba, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is található. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes helyi autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő fóka-, és delfinshow megtekintése. A programokat kétszer is láthatják uta­saink. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 30 €. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az ide­genvezetőnél, a fakultatív kirándulások sorrendje változhat.

    10. NAP: LLORET DE MAR – AVIGNON – LYON

    Indulás Franciaországba, Avignonba, a volt pápai székhelyre. Séta a kellemes, ódon hangulatú város falai között (kb. 1,5 óra). Láthatjuk az „Avignoni fogság” idején a pápai palota épületét és a román-gótikus templomot a 7 pápa festett arcképével, valamint a Csonka hidat, melyet egy dalból is ismerhetünk. Este szállás.

    11. NAP: GENF – BERN – AUSZTRIA

    Reggeli után Svájcba, Genf városába utazunk. Séta az elegancia központjában (kb. 1 óra). A Genfi-tónál látjuk a luxusszállodákkal ékesített tópartot, a virágórát és a belvárost. Folytatva utunkat, kora délután városnézés Bernben (2 óra): Rózsakert, Medveárok, és az UNESCO Világörökség Listáján szereplő árkádos óváros a Városházával, az Óratoronnyal és Münsterrel. A program után vadregényes, hegyvidéki tájon jutunk el tiroli szállásunkra.

    12. NAP: AUSZTRIA – HEGYESHALOM – BUDAPEST

    Városnézés Innsbruckban: Hofkirche, Burg, Dóm, Várostorony, a híres Aranytetős ház, Aranysas fogadó, mely sok híres ember szálláshelye volt az évszázadok során. Ezt követően hazautazunk Magyarországra. Érkezés várhatóan 21 óra körül Budapestre. Ezután a Szeged, Pécs, Miskolc – Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

    Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos európai körutazás spanyolországi tengerparti nyaralással, buszos utazással, félpanzióval, tranzitszállásokon reggelivel, 3-4*-os szállásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére