530.000 Ft helyett 409.400 Ft: Vietnám és Kambodzsa különleges, misztikus világa, 14 nap / 11 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, izgalmas programokkal

Ajánlat kód: 32409
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

409.400 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32409

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el Saigon és Hanoi városába, egy kókuszfarmra, a Mekonghoz és további rejtélyes, lenyűgöző tájakra Vietnámban és Kambodzsában!

Indulási időpont

  • 2019.03.14.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 11 éjszaka szállás
  • Reggeli
  • Repülőjegy

Az ár nem tartalmazza

  • Illeték: 129.900 Ft
  • Sztornó biztosítás: 9.744 Ft

Program

1. nap: Elutazás

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal Hanoiba, Doha-i átszállással. Éjszaka a repülőn, a napszaknak megfelelő ellátással.

2. nap: Hanoi

Érkezés a reggeli órákbanHanoi-ba, transzfer a szállásra, reggeli egyénileg megoldható, majd délután kellemes séta Hanoi lenyűgöző központjában. Vacsora és éjszakázása szálláson.

3. nap: Hanoi -Ha Iong Hanoi,- AHaLong öböl varázsa

Reggeli után busszal utazunk a tengerpartra, ahol egy hajókiránduláson veszünk részt (kb. 5-6 óra), melynek keretében Ázsia és Vietnám egyik leglátványosabb természeti jelenségeit fedezzük fel.Ebédünket a hajón, az akár több 100 méteres mészkőszirtek közelében fogyasztjuk el, amely lélegzetelállító panorámát nyújt. A Ha Long-öbölben (alámerülő sárkány öböl) különleges üregeket és egy barlangot találunk, melyben páratlan szépségű álló-és függő cseppkövek találhatók. Vacsora egy közeli helyi étteremben, ezt követően busszal utazunk Hanoi-ba a szálláshelyre.

4. nap: Hanoi-Hué

Reggeli a szállodában, majd egy egész napos városnézés keretében felfedezzük Hanoi főbb látványosságait, a HoChi Minh Mauzóleumot, a QuanThanh templomot, a Tran 0uoc pagodát és az Irodalom templomát. Ebéd egy helyi étteremben. A délutáni órában elutazunk a HoanKiem tóhoz és a történelmi óvárosba. Majd transzferbusszal a Hanoi-i vasútállomásra megyünk és az esti órákban elutazunk Huéba. Éjszaka a vonaton.

5. nap: Hué

Érkezés után transzfer vár minket, bejelentkezünk a szállodába, ahol lehetőséget biztosítunk egy kis felfrissülésre és reggelire. Reggeli után hajókirándulásra indulnk a Parfüm folyóra, a ThienMu (Mennyei hölgy) folyóparti pagodához. Itt megismerkedünk az UNESCO Világörökséget képező ősi Birodalmi Várossal, ahol Vietnám császárai több mint 200 évig uralkodtak. Elénk tárul Vietnám egyik legfontosabb zarándokhelye, pazar templom együttessel, díszkertekkel, hatalmas csarnokokkal. Ebéd a folyó melletti egyik étteremben. Délután felkeresünk 2 császári síremléket (TuDinh és KhaiDinh), melyek lenyűgöző hegyek között bújnak meg. Ezt követően vásárolhatnak és nézelődhetünk a méltán híres Dong Ba központi piacán. SzállásHué-ban.

6. nap: Közép-Vietnám csodái

A reggelinket elfogyasztva tovább utazunk Da Nang-ba. Megnézzük a Cham szobrász múzeumot, majd felkeressük aMárvány-hegyeket. Az 5 darabból álló hegység lenyűgöző látványt nyújt a tenger fölé emelkedő buja ormaival. Egy gyalogos túra keretében közelről csodálhatjuk meg a vietnámi buddhizmus egyik legjelentősebb szent ösvényét. Utunk során érintünk egy pagodát és két különleges barlangtemplomot. Majd vásárlási időt biztosítunk a Márvány faragó faluban, ahol szebbnél-szebb márvány szobrok vásárolhatóak. Ebéd egy helyi étteremben. Délután transzfer a szállásra HoiAn-ba, az éjszakát ott töltjük.

7. nap: HOI-AN Vietnám egyik leghíresebb műemlékvárosa

A reggelit követően vezetett városnéző sétán bejárjuk a nagy múltú gazdag kereskedőváros francia- kínai-japán stílusú műemléki központját, utunk során érintjük a Tan Ky házat, díszes palotákat, és különleges japán hidat is. Fakultatív hajózás a Thu Bon folyón a fafaragók szigetére vagy szabadidő, vásárlási lehetőség. Ebéd egy helyi étteremben. A délutáni órákban tengerparti pihenés a város melletti CuaDaibeach finomhomokos fövenyén. Éjszakázás Hoi-Anban.

8. nap: Hoi-An-Danang-SiemReap

Reggeli után felkeressük Vietnám legszebb középkori romvárosát a Champa Királyság ősi központját, a MySon X. századi templom együttese és az azt körülvevő dzsungel lenyűgözi a látogatót. A félnapos városnézés után SiemReapba repülünk. Vacsora egy helyi étteremben.

9. nap: ANGKOR/SiemReap

Reggelit követően megtekintjük a csodálatos Khmer templomokat és tereket, az ősi városközpont Angkor Thom díszes kapuját, majd belül a Bayon Templomot, a hatalmas kőarcokkal és a lenyűgöző domborművekkel, majd az Elefánt és Lepra Király teraszokat. Ebéd után TaProhmt látogatjuk meg, amely talán a legtöbbet fotózott Khmer templom az óriási fák szentélyekre ránőtt gyökereivel. Thommanon – az egyik legkifinomultabb díszítésű, Shíva és Vishnu istenekkel felszentelt templom. Utunk egyik fénypontja Angkor WAT, a lenyűgöző méretű XII. sz-i több udvarból és toronyból álló híres templom együttes. Vacsora, éjszakázás SiemReapban.

10. nap: ANGKOR/SiemReap

Reggeli, majd elutazás a TonleSap tóhoz, ahol hajóval meglátogatjuk az úszó falut, ahol a falu vízi életébe kapunk betekintést. Visszatérve a városba barangolunk D’Angkor kézműves műhelye között. Majd elrepülünk SiemReap-ból Phnom Penhbe. Kambodzsa fővárosával ismerkedve megtekintjük többek között a Királyi Palotát, az Ezüst Pagodát, a Centrál Market épületét, a Nemzeti Múzeumot. Végül a város nevét adó Wat Phnom templom és Függetlenségi emlékművet fedezzük fel. Vacsora a szálláson.

11. nap: Phnom-Penh II – Saigon

A reggelinket elfogyasztva megismerkedünk Kambodzsa sötét oldalával, egy különleges programon veszünk részt, a ToulSleng múzeumot keressük fel, ami S21-ként is ismeretes, korábban a Kmer Rouge börtön volt. Délután tovább utazunk busszal Saigonba. Vacsora, szabadidő majd éjszakázás Saigonban.

12. nap: Saigon-Mekong-Delta-CaiBe-MyTho-Saigon

Reggeli után korai órákban indulunk Ázsia legnagyobb folyami deltájának felfedezésére, itt a Cai Be úszópiacot csodálhatjuk meg. Rendkívül érdekes megfigyelni a vízen élő emberek életét. Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a VinhTrang Pagodát. Ezt követően MyTho város kikötőjéből indulva hajózás keretében a Teknős-szigetre indulunk, evezős csónakkal utazunk egy csodás természetes csatorna árnyas pálmafái alatt. Itt részt veszünk trópusi gyümölcskóstoláson, megnézünk egy kókusz farmot és lovas riksával is utazunk. Bőséges ebéd egy kertes étteremben, majd visszaút a Mekong egyik főágán. A program után transzfer vissza Saigonba. Vacsora egy helyi étteremben.

13. nap: Saigon

A reggelit követően Saigon-i városnézés, felkeressük a NotreDam Katedrálist, a Központi Posta épületét, az Opera Házat, a Városházát. Ebéd egyénileg, majd transzfer a Tan SonNhat nemzetközi repülőtérre. Menetrend szerint elutazás Budapestre

14. nap: Menetrend szerint érkezés Budapestre

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

530.000 Ft helyett 409.400 Ft: Vietnám és Kambodzsa különleges, misztikus világa, 14 nap/11 éjszaka 1 személyre reggelivel, repülőjeggyel, izgalmas programokkal, március 14-i indulással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére