5 napos vakáció az Adrián, Hvar-szigeten, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Ajánlat kód: 35646
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

77.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35646

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Pihenj az Adriai-tenger egyik legszebb részén, Hvar-szigeten, akár Pünkösdkor is!

Időpontok

  • 2020.05.28-06.01.: , 77.900 Ft
  • 2020.09.13-09.17.: , 88.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Reggeli
  • Magyar idegenvezető
  • Kompköltség

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (Classic: 2.850 Ft/fő)
  • Útlemondási biztosítás (1,3%)
  • Foglalási díj 12 év felett (1.500 Ft/fő)
  • Üdülőhelyi díjat
  • Fakultatív programot és belépőket
  • Stari Grad és Hvar (borkostolóval): 20 EUR/fő
    • Hajókirándulás ebéddel: 35 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő
    • Belépőjegyek a helyszínen (nem kötelező): kb 150 HRK/fő

Felár

  • 4 vacsora italokkal (svédasztalos): 9.900 Ft/felnőtt; 5.900 Ft/gyermek 12 évig.

Program

1. nap: indulás 05.30 órakor Budapestről, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés késő délutáni órákban Drvenikbe, ahonnan buszunkkal átkompolunk Hvar-szigetre. Szállás foglalás, vacsora.

2. nap: Jelsa, Vrboska

Ízletes reggeli után idegenvezetővel, a hangulatos tengerparti sétányon, mediterrán fenyőfák árnyékában besétálunk a Jelsa település központjába és megismerkedünk ezzel a kicsi, ám annál bájosabb középkori városkával, kőházaival, főterével, templommal. Majd buszunkkal átmegyünk a szomszédos, még ennél is kisebb Vrboska városkába, mely 4-5 km hosszan benyúló öbölben helyezkedik el, épp ezért egyedi és varázslatos látványt nyújt. A sok egymásra épített ház, a szűk utcácskák és kis hidacskák miatt, sokszor úgy érezhetjük magunkat, mintha egy mini-Velencében sétálnánk. Az öböl közepén pedig egy kis sziget vár ránk. A történelmi sikátorok fölé emelkedik a Szűz Mária erődtemplom, mely a török támadás idején nyújtott védelmet a lakosságnak. Délután szabad program, hogy mindenki kedvére sétálhasson, pihenhessen vagy csobbanhasson egyet a kristálytiszta tengerben, vagy a szálloda medencében.

3. nap: Stari Grad, Hvar, borkóstoló

Ha behatóbban is megismerkedne ezzel a csodás szigettel, jöjjön el velünk a mai élményekben gazdag, fakultatív kirándulásra. A történelem útján mi is elindulunk a sziget legrégebbi városába, mely Kr.e 384 évvel épült - ez a Stari Grad. A városon át sétálva, mintha az időn áthaladva érkeznénk a múltból egészen napjainkig. Meglátogatjuk a Hektorovic család várkastélyát, mely a XV.században épült, és ahol egyebek mellett a híres halastó is található (belépős). Majd a fenséges levendula mezők, szőlőskertek, szebbnél szebb öblök és völgyek mellett elhaladva, elérünk a sziget "királynőjéhez" - Hvar városhoz. Először a város fölött magasodó Spanyol erődöt tekintjük meg (belépős), ahol elénk tárul Hvar város fenséges látványa, majd leereszkedünk a városba, hogy közelről is megnézhessük az Arsenalt (belépős), mely Európa első, nyilvános színházát rejti, a főterét, templomát, a bencés kolostort (belépős), ahol a tradicionális hvari csipke készül az agavé szálaiból, a Hektorovic palota maradványait és még sok-sok más látnivalót. Egy ilyen élményekben gazdag napot megkoronázunk egy pohár borral és némi harapnivalóval, egy autentikus helyen, a természet lágy ölén. Részvételi díj borkóstolóval: 20 EUR/fő.

4. nap: hajókirándulás a Pokol-sziget csoporthoz ebéddel

Jöjjön velünk a Hvar városból induló fakultatív hajókirándulásra! A 22 szigetből álló, fantasztikus szépségű lakatlan szigetcsoport között hajózunk. Lazításként sétálunk ezen a csodás tájon, csobbanunk egyet a smaragdszínű Adriában, míg a legénység ebédet készít nekünk. Részvételi díj: 35 EUR / felnőtt, gyermek 12 évig 25 EUR/fő.

5. nap

Ízletes reggeli után kompra szállunk és irány Magyarország. Visszaérkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos vakáció az Adrián, Hvar-szigeten, buszos utazással, 3*-os szállással, reggelivel, idegenvezetéssel, fakultatív programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére