6 napos kirándulás a Magas-Tátrában, Krakkóban és a Dunajec-áttörésnél, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33666
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.700 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33666

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsátok meg a Magas-Tátra csúcsait, sétáljatok Krakkó óvárosában és pihenjetek Zakopanéban!

Opciók

  • 2024. jún. 2-7.: , 109.700 Ft
  • 2024. aug. 27 - szept. 1.: , 134.700 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • Az 5 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • Az útlemondási biztosítást
  • Az idegenvezetést
  • A felsorolt programokat

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség–, baleset– és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felár

  • Félpanziós felár: 31.700 Ft (5 vacsora)
  • Egyágyas felár: 43.500 Ft

Szállás

5 éjszaka egy emelt szintű 3 csillagos szállodában Zakopanéban, kétágyas, fürdőszobás szobákban. A szállodában található szauna, fitneszterem és fedett úszómedence is, melyeket a szálloda vendégei ingyen használhatnak.

Program

1. NAP: BESZTERCEBÁNYA, ÁRVA VÁRA, CHOCHOŁÓW
Elutazás Székesfehérvárról, a Piac téri parkolóból reggel 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Vác – Parassapuszta útvonalon Szlovákiába, ahol Zólyom érintésével érkezünk meg Besztercebányára. Séta a hangulatos városközpontban, majd továbbutazás az Árva folyó völgyébe. Látogatás Árva várában, mely Európa egyik leglátványosabb fekvésű várkastélya.
Délután átkelés Lengyelországba, ahol először egy ősi, Zakopane környéki górál faluval, Chochołów-val ismerkedünk (jellegzetes faházak). Szállás Zakopanéban, Lengyelország leghíresebb hegyvidéki üdülőhelyén, a Magas-Tátra lábainál (5 éj).

2. NAP: NEDEC VÁRA, DUNAJEC-ÁTTÖRÉS, ZAKOPANE
Utazás hangulatos hegyi falvakon keresztül a festői fekvésű Nedec várához, mely 1918-ig Magyarország egyik északi határvára volt. A vár és a benne lévő kis múzeum meglátogatása után csoportos tutajozás a Dunajec folyó vadregényes szurdokvölgyében.
Ezután közös séta Zakopanéban. A szabadidő alatt lehetőség siklóval felmenni a Gubałówka hegyre (panoráma az egész városra és a Magas-Tátrára).

3. NAP: KRAKKÓ, WIELICZKAI SÓBÁNYA
Egész napos kirándulás Krakkóba. A Kárpátok északi lejtőin leereszkedve érkezünk meg a lengyel királyok ősi székvárosába. A város műemlékei közül jópárnak magyar vonatkozása is van. Először a Wawel épületegyüttesével ismerkedünk, mely évszázadokon keresztül a lengyel uralkodók rezidenciája volt. Látogatás a katedrálisban, mely a lengyel királyok síremlékeit őrzi. Ezután séta a szépen felújított óvárosban. Itt található a hatalmas főtér, közepén a híres Posztócsarnokkal. A tér sarkában áll a Mária-templom, melynek a főoltára felett elhelyezkedő szárnyas oltár a gótikus fafaragóművészet csodája.
A városnézés után szabadidő Krakkóban.
Fakultatív program: A rövid krakkói szabadidőt követően kirándulás a közeli Wieliczka sóbányájához. Az érdekes bányamúzeum bemutatja a bánya régi működését. A látogatás csúcspontja a mi IV. Béla királyunk lányáról elnevezett hatalmas földalatti Kinga-kápolna, melynek szinte minden díszítő elemét sóból faragták. A bányalátogatás kb. 3 órás időtartamú. (Ezalatt az autóbusz visszamegy a Krakkóban maradó utasokért, így a bányalátogatás után a csoport indulhat vissza a szállodába.)
A fakultatív program ára: 4.900 Ft + belépődíj (garantált indulás).
A 2023-ban bevezetett új csoportfoglalással kapcsolatos szabályozás szerint a csoportlátogatás időpontját a belépőjegyekkel együtt előre le kell foglalni, illetve megvásárolni. Mivel a belépőket a látogatás időpontja előtt kb. 3 hónappal kezdik árusítani, ajánlott erre a programra minél előbb jelentkezni, hisz így annál nagyobb eséllyel tudjuk biztosítani a csoportos látogatáson való részvételt.

4. NAP: KASPROWY WIERCH, MORSKIE OKO
Délelőtt kabinos felvonóval felmegyünk a Magas-Tátrához tartozó 2000 méteres Kasprowy Wierch-re, ahol valaha a magyar-lengyel határ húzódott (felejthetetlen körpanoráma a Magas-Tátra hegyvilágára). Továbbutazás a Magas-Tátra gyöngyszeme, a Morskie Oko irányába. Útközben a Zakopane melletti Jaszczurówka kápolna megtekintése (tipikus zakopanei stílus).
A Morskie Oko egy hatalmas hegyek között fekvő tengerszem, melyhez az autóbuszparkolótól egy 9 km hosszú, jól kiépített túraút vezet. A kirándulók ezt a távot általában jó 2 óra alatt teszik meg, de lehetőség lesz a helyszínen lovaskocsikat bérelni, amivel a tavat másfél kilométerre lehet megközelíteni. Onnan már csak 20-25 perces gyaloglás ez az elbűvölő szépségű tó.

5. NAP: ZAKOPANE / AUSCHWITZ
Szabad program, pihenés Zakopanéban. Lehetőség túrázásra a környező hegyekben.
Fakultatív program: Egész napos kirándulás idegenvezetőnkkel (oda-vissza összesen kb. 5 órás buszozásra lehet számítani). Oświęcimben (németül Auschwitz) az egykori náci haláltábor helyén berendezett emlékmúzeum megtekintése. A világtörténelem talán legsötétebb időszakával való szembesülés mindenki számára megrázó élményt jelent.
A fakultatív program ára: 9.300 Ft + belépődíj (garantált indulás).
Az auschwitzi csoportfoglalással kapcsolatos szabályozás szerint a belépőket a látogatás időpontja előtt kb. 3 hónappal kezdik árusítani. Mivel a jegyvásárlás csak a nevek megadásával lehetséges, ajánlott erre a programra minél előbb jelentkezni; annál nagyobb eséllyel tudjuk biztosítani a csoportos látogatáson való részvételt. Természetesen a múzeumot egyénileg is meg lehet tekinteni, de annak belépődíja sokkal magasabb.

6. NAP: LŐCSE, SZLOVÁK-TÁTRA, CSORBA-TÓ
Átkelés Szlovákiába, ismerkedés az egyik legszebb felvidéki város, Lőcse nevezetességeivel: középkori városfalak, reneszánsz városháza, szégyenketrec, Thurzó-ház, gótikus Szent Jakab-templom (belseje a középkori vallásos művészetek valóságos kincsesháza) stb.
A kora délutáni órákban barangolás a Magas-Tátra szlovák oldalán a Tátralomnic – Ótátrafüred – Csorba-tó útvonalon, majd hazautazás Besztercebányán és Parassapusztán keresztül. Érkezés Budapestre és Székesfehérvárra az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos kirándulás a Magas-Tátrában, Krakkóban és a Dunajec-áttörésnél, buszos utazással, reggelivel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére