5 napos városnézés Athénban, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel, gasztronómiai és kulturális élményekkel, fakultatív hajókirándulással

Ajánlat kód: 38573
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

259.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 38573

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj a görög ízekkel, kultúrával és Athén történelmi látnivalóival!

Opciók

  • 2023. október 26.: , 259.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel
  • 4 éjszaka szállás 3*-os szállodában, 2 ágyas tus/wc-s szobában
  • Reggeli
  • Idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 11 EUR
  • Utasbiztosítás
    • (Classic): 3.250 Ft
    • (Prémium): 4.250 Ft 
    • (Privileg): 5.450 Ft 

Felár

  • Kis csoportos létszám felár: 16.000 Ft / 42 EUR/fő
  • Egyágyas felár: 24.000 Ft / 62 EUR
  • 3x vacsora felár: 27.600 Ft / 72 EUR

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Hangulatos élőzenés vacsora a Plakán: 16.000 Ft / 42 EUR
  • Hajókirándulás a Szaron-öböl 3 szigetére (ebéddel): 38.600 Ft / 100 EUR

Program

1. nap: Budapest – Athén

Elutazás Budapestről menetrend­től függően repülőgéppel Athénba (átszállás lehetősége). Transzfer a szállodába, ahol 4 éjszakát töl­tünk. Repülőmenetrendtől függően ismerkedünk az óváros hangula­tával. Fakultatív vacsoráinkat az Akropolisz közelében, jellegzetes görög tavernában fogyasztjuk el. Csatlakozzon a közös étkezéseink­hez, amelyek során a legismertebb görög ízeket kóstoljuk végig a tz­atzikitől kezdve a muszakáig. Szál­lásunkra térünk.

2. nap: Ismerkedés Görögország fővárosával, élőzenés vacsora az óvárosban

Reggelit követően, az idegenveze­tőnkkel megtekintjük Görögország fővárosának legfőbb nevezetessé­geit. Megnézzük a Parlament előtti őrségváltást, bemegyünk az első újkori olimpiának helyet adó Stadi­onba, majd onnan a legjelentősebb ókori színházba, a Dionüszosz-szín­házba érkezünk. Ezt követően az Akropolisszal ismerkedünk (mú­zeum és fellegvár). Szabadidőben lehetőség van további ókori ne­vezetességeket meglátogatni (pl. Aresz-domb, Nemzeti Régészeti Múzeum), sétálni vagy vásárolni a Plakan, az Akropolisz lábánál fek­vő hangulatos óvárosi negyedben, vagy akár a Parlament melletti, kü­lönféle mediterrán és szubtrópusi növényekkel beültetett Nemzeti Kertben pihenni, kávézni, élvezni a város hangulatát.

3. nap: Hajókirándulás a Szaron-öböl szigeteire (Porosz, Hydra és Aigina)

A reggelit elfogyasztva egyénileg fedezheti fel Athén rejtett titkait, sétálhat hangulatos óvárosában vagy jöjjön velünk! Fakultatív kirándulásra hívjuk: Egész na­pos hajókirándulásra indulunk Pireuszból a görög szigetvilágba napközben ebéddel: Porosz, Hydra és Aigina szigeteit látogatjuk meg. A hófehér házak közti szűk utcács­kákban sétálva ízelítőt kaphatunk a szigetvilág hangulatából, a hajón pedig hangulatos folklórműsor né­zői – esetleg szereplő – lehetünk. A hajókirándulás során fürdőzésre is lehetőség nyílik. A programnak svédasztalos ebéd is része, amely­nek során kedvünk szerint válo­gathatunk húsos vagy zöldséges ételek között, de tengeri halat is fo­gyaszthatunk. Estére visszatérünk Athénba, fakultatív vacsoránkat ott fogyasztjuk.

4. nap: Pihenés Glifada tengerpartján

A mai napunk a pihenésről szól! Athén belvárosából villamossal érkezünk Voula kerület homokos tengerpartjára, ahol kedvünkre pi­henhetünk, élvezhetjük a tenger nyújtotta örömöket. Esti fakultatív ajánlatunk: hangulatos, élőzenés vacsorát ajánlunk utasainknak egy jellegzetes belvárosi tavernában, a zenés tavernáiról híres Mnisikleous utcában.

5. nap: Athén – Budapest

A lehetőségek természetesen nem értek véget. Nem hagyhatjuk ki Athén jellegzetes halpiacának megtekintését, hiszen nem min­dennap láthatunk kardhalat, gar­nélarákot és polipot. Túl hosszú időt nem időzünk itt, hiszen még nem néztük meg az ókori temetőt, a Kerameikoszt, és az ókori piacteret, az Agorát, ahova annyi tanulmányi emlék köt minket. A nap folyamán, menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapest­re. (Az 1. és 5. nap program sorrend­je a repülőmenetrend függvényé­ben felcserélődhet.)

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos városnézés Athénban, repülőjeggyel, illetékkel, 3*-os szállással, reggelivel, gasztronómiai és kulturális élményekkel, fakultatív hajókirándulással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére