6 nap Toszkánában és Elba-szigeten, buszos utazással, kompjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 38213
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

153.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38213

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel a napsütötte Toszkánát és a mesébe illő Elba-szigetet!

Időpont

  • 2022. szeptember 24-29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • Elba kompjegyet oda-vissza
  • 5 éjszaka szállást
    • 2 éj szálloda 4*Elba-szigetén, közvetlen tengerparti, medencés hotel
    • 3 éj szálloda 3* Montecatini Terme, központhoz közel
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (570 Ft/fő/nap)
  • Útlemondási díjat (2%)
  • Az esetleges belépőket a helyszínen
  • A helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 18 EUR/fő/tartózkodás
  • Az audio guide költségét 3.000 Ft/fő/tartózkodás

Fakultatív programok (min. létszám 25 fő)

  • Pisa- Lucca: 35 €
  • Portoferraio-Marina di Campo buszos szigettúra üvegfenekű katamarán hajóval: 50 EUR/fő
  • Borkóstolós vacsora felár: 15 EUR/fő félpanziós ellátásnál, 20 EUR/fő reggelis ellátásnál

Belépők (változhat)

  • Pisa/Dóm + keresztelőkápolna: kb. 6 EUR/fő
  • Pisa/ csak a Dóm: ingyenes
  • Pisa/shuttle service busz: kb. 2 EUR/fő
  • Pisa/Ferde Torony: kb.18 EUR/fő - feljutás csak a szabad helyek függvényében!
  • Elba-szigete/Napóleon villa: kb. 7 EUR/fő
  • Rio di Marina kristálymúzeum: kb. 3 EUR/fő
  • Nyitott felvonó-libegő Monte Capanne: kb. 26 EUR/fő
  • Lucca/Dóm: kb. 5 EUR/fő
  • Pontedera/ Vespa Múzeum: ingyenes
  • Montecatini Alto felvonó: kb. 7 EUR/fő

Felár

  • Egyágyas felár (társítás nélkül): 29.900 Ft/fő
  • Vacsora felár: 26.900 Ft/fő

Program

1. nap: Budapest - Montecatini Terme
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Érkezés után elfoglaljuk a szállásunkat. 

2. nap: Pisa- Lucca                                                                                                                                    Reggeli után elutazunk Toszkána egyik gyönyörű városába, Pisa-ba. Meglátogatjuk a lenyűgöző Csodák terét, mely világörökségünk része, és ahol a lebilincselő keresztelőkápolna, a székesegyház és a híres Pisai Ferdetorony vár minket. Belülről is megcsodáljuk a Dómot és a keresztelőkápolnát. Majd Toszkána egyik hangulatos városát veszzük célba: Lucca-ba, Puccini szülővárosába utazunk tovább. A kedves óvárosban román kori templomok, szépséges terek, szűk sikátorok, fenséges paloták és kereskedőházak ígérnek felejthetetlen látnivalókat. Megnézzük többek között a csodás San Michele bazilikát, szabadidőnkben pedig elveszhetünk a fallal körülvett város ódon utcáinak rejtekeiben, a hamisítatlan toszkán dombság árnyékában. Élményekkel telve visszautazunk a szálláshelyünkre. (Ár: 35 EUR/fő)

3. nap: Piombino - Elba-szigete/Portoferraio-Capoliveri- Marina Campo
Reggeli után Piombino városából kellemes hajóúton átkelünk Portoferraio-ba, Elba "fővárosába", ahol az impozáns Volterraio Kastély őrködik a város felett. A kikötő látványának szépségét komp- és szárnyashajók, privát vitorlások és jachtok emelik. Portoferraio-ban megismerjük a történelem kivételes lángelméjének, Bonaparte Napóleon-nak a történetét, és megnézzük a száműzetése idején az otthonát jelentő Villát. Capoliveri környékére vezet utunk, melyet meghatároz a tájat uraló hegy, a Mágnes-hegy látványa. Nevét és a hozzá fűződő meséket, legendákat mágnes tartalmának köszönheti. Elfoglaljuk közvetlen tengerparti szállásunkat, ahol, ha kedvünk van, még megmártózhatunk az azúrkék tengerben. Vacsora előtt üdvözlőitallal indul az orchideák szigeti kalandozásunk.

4. nap: Elba szigete: Marciana Marina - Capanne hegycsúcs - Porto Azzurro
Szabadprogram, strandolás a homokos tengerparton, vagy fakultatív, remek panoráma megállókkal tűzdelt autóbuszos kirándulási lehetőség a sziget nyugatra eső részének és a tenger csodás élővilágának felfedezésére. Ha kedvünk van egy lélegzetelállító élményhez, akkor időjárás függvényében Marciana Alta településről indulhatunk egy nyitott kabinos libegővel az 1000 méter magas Capanne hegycsúcsra, ahonnan varázslatos panoráma nyílik a tengerre, és ellátni Korzika szigetéig is. Lehetőségünk lesz hangulatos, üvegfenekű katamarán hajónkról gyönyörködve, festői partok mentén beleveszni a lenyűgöző öblök, hegyek, és a sokszínű vízi világ színes látványába. Érintetlen természet és kristálytiszta víz várja a tenger szerelmeseit.
Továbbutazunk, majd elvegyülünk a kis halászfaluból kinőtt Porto Azzurro pezsgő életében, ahol a szűk utcák és kedves kézműves boltocskák közül előbújik két gyönyörű XVIII. századi teplom, a Chiesa della Madonna del Carmine  és a Sacro Cuore di Maria. Gyönyörű főtere hangulatos éttermekkel és kávézókkal tekint a tengerre, a kikötő fényűző jachtjaira és halászhajóira. Rövid szabadidő után meglátogatjuk és kisvonattal bejárjuk a kivételes Piccola Miniera ásványbányát, megismerkedve az itt felfedezett elbaite kristálly történetével, mely szépségének híre az egész világot bejárta. (Ár: 50 EUR/fő).

5. nap: Elba szigete- Portoferraio- Pontedera Vespa- Montecatini Terme (farmvacsora)
Búcsút veszünk a szigettől, és elindulunk a kikötőbe. Utunkat a szigeten húzódó fenséges hegylánc fantasztikus panorámája, és a tagolt partmenti, kis ékszerdoboz szépségű települések látványa kíséri. A hajó indulásáig sétálunk Portoferraio óvárosának keskeny, ódon utcáin. A szárazföldre érkezve Pontedera-ba látogatunk. Egy rövid belvárosi séta után a kuriózumnak számító Vespa Múzeumba megyünk, ahol közel 3.000 nm-en gyönyörködhetünk az olasz autógyártás és formatervezés világhírű járműveiben. Montecatini Terme-be érkezünk, és ha időnk engedi, időutazást teszünk Montecatini Alto festői városrészébe. Panoráma utunkat az óvárosig a hangulatos felvonó biztosítja a bájos, ódon városrészbe, ahol a középkori templomok és a toszkán táj szépségét csodálhatjuk a magasból. Fakultatív vacsora borkóstolóval egy hangulatos toszkán farmon. (Ár: 15 EUR/fő félpanziós ellátásnál, 25 EUR/fő reggelis ellátásnál)

6. nap: Montecatini -Budapest                                                                                                        Reggeli után hazaindulunk, utazás rövid pihenőkkel, Szlovénián keresztül. Ha időnk engedi, Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a hatalmas szlovén szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Budapestre, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap Toszkánában és Elba-szigeten, buszos utazással, kompjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, reggelivel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére