59.990 Ft helyett 44.990 Ft: Karácsonyi vásár az erdő közepén Salzburg közelében, séta Mozart városában, 3 nap/2 éjszaka 1 személyre reggelivel és buszos utazással

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

44.990 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Salzburg, Ausztria
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Készülődj a karácsonyra egy különleges helyszínen, a Salzburg és München közelében lévő Halsbach erdei karácsonyán!

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 2 éjszaka szállás Eugendorfban, panzióban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • Kötelező adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
  • Biztosítás: 1.350 Ft/fő
  • Stornó biztosítás köthető: részvételi díj 3%-a

Felárak, belépők

  • Fakultatív vacsora: 8.580 Ft/2 vacsora
  • Egyágyas felár: 6.600 Ft/fő
  • Fix ülőhely: 2.500 Ft/fő
  • Salzburg vára: (F: 12,50 €, Gy: 6-15: 7,50 €, családi: 30 €)
  • Halsbach, karácsonyi vásár: 5 €

Program

1. nap

Elutazás Budapestről, a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövidebb pihenőket tartva. Utazásunk során az Attersee és a Mondsee mellett haladunk el. A délutáni órákban érkezünk meg Salzburgba. Megérkezésünk után elfoglaljuk a szobákat, majd trolibusszal az adventi vásár meglátogatására indulunk. A történelmi múltú salzburgi karácsonyi vásár a világ egyik legszebb és legrégibb adventi vására. A Világörökség részévé nyilvánított salzburgi óváros kellős közepén kialakított csodálatos helyszín, a hagyományos standok és sok évre visszanyúló tradíciók miatt páratlanul különleges.

2. nap

Reggeli után Salzburg városának látnivalóival ismerkedünk meg egy gyalogos séta keretében. Délután, amikor már sötétedni kezd, még 2 különleges adventi vásárba invitáljuk Önöket. Az Oberndorf nevű település nevezetessége, hogy egykor itt hangzott fel először a Stille Nacht (Csendes éj) kezdetű dal. Eredetileg német szövegét Josef Mohr osztrák pap írta, dallamát pedig Franz X. Gruber komponálta 1818-ban.

Másik különleges helyszínünk a (németországi) Halsbach település, ahol december 1. és 17. között rendezik meg az erdei karácsonyt. Az erdő közepén, nem messze Münchentől és Salzburgtól mi is részesei lehetünk e különleges alkalomnak. A sok száz fa között egy erdei színpadon építik fel az adventi falut, amelyhez gyertyákkal kivilágított út vezet. Úgy tartják, hogy ezen az úton, az élet labirintusán (ahogyan a szervezők elnevezték), mindenki maga mögött hagyhatja a mindennapok gondját, ellazulhat. A vásár közepén pedig kórusok, zenekarok szórakoztatják a látogatókat. Aki minden érzékével szeretné megtapasztalni a karácsonyt megelőző várakozás időszakát, szeretettel várják. A rejtélyes illatok életre keltik az emlékeket, akár csendes pillanatokban az élet labirintusában, akár egy pohár forralt borral a teaházban, vagy hallgathatják a zenészek, a kórusok vagy az alpesi kürtök messzeszálló hangjait. Az atmoszféra hangkertje egyedülálló légkörével egy olyan hely, ahol meghallgathatja és meghallhatja a nagy, fából készült hangszórók klasszikus zenéjét.

Idén az erdei színpad környékén található az Adventi falu, rusztikus faházakkal és mágikus standokkal, amelyek újra meg újra arra csábítják Önt, hogy a kézműves termékek minden változatát megcsodálhassa.

3. nap

Reggeli után már hazafelé indulunk. Útközben felkeressük Bad Ischl városát, ahol nemcsak a nevezetességekkel ismerkedünk meg, hanem a Zauner cukrászdában megkóstolhatjuk az eredeti islert is! Ez a sütemény innen indult világhódító útjára. Ezen a napon még egy kisvároskába jutunk el: ez nem más, mint a bájos Hallstatt. Látogatásunk után már valóban Budapest felé folytatjuk utunkat, várható érkezés 21-22 óra között.

Jó utat kívánunk!

Salzburg, Ausztria
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karácsonyi vásár az erdő közepén Salzburg közelében, séta Mozart városában, 3 nap/2 éjszaka 1 személyre reggelivel és buszos utazással

Fontos

Beváltható: 2018.12.07.-ig
Időpont: 2018. december 7-9 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére