6 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, Toszkánában és Rómában, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – vár Montecatini Terme, Siena, mesés olasz ízek és tájak

Ajánlat kód: 34528
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34528

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Itália egyik legszebb részét, a napsütötte Toszkánát és ismerkedj Róma elképesztő történelmi és kulturális kincseivel!

Időpont

  • 2019. október 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3*-os hotelben, kétágyas szobában
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • BBP-biztosítás: 3.420 Ft/fő
  • Sztornó biztosítás: 1,5%

Felár

  • Félpanzió: 22.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár: 25.000 Ft/fő

Felszállási lehetőségek

  • Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30
  • Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
  • Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
  • Balatonlelle-Marche: 07:35
  • Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Program

1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás Montecatini Terme városába. Ez a hangulatos, 21 ezer lakost számláló kisváros az olaszországi Toscana régiójában, Pisa és Firenze közelében fekszik. A város Olaszország legnagyobb és egyben egyik legismertebb termálfürdő-célpontja, ami évente több ezer turistát vonz a városba. A történelmi hangulat mellett a modern város pezsgésével is találkozunk, hiszen üzletek, éttermek sora vár a belvárosban. Esti érkezés a szállodába.

2. nap: Siena-San Gimignano-Pienza

Reggeli után folytatjuk az utunkat dél felé. Toszkána legszebb tájain fogunk átutazni. Ahol a lankás dombokkal, szélfútta fenyőkkel, méltóságos ciprusokkal szegélyezett tájak egyszerűen képeslapra kívánkoznak. A régió legszebb városai közül először is San Gimignano falakkal körül­vett óvárosát keressük fel. Belvárosi séta, lá­to­ga­tás a Dómban, majd to­vább­uta­zás Sienába. Itália egyik legszebb középkori tere a színtere minden évben a világhírű Palio lovasversenyének. Itt láthatjuk a minden képről visszaköszönő gótikus vá­ros­háza épületét is, büszke, égbe­szökő tornyával, majd a Dóm épületét keressük fel. Utolsó megállónk Pienza városában lesz. Az „ideális város” a meseszép Val d’Orcia vidéken található, az UNESCO Világörökség része. A Dóm (Cattedrale dell'Assunta), a nyolcszögletű harangtorony, a Palazzo Piccolimini valamint a lélegzetelállító panoráma megtekintése után a szállásunkra utazunk. Szálláshely elfoglalása Chianciano Terme hangulatos kis központtal rendelkező termálfürdő-városában az esti órákban. A város története az etruszk időkig vezethető vissza, neve azonban a római időkben gyógyító vizéről vált ismertté, így az „egészség városának” is nevezik.

3. nap: Civitá di Bagnoregio-Róma

Utazás Civitá di Bagnoregio városába. A tufasziklára épült ’Haldokló város’, ahogyan az író Bonaventura Tecchi elnevezte, már messziről is megkapó látványt nyújt. A várost az etruszkok alapították több mint kétezer évvel ezelőtt. A különleges hangulatú várost gyalogosan közelítjük meg egy keskeny hídon keresztül. A gyönyörű környezetben megbújó, egykor nyüzsgő városkában ma már nagyon kevesen élnek, így nem csoda, ha úgy érezzük majd a középkori hangulatú városközpontban sétálva mintha megállt volna itt az idő. A vidékre nyíló kilátás a városból szemet gyönyörködtető és egyben érdekes látvány a szél és az eső formálta különleges agyagfelszín. Séta a festői kisutcákban, majd a Porta Santa Maria, és a San Donato templom megtekintése után továbbutazás Rómába. Városnézés az ókori emlékekkel, csodálatos bazilikákkal, díszes szobrokkal, barokk szökőkutakkal büszkélkedő Róma központjában. Este a szálláshely elfoglalása.

4. nap: Tivoli-Róma

Délelőtt elutazás Tivoli városába, mely fekvéséből adódóan a császárok idejében már népszerű nyári rezidenciákkal tarkított kis város volt. Látogatás a Villa d’este festői reneszánsz palotájában és a csodálatos szökőkutakkal díszített parkban. Délután szabadidő Rómában vagy a városnézés folytatása.

5. nap: Róma-Vatikán-Assisi-Chianciano Terme

Lehetőség a Vatikáni Múzeumok és a Szent Péter Bazilika megtekintésére részletes tárlatvezetéssel. (Ár: 14.900 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő!) Délután utazás Umbria tartomány egyik legszebb városába, Assisibe. Szent Ferenc hegyoldalba épült városa Itália egyik kö­zép­ko­ri gyöngy­szeme. A Szent Ferenc-bazilika meg­te­kin­té­se (Giotto freskók) után utazás a Chianciano Terme városában található szállásra.

6. nap: Chianciano Terme-Budapest

Miután megreggeliztünk, megkezdjük utazásunkat Magyarországra. Érkezés Buda­pest­re a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás 1 személyre Olaszországban, Toszkánában és Rómában, reggelivel, 3*-os szállással, buszos utazással – vár Montecatini Terme, Siena, mesés olasz ízek és tájak

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére