6 napos adriai nyaralás Horvátországban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

9.600 Ft

Megveszem
 • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Az ajánlat leírása

Nyaralj az Adriai-tenger partján, Horvátországban!

Időpont

 • 2022. augusztus 13.

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 95.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 9.600 Ft, a fennmaradó 86.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • Autóbuszos utazás
 • 5 éjszaka szállás az Uvala Scott** Hotelben, saját fürdőszobás szobákban
 • Félpanzió
 • Idegenvezetés

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az ár nem tartalmazza

 • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
 • Idegenforgalmi adó (Üdülőhelyi díj): 220 kuna/fő
 • BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 éves korig), 6.600 Ft/fő (70 éves kortól)
 • Járulékos költségek (foglalási díj, szervezési költség, busz után fizetendő autópálya áfa): 60 kuna/fő
 • VOX készülék: 2.700 Ft/fő/6 nap (partnerünknél kötelezően fizetendő)
 • Belépők

Felár

 • Egyágyas felár: 25.000 Ft
 • 35 fő alatti létszám esetén 12.000 Ft/fő felár fizetendő

Fakultatív programlehetőségek

A fakultatív programokra az út megrendelésével egyidőben tudnak jelentkezni. A programok árai Forintban, előre fizetendőek. A fakultatív programok utazási szerződésünk X.pontja szerint minimum 25 fő jelentkezésétől indulnak.

1. Egész napos kirándulás a Plitvicei Nemzeti Parkba

Az UNESCO védelme alatt álló nemzeti park csodálatos élmény az idelátogatók számára; a hatalmas tórendszer és a tavakat összekötő kisebb-nagyobb vízesések közötti séta, valamint a park gazdag növény- és állatvilágának látványa igazi kikapcsolódást jelent a kirándulás résztvevőinek.

PLITVICEI NEMZETI PARK:

6.500 Ft/fő (busz+idegenvezetés+ Autóbusz behajtási díj a nemzeti parkba)+ Parkbelépő: 15.000 Ft/fő (Változtatás jogát fenntartjuk)

A belépődíjat 55 Ft/ 1 kuna árfolyamig tudjuk garantálni.

A befizetés elmulasztása esetén, helyszínen az egyéni, magasabb összegű belépődíj fizetendő, külön sorban állással.

2. Egész napos kirándulás az Isztria-félszigetre

Első állomásunk Pula, Isztria fővárosa, mely gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, például egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal (megtekintés belülről is!!), mely egykor a gladiátorjátékok véres színtere volt. Mára már feltárták a nézőtér alatti szintet is ahonnan a vadállatok, gladiátorok, rabszolgák jelentek meg a harctéren. Ezen kívül rendkívül sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel büszkélkedhet, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Majd Rovinj romantikus óvárosi részen teszünk sétát és a Szt. Eufémia székesegyházat tekintjük meg, melynek harangtornyából bámulatos látvány tárul elénk. Rovinjt az Isztria gyöngyszemének is nevezik egyedülálló szépsége, és műemlékekben gazdag belvárosának köszönhetően. Számottevő és látványos régészeti feltárásokkal, műemlékekkel rendelkezik az illír, a római és a velencei időkből. Lehetőség a piacon vásárolni. Este visszatérés a szállásra.

ISZTRIAI-FÉLSZIGET: PULA-ROVINJ: 7.500 Ft/fő (busz+idegenvezetés)+ belépők

3. Félnapos panorámahajózás delfinlessel

Reggeli után irány a Krk-sziget. Délelőtt piciny városnézés KRK városában idegenvezetőnkkel, vagy lehetőség egy kis strandolásra. A délutáni órákban hajóra szállunk, mely felejthetetlen élményt nyújt a Krk- sziget körüli gyönyörű panoráma, csobbanás egy hangulatos öbölben. Ha szerencsénk van, delfincsapattal is találkozunk a kirándulás során. Késő délután visszaérkezés a szállásra.

PANORÁMA HAJÓZÁS DELFINLESSEL: 14.990 Ft/fő (busz+idegenvezetés)

4. Egész napos kirándulás Rijeka és Opatija

Reggeli és egy rövid buszozás után első állomásunk Rijeka, ahol idegenvezetőnkkel városnézés következik. Gyalogos városnézésünk során megtekintjük az óvárost, a Szent Vitus Dómot, Városházát, Óratornyot, Kapucinus templomot, Nemzeti színházat, Kegytemplom, Trsat-i várat, Trsat-i lépcsőt stb…. Városnézés után tovább utazás Opatijába az eredetileg kis halászfaluba, ami az Osztrák- Magyar uradalom ideje alatt a legnépszerűbb pihenőhelyé nőte ki magát. Itt egy rövidke városnézés után kipihenhetjük magunkat egy tengerparti csobbanással, belecsöppenhetünk az arisztokrata fényűzésébe. Este visszatérés a szállásra.

Rijeka + Opatija: (busz+idegenvezetés): 5.990 Ft/fő

Fontos

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart. (Gellért tér felöli végéből. Vidéki felszállást megrendeléskor jelezzék.) Útközben Zágráb megtekintése. Délután érkezés a szállásra.

2-5. nap: Szabadprogram, fürdőzés vagy fakultatív kirándulási lehetőség.

6. nap: Délelőtt szabadprogram, délután indulás haza, érkezés a kiindulási helyre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

6 napos adriai nyaralás Horvátországban, buszos utazással, félpanzióval, idegenvezetéssel, fakultatív kirándulásokkal

Fontos

Beváltható: 2022.08.13.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
29 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére