6 napos kirándulás 1 főre Svájcban elzászi kiruccanással, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – Bázel, Luzern, Königssee, St. Gallen

Ajánlat kód: 33862
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

109.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33862

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tölts el néhány kellemes napot túrázással, kirándulással városnézéssel Svájcban és Elzász vidékén!

Időpontok

  • 2019. május 14-19., július 19-24., szeptember 24-29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbusz közlekedés
  • 5 éjszaka szállás (2 éj osztrák panzió, 3 éj hotel**
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek
  • Utasbiztosítás
  • BBP biztosítás 430 Ft/fő/nap
  • Üdülőhelyi illeték: 3.900 Ft/ fő/ 5 éj

Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Rövid városnézés a gyönyörű hegyek között fekvő tiroli fővárosban, Innsbruckban: Mária Terézia utca, Diadalív, Aranytető, várostorony, Hofkirche, Hofburg. Szabadprogram. Szállás elfoglalása Tirolban, az esti órákban.

2. nap: Első állomásunk St. Gallen lesz, ahol megtekintjük a barokk katedrálist és a világörökséghez tartozó kolostorkönyvtárat. Majd látogatás Svájcban a schaffhauseni Rajna vízesésnél, amely Európa legszélesebb vízesése (150 m). Ezután a Svájc gyöngyszemének tartott Stein am Rheinnel ismerkedünk. A városnézés során lehetőségünk lesz jó néhány hamisítatlan svájci csokoládéüzletet is felkeresni. Szállás elfoglalása a francia-svájci határon.

3. nap: A német-francia-svájci hármashatáron található Bázel, mely látnivalók sokaságát nyújtja. Fantasztikus élmény a dimbes-dombos óváros, több száz éves színes házaival, pezsgő hangulatú, kiülős éttermeivel.

Városnéző séta: városháza, Spalentor, Münster, szabad program. Délután utazás Elzász déli részére, Mulhouse hangulatos városába. Felfedezzük a sétálóutcákat rejtő történelmi belvárost: városháza, Saint-Etienne Templom, a középkori házak és a Place de la Réunion tér. Érdemes ellátogatni a Vasúti Múzeumba, vagy az Automobil Múzeumba, mely több mint félezer gépkocsival és a világ legnagyobb Bugatti gyűjteményével várja az érdeklődőket. Szállás.

Délutáni fakultatív programlehetőség: Utazás Franciaország legelbűvölőbb városába, Colmarba, mely macskaköves utcákkal, favázas színes házakkal, muskátlis erkélyekkel várja látogatóit. Városnéző séta során felkeressük a kereskedők girbegurba utcáit, bepillantunk az óvárosba: Szent Martin székesegyház, Maison Pfister, Maison de Tetes; majd a Petite Venise-t, azaz a Kis Velence-t tekintjük meg, mely a város igazi ékköve. Látogatás az elzászi borvidék egyik mesébe illő városkájába: Eguisheimbe, séta a Rue du Remparts bájos keskeny utcácskáján, a reneszánsz szökőkutak megtekintése. A program díja 25 euro/fő (min. 25 fő esetén)

4. nap: Délelőtt kirándulás a Trümmelbach gleccservízeséshez (10 hatalmas vízesés egy hegy belsejében), mely a Berni-Alpok 4000 m magas hegyei között fekszik a Lauterbrunneni völgyben, Európa egyik legszebb gleccservölgyében. Lehetőség nyílik a híres Jungfrau fogaskerekű vasúttal egy kilátópont elérésére. Amennyiben időnk engedi séta a svájci főváros, Bern utcáin. Városnézés a világörökség részét képező óvárosban: Marktgasse-i piac, Szt. Vinzenskirche székesegyház (Münster), Zytglogge az asztronómiai órával. Visszautazás a szállásra.

5. nap: Délelőtt Zürich látnivalóival ismerkedünk: séta az óvárosban és a Bahnhoffstrassén, a világ egyik legelőkelőbb utcáján. Lehetőség nyílik egy híres svájci csokoládéüzem felkeresésére, természetesen kóstolóval, vásárlási lehetőséggel egybekötve. Majd városnézés Luzern óvárosában, a város jelképeinek, az Oroszlános emlékműnek és a Kapellbrückének (középkori fedett fahíd) megtekintése. Szállás elfoglalás Tirolban.

6. nap: Kora reggel kiköltözés a szállásról, utazás Ausztria irányában. Kirándulás a királyok tavaként emlegetett gyönyörű Königssee-hez. A meredek sziklákkal határolt tó a norvég fjordokra emlékeztet. Sétahajózás St. Bartholomä falu lóhere alaprajzú zarándok templomához. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés vissza Magyarországra a késő éjjeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos kirándulás 1 főre Svájcban elzászi kiruccanással, busszal, reggelivel, idegenvezetéssel – Bázel, Luzern, Königssee, St. Gallen

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére