6 napos kirándulás Szicílián, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 44172
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

453.220 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44172

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Szicíliát és élvezd a hamisítatlan dél-olaszországi hangulatot!!

Időpontok

  • 2024. április 26-május 1.: , 453.220 Ft
  • 2024. május 17-22.: , 487.040 Ft
  • 2024. október 18-23.: , 475.450 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • a repülőjegyet, illetékeket és adókat
  • a feladható 20 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő
  • a szállást 4*-os hotelben, kétágyas szobában
  • félpanziót (reggeli és vacsora italfogyasztás nélkül)
  • transzfereket
  • a leírásban felsorolt programokat, szükség szerint helyi idegenvezetőt, illetve, magyar nyelvű idegenvezetőt az út során végig

Az ár nem tartalmazza

  • a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás
  • a belépőjegyek kb. 50 EUR/fő mely a helyszínen fizetendő
  • egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 4-5 EUR/nap (kb. 35 EUR/fő)
  • idegenforgalmi adó 4 EUR/fő/éj
  • egyágyas felár
  • utasbiztosítás (BBP)
  • útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a

Program

SIRACUSA

1. nap: Érkezés Cataniaba a Wizzair menetrendszerinti járatával. Transzfer a hotelbe, szállás Siracusa-ban. Vacsora után esti séta Ortiggia-szigetén. 

2. nap: Reggeli után gyalogos városnézés Siracusaban. Régészeti park, ásatási terület felkeresése, melynek fő látnivalója az V. századból fennmaradt görög színház. A program folytatásaként átmegyünk Ortiggia-szigetére, ahol megnézzük az i.e. VI. sz.-ban Apollo tiszteletére emelt görög templom romjait, majd bemegyünk a város dómjába. A közös sétánkat az Aretusa forrásnál fejezzük be. Szabadidő. Vacsora a szállodában.

PALERMÓ

3. nap: Reggeli után indulás Palermóba. Délelőtt helyi idegenvezetővel sorra vesszük a város főbb látnivalóit: Katedrális, Operaház, Norman palota, piac. Délután felkeressük a több, mint 6000 négyzetméter fali mozaikkal díszített Monreale-i dómot és a mellette lévő kolostor kerengőjét. Szállás Palermóban, vacsora a szállodában. 

TAORMINA - CEFALU - SAVOCA

4. nap: Reggeli után indulás Taormina felé. Útközben megnézzük az elbűvölő kis üdülővárost, Cėfalut, majd tovább utazunk Messzina irányába, ahol a Tirrén és a Jón-tenger találkozik. Tovább haladva egy kis kitérőt teszünk és felmegyünk Savocába. Itt kezdte forgatni F.F. Coppola a Keresztapa című filmjét. A délutáni órákban érkezés Taormina környékén lévő szálláshelyünkre. Vacsora a szállodában. 

ETNA - TAORMINA

5. nap: Reggeli után indulunk Európa legnagyobb és legaktívabb tűzhányójának meghódítására. Busszal megyünk 2000 méter magasságig, ahol az Etna két régebbi kráterénél teszünk egy sétát. Egyénileg kabinos felvonóval és dzsipekkel lehetőség van a vulkán magasabb krátereihez is felmenni. Ennek ára kb.80 EUR/fő, mely a helyszínen fizetendő.

Délutáni programunk a Monte Taurón épült város, valamint Taormina szépségeinek felfedezése helyi idegenvezetővel. Vacsora a szállodában.

CATANIA

6.nap: Reggeli után városnézés gyalogosan Cataniában. Halpiac, Dóm, Via dei Crociferi, Via Etnea, Villa Bellini. Késő délután transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás Szicílián, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
45 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére