50 perces, teljes testre vonatkozó relaxáló svédmasszázs és ajándék 15 perces japán arcmasszázs hölgyek részére a Kalanit Stúdióban

Kalanit Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.500 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.300 Ft 37% 3.410 Ft
Kalanit Stúdió
1137 Budapest Reitter Ferenc utca 35-37.
nocibolt@gmail.com
06 70 944 6852
kalanitstudio.webnode.hu/

Akció Leírása

Szabadulj meg a stressztől szakszerű svédmasszázzsal és japán arcmasszázzsal!

Az ár tartalmazza – A kupon teljes ára 5.890 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 4.390 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • 50 perces, teljes testre vonatkozó relaxáló svédmasszázs és ajándék 15 perces japán arcmasszázs hölgyek részére a Kalanit Stúdióban
    • Férfi masszőr

A klasszikus svédmasszázs számtalan pozitív hatással rendelkezik szervezetedre, közérzetedre. Segít megszabadulni a felgyülemlett stressztől, ellazítja fáradt, letapadt izmaidat és felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat is. Egy szakszerű svédmasszázs után újult erővel térhetsz vissza napi teendőidhez, valósággal újjászületve!

A csomag része a svédmasszázs mellett 15 perc japán arcmasszázs, amely egy nagyon különleges masszázstechnika. Nem csak az arcot érinti, hanem a vállakat, a fejet, az arcot és a nyakat is. Ez azért nagyon fontos, mert a nyak masszírozásával utat engedhetünk a vérnek, hogy föláramolhasson az arcba, s oxigént vigyen, ezáltal táplálja az arcbőrt. A japán arcmasszázsnak szintén fantasztikus stresszoldó hatása van.

Ellenjavallatok

  • Lázas betegség, fertőzéses bőrelváltozás, mélyvénás trombózis esetén, szívinfarktust követő stádiumban, friss sérülések, fertőző megbetegedések esetén.

Fontos

  • Minden vendég után ózonos fertőtlenítés!
  • Férfi masszőr
  • Érkezés a helyszínre, kezelés előtt 10 perccel.
  • Kizárólag elektronikus számlaigénylés lehetséges, neved és címed megadásával.

A masszázzsal, stúdióval kapcsolatos tudnivalók

  • A kezelés egy különlegesen kialakított masszázságyon történik, ami egyedülálló az országban. Kényelmes és masszírozás közben meleget sugároz, így a hő az izmokba hatolva lazítja el az egész testet, az infravörös sugarak jótékony hatással vannak a szervezetre, emellett rendkívül magas teherbírása van.
  • Váltóruhát nem szükséges magaddal vinni, mert a masszázst fehérneműben végzik el rajtad. Ideális esetben melltartó nélkül, amit akkor veszel le, amikor a masszőr nincs a szobában.
  • Bár a masszőr mindig szakszerűen végzi munkáját, az első kezelések, főleg idősebb, keveset mozgó vendégeknél, izomlázszerű érzést válthatnak ki.
  • A masszázs során alkalmazott organikus kókuszolaj hatóanyagai azonnal felszívódnak, és nem tartalmaz allergén anyagokat.
  • Külön kérés esetén a masszőr az általad választott területre koncentrál.
  • Zuhanyzási lehetőség a stúdióban nem biztosított.
  • Bejutás 57 -es kapucsengő megnyomásával.
  • Utcán fizetős parkolási lehetőség van.

Kalanit Stúdió

A Kalanit Masszázs és Kozmetikai Stúdió a XIII. kerületben várja szépülni és felfrissülni vágyó vendégeit. Immár 35 éve foglalkoznak szépségápolással, masszázzsal, 15 éve pedig kozmetikai kezelésekkel is. A különféle kezelések rejtelmeit külföldi és hazai szállodákban sajátították el, így különféle kultúrákból meríthették szolgáltatásaik sokszínűségét. Ha szakszerű, kellemes masszázsélményre vágysz, keresd fel a Kalanit Stúdiót a Béke tér közelében!

Legyen szép napod!

1137 Budapest Reitter Ferenc utca 35-37.
nocibolt@gmail.com
06 70 944 6852
Nyitva tartás: hétköznap 9-19 óra között

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

50 perces, teljes testre vonatkozó relaxáló svédmasszázs és ajándék 15 perces japán arcmasszázs hölgyek részére a Kalanit Stúdióban

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 944 6852 • Időpont módosítása vagy lemondása 1 alkalommal, legalább 48 órával, vagyis két munkanappal a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést! • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal a masszázsra! • Egy fő egy kupont vásárolhat és használhat fel saját részre, ajándékba maximum két kupont vásárolhat. Az ajándékozott személyek is fejenként 1-1 kupont használhatnak fel

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére