54.000 Ft helyett 48.000 Ft! Buszos utazás a velencei karnevál nyitó vagy záró hétvégéjére, 3 napos kirándulás reggelivel, Velence-közeli 3*-os szállással

Ajánlat kód: 42192
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

48.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 42192

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Téged is vár a velencei karnevál hihetetlen világa a nyitó vagy záró hétvégén!

Időpontok

  • 2023. február 10-12.: , 48.000 Ft
  • 2023. február 17-19.: , 49.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 2 éjszaka szállás Velencéhez közel, középkatgóriájú 3*-os szállodában Jesolóban, 2-3 ágyas zuh/WC-s szobában
  • Kontinentális reggeli
  • Autóbuszos utazás
  • Magyar kísérő

Az ár nem tartalmazza

  • A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén Velencében, Punta Sabbioniban és Jesolóban (együtt) a helyi behajtási illeték kikötő + szállás adó, mely a felnőtteknek 50,- € / fő, gyereknek 35,- € / fő, és ez az összeg a helyszínen fizetendő érkezéskor az idegenvezetőnél, összesen csak egy alkalommal!
  • Baleset-betegség-poggyász biztosítás külön köthető: COLONNADE Atlasz Biztosító: 790,- Ft / fő / nap

Felár

  • Egyágyas felár: 25.000 Ft

Fakultatív programok

  • Vaporetto (bérelt hajó) Szt. Márk tér oda-vissza (az első napra - esti velencei városnézés) 30,- € / fő

  • Vaporetto (bérelt hajó) Szt. Márk tér oda-vissza (velencei városnézés + egésznapos jelmez felvonulás, kavalkád) 35,- € / fő

  • Szigettúra: Murano, Burano (bérelt hajóval) - (Üveggyártás mintaterem, csipke készítés megtekintése idegenvezetéssel, üzletekben a kézműves ipar termékei megvásárolhatóak) Gyerek: 30,- € / fő    Felnőtt: 40,- € / fő (Nem kötelező!)

  • Trieszt - Miramare kastély, Sissi-kastély 14,- € / fő (belépő a kastélyba) (Aki nem kíván részt venni a kastélylátogatáson, azoknak 1 órás szabadprogram a kastély Versailles mintára kialakitott gyönyörű parkjában vagy a tengerparton.)

Program

1. nap

Indulás reggel 6:00-kor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a szállásra a késő délutáni órákban majd. Szállásról Velence Szt. Márk tér bérelt hajóval oda és vissza Jesolóból. A Szt. Márk tér esti fényeinek megtekintése. Esti városnézés Velencében. Rialto fényei.

2. nap

Egésznapos velencei program, városnézéssel (Canal Grande, Szent Márk bazilika, Rialto, Sóhajok-hídja, Doge-palota, Campanile), Karnevál forgataga, jelmezek, maszkok, arcfestés, gondolázási lehetőség. (Kb. 180,- € / gondola – 6 fő mehet egy gondolával, így az ár igen gazdaságos, csak kb. 30,- € / fő. A lagunákat, palotákat így lehet igazán látni,csodálni.)

Délután fakultatív kirándulási lehetőség Murano, Burano szigetére.
Murano szigetén ősi üvegkészítő műhelyek, bemutatóterem, vásárlási lehetősség, üvegfúvó mesterek a turisták előtt készítik a kis tárgyakat, majd Burano szigetén a híres csipke készítést tekinthető meg, színes kis házak látványa tárul elénk. Hajóval, majd busszal érkezés a szálláshelyre a késő esti órákban.

3. nap

Reggeli után indulás hazafelé. Útközben 3 óránként megállunk kulturált autogrill és délben Szlovénia Marché étteremben 1 órás ebédidő lesz,majd érkezés a kora esti órákban Budapestre! Útközben a Haubsburg-kori Miramare kastély megtekintése, amely Erzsébet királyné egyik kedvelt nyaralóhelye volt.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás a velencei karnevál nyitó vagy záró hétvégéjére, 3 napos kirándulás reggelivel, Velence-közeli 3*-os szállással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére