6 napos kirándulás Olaszország egyik legszebb részén, Umbriában, 3*-os szállással, reggelivel és buszos utazással – vár Gubbio, Assisi és csodálatosan zöld tájak

Ajánlat kód: 35133
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

129.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35133

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogasd meg Olaszország zöld szívét, Umbria tartományt!

Időpont

  • 2022. június 20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Biztosítás: 3.420 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 2%
  • IFA
  • Kötelezően fizetendő Audio-guide 1.800,- Ft/fő

Felár

  • Félpanzió: 25.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 35.000 Ft/fő

Belépők (változhat)

  • Gubbio felvonó 6 EUR
  • Perugia minimetró 4 EUR
  • Orvieto / felvonó+busz 3 EUR
  • Orvieto / Dóm 4 EUR
  • Márvány vízesés 10 EUR

Felszállási lehetőségek

  • Budapest - Déli pu. Koronaőr köz 05:30
  • Székesfehérvár - Shell kút-M7 59 km 06:15
  • Siófok - Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
  • Balatonlelle - Marche 07:35
  • Nagykanizsa - TESCO parkoló 08:00

Program

1. nap: Budapest-Perugia

Elutazás Budapestről. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül, rövid megállókkal. Esti érkezés a Perugia közeli szállásra.

2. nap: Trasimeno-tó-Perugia-Gubbio

Programunkat már a Szentek földjeként emlegetett Umbria tartományban kezdjük. Délelőtt a három apró szigettel is büszkélkedő, festői Trasimeno-tó partjára látogatunk, majd ezt követően a tartomány fővárosába az etruszkok által alapított Perugia-ba utazunk. Vásárolhatunk a híres „perugiai csókokból” is, majd a San Lorenzo Dóm, a reneszánsz egyik legszebb szökőkútja a Fontana Maggiore, az impozáns Városháza, a Palazzo dei Priori és az Egyetem épületének megtekintése következik. Délután a hegyoldalba épült Gubbioba látogatunk. A középkori hangulatot idéző utcákon járva megtekintjük a város legfontosabb nevezetességeit, majd a monumentális Bazilika felkeresésekor a város védőszentjének Szent Ubaldonak legendájával is megismerkedünk. Visszautazás a szállásra.

3. nap: Assisi-Spello-Foligno-Bevagna

Umbriai kirándulásunkat a 'Santa Maria degli Angeli' Bazilikában található Porziuncola kápolna történetével és Szent Ferenc életének csodálatos eseményeivel ismerkedhetünk meg. Assisi városában a Bazilika épületében megtekintjük a Szent sírját, majd Spello elbűvölő kisvárosába látogatunk, megtekintjük a Santa Maria Maggiore templom épületét a híres Baglioni kápolnával. Városnézésünk után továbbutazás Umbria harmadik legnagyobb városába. Látogatás Foligno városában, ahol a Piazza della Repubblica, a Dóm, a Palazzo Comunale és a Palazzo Trinci lesznek legfontosabb látnivalóink. Mai utolsó megállónk a Teverone folyó közelében fekvő Bevagna kisvárosa lesz. A középkori hangulatú központban megnézzük a város jelképének számító San Michele Arcangelo templomot, a Piazza Garibaldi terét, és a XIII. századi Szent Ferenc templom épületét is. Rövid szabadidő, majd utazás a szállásra.

4. nap: Trevi-Spoleto-Cascia-Roccaporena

Mai programunk első állomása Umbria egyik legszebb kisvárosa, Trevi. Közös séta a hangulatos, keskeny kisutcákon, majd Spoleto középkori hangulatú városa következik. Városnézésünket követően továbbutazunk Casciaba, majd a misztikus hangulatú Roccaporena-ban folytatjuk programunkat. Megtekintjük Szent Rita szülőházát is, majd a Terni közeli szállásra utazunk.

5. nap: Marmore vízesés-Todi-Orvieto

Reggel a Marmore vízeséshez kirándulunk, majd folytatjuk utunkat a dombtetőre épült, falakkal körülölelt Todi városába. Városnézésünk során a Dóm, a Palazzo dei Priori és a Palazzo del Popolo megtekintése. Délután a tufa sziklára épült Orvietóban, Itália egyik legszebb Dómját nézzük meg, majd utazás a szállásra.

6. nap: Chianciano Terme-Budapest

Hazautazás folyamatos pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás Olaszország egyik legszebb részén, Umbriában, 3*-os szállással, reggelivel és buszos utazással – vár Gubbio, Assisi és csodálatosan zöld tájak

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére