6 napos gasztronómiai kirándulás Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, 3 ebéddel, 1 vacsorával, kóstolókkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35795
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

533.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35795

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy vérpezsdítő dél-spanyolországi gasztro-kalandon Andalúziában!

Időpont

  • 2021. szeptember 23-28.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Ryan Air/Wizz Air repülőjegy illetékkel, fix helyfoglalással, kézitáskával (40x20x20 cm), melynek értéke kb 65.000 Ft/fő (változhat)
  • 4 éjszaka 4*-os szállodában reggelivel
  • 1 éjszaka Montellanoban egy autentikus, falusi szállodában
  • 3 ebéd (2., 3., 4.) napon
  • 1 vacsora a 3. napon
  • Program szerinti kóstolókat
  • Helyi idegenvezető Sevillában, Granadában, Malagában
  • Helyi autóbusz közlekedés a program szerint
  • Belépőt az Alhambrába és Generelifébe
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Útlemondási biztosítás 1,5 %
  • Idegenforgalmi adó (helyszínen fizetendő) 12 EUR/fő
  • Belépők (helyszínen fizetendő) kb. 45 EUR/fő
  • BBP biztosítás

Felárak

  • Egyágyas felár 106.000 Ft/fő
  • Fakultatív belépő az Alcazárba 12.000 Ft/fő
  • Feladható poggyász kb. 11.000 Ft/db (max 10 kg), kb. 15 500 Ft/db (max. 20 kg)
  • Elsőbbségi beszállás + kézitáska (40x20x25) és kézipoggyász (55x40x20, max. 10 kg) a fedélzeten 12.000 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest -Sevilla

Utazás 07:05-kor Budapestről a Ryanair menetrend szerinti közvetlen repülőjáratával Sevillába. Érkezés 10:35-kor, majd a város felfedezésére indulunk, ahol hamisíthatatlan mediterrán környezet fogad minket lenyűgöző, szép épületekkel! Ellátogatunk a Torre del Oro-hoz, ami a középkorban katonai őrtoronyként, majd börtönként működött, napjainkban pedig kilátóként funkcionál. Ezt követően Sevilla katedrálisával folytatjuk programunkat, ami egyben a világ legnagyobb gótikus katedrálisa is, és ahol Kolombusz Kristóf, a híres felfedező is nyugszik. Megcsodáljuk a város szimbólumát: a 12. században épült Giraldát, mely a katedrális 105 méter magas harangtornya.

Végül megtekintjük a Plaza de Espagnát amit Spanyolország egyik legszebb tereként tartanak számon. Elfoglaljuk központi szállodánkat. Miután felfrissültünk, aki szeretné, idegenvezetőnk segítségével, tömegközlekedéssel felkeresheti a város középkori zsidónegyedét, a Barrio Santa Cruz hangulatos, szűk utcáit, mely Sevilla leghangulatosabb része. Itt elfogyasztjuk fakultatív vacsoránkat egy TAPAS bárban, ahol megkóstolhatjuk a tradicionális hús, hal, zöldség falatkákat (tapasokat) és ahol az ízletes fogások mellé zamatos vörösbort is kortyolhatunk. Szállás Sevillában (2 éj). Szállás: Hotel Macia Sevilla Kubb

2. nap: Sevilla – Jamones Eíriz jabugo sonka –fakultatív Alcazar

A napot egy különleges gourmet programmal kezdjük: a világhírű Jabugo sonka egyik üzemének birtokára utazunk Huelva tartományba, a Jamones Eíriz Birtokra, ahol betekintést nyerünk a csúcsminőségű sonka elkészítésének folyamatába. A sok évszázados kézműves eljárás ma már az UNESCO szellemi öröksége. Vezetett túra keretében megnézzük az őshonos, fekete szőrű, fajtatiszta ibériai sertések élőhelyét, ahol megtudjuk, mitől is olyan ízletes a sonkájuk. Ha szerencsénk van, akár meg is simogathatjuk őket. Ez után megismerkedhetünk a szárítási technika fortélyaival, majd a sonkaszeletelés művészetével. A program végén, mintegy könnyű ebédként megkóstoljuk a birtok 100 %-os Ibériai sonka kínálatát helyi kenyérrel, valamint sajt, kolbász, és borválogatással. Ezt követően visszautazunk Sevillába: itt szabad program, a város felfedezése egyénileg, vagy egy fakultatív látogatás a Világörökség részét képező Alcázar-ban (előre fizetendő)mely eredetileg egy mór erőd volt, majd később egy hatalmas, gyönyörű királyi palotanegyed buja kertekkel, lenyűgöző udvarokkal.

3. nap: Sevilla-Jerez de la Frontera – Cádiz - Montellano

Reggeli után Jerez de la Fronetraba utazunk, a Williams and Humbert birtokra, amelyet 1877-ben Sir Alexander Williams, a sherry termékek nagyszerű szakértője alapított. Ismerkedés a sherry készítés folyamatával, miközben 3 kiváló Sherry bort kóstolunk meg, snackek kísértében. Részesei leszünk egy exkluzív, andalúz lovas bemutatónak is. A program után irány Európa egyik legöregebb városa, a mesés Cádiz, ahonnan annak idején Kolombusz Kristóf többször is indult felfedező útjaira. Felfedezzük az óváros változatos tereit, a híres katedrálist, majd szabadidő keretén belül sétálhatunk a csodaszép tengerpartján. Közös ebédünk most a tenger gyümölcseire koncentrál: egy tapas ebéd keretében megkóstoljuk a híres sanluqueno garnélát. A Guadalquivir folyó torkolatában fekvő Sanlúcar de Barrameda városában csúcsminőségű garnélákat tenyésztenek, melyet olyan kiváló finomságnak tekintenek az egész országban, hogy végül létrehozták a megkülönböztető jelzésként szolgáló sanlqueno garnéla márkanevet. Délután továbbutazás egy tipikus, fehérre meszelt házakkal teli Andalúz faluba, Montellanoba, ahol elfoglaljuk autentikus szállásunkat és közösen vacsorázunk. Éj Montellanoban. Szállás: Hotel Andalou

4. nap: Montellano/nyúlvadászattal – Ronda

Kora reggel egy különleges program részesei leszünk: szervezett nyúlvadászatra indulunk, kutyák segítségével. Ősszel vadászni ezen a területen népszerű időtöltés. A spanyol királyi család is gyakran megfordul itt, hogy hobbiját gyakorolja. Ha szerencsénk van, elejtünk egy pár nyulat (persze kizáróan a vadász által), és a húsából pomás ételt főznek majd nekünk, ahogy a helyiek is csinálják. Miután elfogyasztottuk ízletes és egészséges ebédünket borok kíséretében, útnak indulunk, hogy délután megnézzük Andalúzia rejtett gyöngyszemét, Rondát. A város fekvése a 130 m magas El Tajo kanyonnal mesébe illő. A Puento Neuvo hídról páratlan kilátás tárul elénk. Ronda másik nevezetessége Spanyolország első bikaviadal arénája, a Plazo de Toros. 136 boltíves oszlopa csodálatos látványt nyújt. Ha marad időnk, megtekintjük az arab fürdőt és a Santa María la Mayor templomot. A városnézés után elfoglaljuk szállásunkat Rondában. Szállás: Hotel Maestranza

5. nap: Ronda – Granada /Alhambra/

 Reggeli után Granadába indulunk, hogy megcsodáljuk a mór építésű erődöt, Az Alhambrát, mely a város és egyben Andalúzia leghíresebb épület együttese, és az UNESCO világörökség része. (Szigorú időpontfoglalással!) A több épületből álló komplexumban felkeressük a fellegvárat, a híres oroszlános udvart, valamint a Generalife palotát, mely a granadai királyok nyári pihenőhelye volt. A hely jellegzetessége, hogy a növényzet és a víz az épületek szerves része, és rengeteg csobogó, kút, és fedett tér között sétálhatunk, illetve kellemes kis belső udvarokban pihenhetünk meg. A program után megnézzük a belvárost is, majd elfoglaljuk központi szállodánkat. Kedv és energia függvényében este a belváros további felfedezése egyénileg.

6. nap: Granada – Malaga- Budapest

Reggel a Costa del Sol ékköveként is emlegetett Malaga városába utazunk, ahol megnézzük fő látnivalóit: híres, 14. századi várát, a Gibralfaro-t, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra, majd megkeressük gyönyörű, hatalmas katedrálisát, és barangolunk a belvárosban. Délután csobbanási lehetőség, pihenés a Playa de Malgueta-n, melyet a város legszebb strandjaként tartanak számon. A kellemes időjárás még lehetővé teszi, hogy megmártózzunk a tengerben. Miután számos élménnyel gazdagodtunk, elbúcsúzunk Andalúziától, és irány a malagai repülőtér, a WizzAir közvetlen járata indul Budapestre 20:30 -kor. Érkezés a magyar fővárosba 23:55-kor.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 napos gasztronómiai kirándulás Andalúziában, repülőjeggyel, illetékkel, 4*-os szállással, reggelivel, 3 ebéddel, 1 vacsorával, kóstolókkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére