6 napos gasztronómiai körutazás Olaszországban, busszal, félpanzióval – vár Mantova és Sabbioneta reneszánsz óvárosa, Párma és Bologna

Ajánlat kód: 38511
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

168.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38511

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kóstold meg Észak-Olaszország ízeit és látogasd meg a varázslatos tájakat, történelmi városokat!

Időpont

  • 2021. június 8.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás légkondicionált autóbusszal
  • Szállás középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhany/ WC-s szobáiban a programleírás szerinti városokban
  • Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépőjegyek, a helyi turisztikai adó és a fülhallgató összesen kb. 90 €/ fő)
  • Szervizdíj / borravaló összege 8 €/ fő
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2 %

Felár

  • Egyágyas felár: 29.800 Ft

Program

1. nap: Budapest – Garda-tó környéke (kb. 850 km)

Utazás Budapestről Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel a Grappa hegy lábánál és a Brenta folyó két partján fekvő festői szépségű BASSANO DEL GRAPPA-ba. A város reneszánsz fahídjáról és az olasz törkölypálinkáról híres. A grappakóstolót követően továbbutazás a Garda-tó környéki szálláshelyre, vacsora és szállás.

2. nap: Mantova – Sabbioneta (kb. 160 km)

Kirándulás a Gonzaga hercegi család két, az UNESCO Világörökséghez tartozó reneszánsz városába. Séta MANTOVA-ban: Palazzo del Te, a Szt. András bazilikában Mantegna festő sírja, Rigoletto háza. Továbbutazás SABBIONETA-ba, séta a középkori várfallal körbevett XVI. századi kisvárosban. Vacsora, szállás a Garda-tó környékén.

3. nap: Cremona – Párma – Rubiera (kb. 230 km)

Utazás Stradivari hegedűkészítő és Monteverdi zeneszerző városába, CREMONA-ba. Főterének látnivalói: XII. században épült katedrális, harangtorony, nyolcszögletű keresztelőkápolna. Továbbutazás Verdi zeneszerő városába, PÁRMA-ba. Séta a belváros főbb nevezetességeihez: Dóm és a hozzá tartozó keresztelőkápolna. A nap során a környék gasztronómiai remekeivel is megismerkedünk helyi manufaktúrákban: a híres culatello sonka, a prosciutto crudo sonka, továbbá a parmezán készítésének történetével. Vacsora, szállás Emilia-Romagna tartomány egyik hangulatos kisvárosában, Rubierában.

4. nap: Modena (kb. 60 km)

Ma Pavarotti és Enzo Ferrari városába, MODENA-ba látogatunk. Városnézés az UNESCO Világörökséghez tartozó hangulatos óvárosban: főtér, San Geminiano Dóm, harangtorony. Megtekintjük a híres Enzo Ferrari múzeum gyűjteményét, majd egy balzsamecet készítő manufaktúránál kóstolóval egybekötött bemutatón ismerkedünk meg az ecetkészítés rejtelmeivel. A híres tenor, Luciano Pavarotti házába utazunk tovább, amelynek emlékmúzeumában betekinthetünk a művész hétköznapjaiba, fellépéseinek emlékei közé. Vacsora, szállás Rubierában.

5. nap: Bologna (kb. 120 km)

Kirándulás Emilia-Romagna tartomány fővárosába, BOLOGNA-ba, ahol a világ egyik legrégebbi egyeteme is található. Ismerkedés a kulturális örökségekben, műemlékekben gazdag város főbb látnivalóival, séta a téglavörös tónusú épületek és árkádsorok között. Vacsora, szállás Rubierában.

6. nap: Emilia-Romagna tartomány – Budapest (kb. 900 km)

Hazautazás Szlovénián keresztül, pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos gasztronómiai körutazás Olaszországban, busszal, félpanzióval – vár Mantova és Sabbioneta reneszánsz óvárosa, Párma és Bologna

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére