6 az 1-ben wellnessmasszázsok oktatása a belvárosi Természet Patikájában

Természet Patikája
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

4.130 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
60.000 Ft 78% 47.010 Ft
Természet Patikája
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815
www.timeatermeszetpatika.hu/

Akció Leírása

Sajátítsd el hat wellnessmasszázs fogásait!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 12.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 4.130 Ft, a fennmaradó 8.860 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

 • 6 az 1-ben wellnessmasszázsok oktatása a belvárosi Természet Patikájában
  • Csokoládémasszázsok a csokoládé szerelmeseinek
  • Kleopátra joghurtos mézes masszázsa
  • Bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikák és hatóanyagaik
  • Iszap és agyagpakolások
  • Aromaterápiás masszázsok
  • Hangtálterápia masszázsok

Fontos

 • Munkát is vállalhatnak, vállalkozást indíthatnak. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

A wellness masszázs 6 az 1-ben egyszerre megismerve egy kiváló lehetőség arra, hogy Ön relaxáljon, regenerálódjon és szépüljön. A masszázs szó hallatán mindannyiunkban jóleső nyugalom terül szét, kellemes érzéssel, relaxációval azonosítjuk azt. A masszázs azonban nem csak pihentető, de gyógyító vagy akár egészségmegőrzést, méregtelenítést és alakformálást is segítő kezelés egyben.

Ismerje meg a csokoládé, a só, az iszap, a méz, és további természetes vivőanyagok, pakolások erejét, a bőrradírozás technikáját, a bőr előkészítését, különböző anyagok felvitelét és alkalmazását, a tápláló, méregtelenítő pakolásokat. A megismert anyagok és eszközök segítségével képes lesz kreatívan összeállítani akár saját masszázsprogramjait, személyre szabottan.

Lazuljon el, élje át a teljes kényelmet és kényeztetést hátradőlve, a tökéletes zavartalan nyugalomban. Mert a világ legnagyszerűbb dolga, az érintés. Nem csak a testét, mi a lelkét és szellemét is megérintjük. Nálunk maga mögött hagyhatja a mindenapok rohanását.

Kiknek ajánljuk

Otthoni, családi, rokoni, baráti körben is biztosan nagy sikert arat. Ki ne örülne, egy méregtelenítő bőrradírozásnak vagy egy tápláló csokoládé masszázsnak!?

Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

A relaxáló 6 az 1-ben az egyben wellness masszázsokat és tibeti hangtálterápiát ajánljuk mindenkinek.

Minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a wellness áldásos hatásait.

Személyre szabott foglalkozási lehetőségek

Péntek - szombat - vasárnap. Délelőtt vagy délután 2 x 4 óra. Személyre szabott egyedi időpontokért vegye fel a kapcsolatot: egeszseginfok@gmail.com

Természet Patikája

A Természet Patikájában tudják, hogy mennyire fontos a megelőzés, ennek szellemében elszántan azon dolgoznak, hogy minél több emberhez eljusson az információ, hogy minél többen megismerjék egyedülálló rendszerből fakadó lehetőségeket: oktatás – és szolgáltatási rendszerük legfontosabb célja a prevenció. Alapelvük, hogy ötvözzék az ősi keleti medicinát a modern kor biofizikai eszközeivel oly módon, hogy azzal pontosabban és korábban felfedezhetőek legyenek a kóros állapotok és kivitelezhetővé váljanak a személyre szabott egészségmegőrző megoldások.

Legyen szép napod!

1063 Budapest, Bajnok u. 29.
egeszseginfok@gmail.com
06 70 416 5815

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 az 1-ben wellnessmasszázsok oktatása a belvárosi Természet Patikájában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.12.31.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 416 5815 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére