51.350 Ft helyett 31.990 Ft: Nyári barangolás akár 4 napon át Prágában, a tornyok városában, 3 nap/2 éjszaka vagy 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel a Dalimil Hotelben

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

31.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Kerekedjetek fel nyáron Prágába, fedezzétek fel az Óvárost és igyatok finom cseh söröket!

Opciók

  • 3 nap/2 éjszaka 2 személyre reggelivel 51.350 Ft helyett 31.990 Ft
  • 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel 77.000 Ft helyett 46.990 Ft

Az ajánlat tartalma

  • 2 vagy 3 éjszaka kétágyas szobában 2 fő részére
  • 2x vagy 3x svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Egy gyerek 2 éves korig szülők ágyában vagy kiságyban ingyenesen elhelyezhető.
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • Ingyenes poggyászmegőrző

Fontos információk

  • Kizárt időszak: kiemelt cseh ünnepek
  • Foglalás közvetlenül a szállodánál, a voucherszám megadásával lehetséges, a szállodával egyeztetett időpontra: reservation.dalimil@vedi-hotels.com
  • Lehetőség van több voucher összevonására
  • Check-in: 14 órától, check-out: 11 órától

Opcionális (helyszínen fizetendő)

  • Háziállatok: kb. 150 CZK/éj (csak kistestű háziállat vihető be!)
  • Parkolás: a szálloda közelében az utcán: kb. 40 CZK/óra
  • Pótágy: 10 EUR/éj

Prága megkérdőjelezhetetlenül az egyik legszebb gyöngyszem Európa turista térképén. Számtalan nevezetesség várja a látogatókat a legkülönfélébb építészeti stílusokban (román, gótikus, klasszikus, reneszánsz, barokk). A város történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, amelybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van, érdemes mindegyiket felkeresni.

Prága Európa egyik fontos kulturális központja, 1992 óta történelmi belvárosa a Világörökség része. Több száz színházában, galériájában, kiállítótermében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket. A sörivók mekkája: a sörbarátokat számtalan kisebb-nagyobb kocsma, söröző várja, sörkorcsolyának pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásai közül választhatnak.

A város egyik legfőbb nevezetessége a Károly-híd, amely a Moldva folyó felett ível át. Turistaként természetesen kihagyhatatlan látványosság, ha odalátogatunk. Mivel az Óvárost és a várnegyedet köti össze, így egyébként is a Károly-híd az ideális átkelési lehetőség. Szerencsére csak gyalog használható, így kellemes sétákat tehetünk rajta. Ha a Királyi palotában járunk, akkor ne hagyjuk ki a Szent Vitus-székesegyházat és legfőképp annak tornyát, ahova a kilátás miatt éri meg felmenni. Egész Prága belátható a toronyból: a Károly-híd és az Óváros, de a többi nevezetesség is megcsodálható felülről.

Prága egyik legforgalmasabb utcája a Károly utca, mely nevéhez méltó módon a Károly-híd felé vezet. Az utcán rengeteg bolt található és a sok, Prágát felkereső turista miatt főleg szuveníreket árusítanak. Ezen felül a Károly utcában még sok vendéglátóhely is van. Érdemes bebarangolni Prága több területét, kis utcáit. Minél többet ismer belőle az ember, annál jobban beleszeret ebbe a nyüzsgő, de mégis nyugodt városba.

Hotel Dalimil***

A Dalimil Hotel Prága szép és csendes környékén, a Žižkov negyedben található, mindössze 10 perces villamosútra a város központjától. A tágas szobákban saját fürdőszoba, ingyenes Wi-Fi és műholdas TV biztosított. A szállodában a recepció napi 24 órában áll rendelkezésre. A Hotel Dalimil nemdohányzó szobáiból kilátás nyílik a hotel udvarára vagy egy kis térre.

Mindennap bőséges svédasztalos reggelivel várják a kedves vendégeket. A recepción internetsarok található, illetve egy 24 órás bolt is rendelkezésre áll, ahol például italok, képeslapok, bélyegek és tömegközlekedési jegyek kaphatók. A zöld Vitkov-hegy mindössze 150 méterre helyezkedik el. A főpályaudvar és a Florenc központi buszpályaudvar gyalogosan körülbelül 15 percen belül elérhető. Emlékművek, sör és múzeumok a javából! Ezért Prága III. kerülete az utazók egyik kedvence.

Szállodavoucher.com

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap/2 éjszaka vagy 4 nap/3 éjszaka 2 személyre reggelivel Prágában, a Dalimil Hotelben

Fontos

Felhasználható: 2018.06.01-08.15. között • Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével • Ezt követően szállást foglalni közvetlenül a szállodánál, a voucher számának megadásával emailben lehetséges: reception@hoteldalimil.cz • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére