59.990 Ft helyett 44.990 Ft: Karácsonyi vásár az erdő közepén Salzburg közelében, séta Mozart városában, 3 nap/2 éjszaka 1 személyre reggelivel és buszos utazással

Neoline Utazási Iroda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

44.990 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
59.990 Ft 25% 15.000 Ft
 • Csak meghatározott ideig!

3 Alkupon eladva

Neoline Utazási Iroda
Salzburg, Ausztria
06 (1) 317 1256

Akció Leírása

Készülődj a karácsonyra egy különleges helyszínen, a Salzburg és München közelében lévő Halsbach erdei karácsonyán!

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Autóbuszos utazás
 • 2 éjszaka szállás Eugendorfban, panzióban, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
 • Reggeli

Az ár nem tartalmazza

 • Kötelező adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
 • Biztosítás: 1.350 Ft/fő
 • Stornó biztosítás köthető: részvételi díj 3%-a

Felárak, belépők

 • Fakultatív vacsora: 8.580 Ft/2 vacsora
 • Egyágyas felár: 6.600 Ft/fő
 • Fix ülőhely: 2.500 Ft/fő
 • Salzburg vára: (F: 12,50 €, Gy: 6-15: 7,50 €, családi: 30 €)
 • Halsbach, karácsonyi vásár: 5 €

Program

1. nap

Elutazás Budapestről, a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Salzburgig, útközben rövidebb pihenőket tartva. Utazásunk során az Attersee és a Mondsee mellett haladunk el. A délutáni órákban érkezünk meg Salzburgba. Megérkezésünk után elfoglaljuk a szobákat, majd trolibusszal az adventi vásár meglátogatására indulunk. A történelmi múltú salzburgi karácsonyi vásár a világ egyik legszebb és legrégibb adventi vására. A Világörökség részévé nyilvánított salzburgi óváros kellős közepén kialakított csodálatos helyszín, a hagyományos standok és sok évre visszanyúló tradíciók miatt páratlanul különleges.

2. nap

Reggeli után Salzburg városának látnivalóival ismerkedünk meg egy gyalogos séta keretében. Délután, amikor már sötétedni kezd, még 2 különleges adventi vásárba invitáljuk Önöket. Az Oberndorf nevű település nevezetessége, hogy egykor itt hangzott fel először a Stille Nacht (Csendes éj) kezdetű dal. Eredetileg német szövegét Josef Mohr osztrák pap írta, dallamát pedig Franz X. Gruber komponálta 1818-ban.

Másik különleges helyszínünk a (németországi) Halsbach település, ahol december 1. és 17. között rendezik meg az erdei karácsonyt. Az erdő közepén, nem messze Münchentől és Salzburgtól mi is részesei lehetünk e különleges alkalomnak. A sok száz fa között egy erdei színpadon építik fel az adventi falut, amelyhez gyertyákkal kivilágított út vezet. Úgy tartják, hogy ezen az úton, az élet labirintusán (ahogyan a szervezők elnevezték), mindenki maga mögött hagyhatja a mindennapok gondját, ellazulhat. A vásár közepén pedig kórusok, zenekarok szórakoztatják a látogatókat. Aki minden érzékével szeretné megtapasztalni a karácsonyt megelőző várakozás időszakát, szeretettel várják. A rejtélyes illatok életre keltik az emlékeket, akár csendes pillanatokban az élet labirintusában, akár egy pohár forralt borral a teaházban, vagy hallgathatják a zenészek, a kórusok vagy az alpesi kürtök messzeszálló hangjait. Az atmoszféra hangkertje egyedülálló légkörével egy olyan hely, ahol meghallgathatja és meghallhatja a nagy, fából készült hangszórók klasszikus zenéjét.

Idén az erdei színpad környékén található az Adventi falu, rusztikus faházakkal és mágikus standokkal, amelyek újra meg újra arra csábítják Önt, hogy a kézműves termékek minden változatát megcsodálhassa.

3. nap

Reggeli után már hazafelé indulunk. Útközben felkeressük Bad Ischl városát, ahol nemcsak a nevezetességekkel ismerkedünk meg, hanem a Zauner cukrászdában megkóstolhatjuk az eredeti islert is! Ez a sütemény innen indult világhódító útjára. Ezen a napon még egy kisvároskába jutunk el: ez nem más, mint a bájos Hallstatt. Látogatásunk után már valóban Budapest felé folytatjuk utunkat, várható érkezés 21-22 óra között.

Jó utat kívánunk!

Salzburg, Ausztria
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Karácsonyi vásár az erdő közepén Salzburg közelében, séta Mozart városában, 3 nap/2 éjszaka 1 személyre reggelivel és buszos utazással

Fontos

Beváltható: 2018.10.08. - 2018.12.07.
Időpont: 2018. december 7-9 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
35 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére