5 napos vakáció az Adriai-tenger partján, Szlovéniában, 3*-os szállással, reggelivel, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel, fakultatív programokkal: Bledi-tó, Vintgar-szurdok

Ajánlat kód: 35262
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

139.900 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 35262

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Mártózz meg az Adriai-tengerben, strandolj a szlovéniai Koperben és kirándulj az ország varázslatos tájain, mint a Bledi-tó, a Vintgar-szurdok vagy a Postojna-cseppkőbarlang!

Időpontok

  • 2024. 06.20 - 06.24.: , 139.900 Ft
  • 2024. 07.12 - 07.16.: , 154.900 Ft
  • 2024. 07.24-07.28.: , 159.900 Ft
  • 2024. 08.09 - 08.13.: , 174.900 Ft
  • 2024. 08.14-08.18.: , 169.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazást
  • 4 éjszaka szállást - Portorozban Hotel Vile Park 3*:  a kiépített és kavicsos strand közelében, nyitott tengervizes medencével rendelkezik. Szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, ingyenes WiFi. 
  • Reggelit
  • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját
  • Útlemondási díjat (3%)
  • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 7 év felett: 20 EUR/fő
  • Belépők a helyszínen: kb. 50 EUR/felnőtt. (Vintgar szurdok, pletna a Bledi-tavon, kis sziget a Bledi-tavon)

Felár

  • 4 vacsora felár (svédasztalos): 12 900 Ft/fő. (35 Eur / fő)
  • Egyágyas felár 45 900 Ft (120 Eur)
  • Erkély Felár 12 000 Ft (30 Eur)

Fakultatív programok (min 25 fő esetén)

  • Hajókirándulás: 20 Eur / fő.
  • Bledi-tó és Vintgar: 35 EUR/felnőtt, gyermek 15 évig 25 EUR/fő
  • Skocjan barlang belépővel: 50 EUR/felnőtt, diák: 40 EUR/fő, gyermek 12 évig 35 EUR/fő.
  • Postojnai barlang belépővel: 55 EUR/felnőtt, diák: 40 EUR/fő, gyermek 12 évig 35 EUR/fő

Fel- és leszállási lehetőség

  • Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Program

1. nap: Piran, Portoroz
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban érkezés a szlovén tengerpartra. Meglátogatjuk a szlovén tengerpart gyöngyszemét:  Pirant, mely egy "nyitott múzeum” középkori építészeti emlékekkel és gazdag kulturális örökséggel. Ebben a kis kincsesdoboz-szerű városkában született Giuseppe Tartini olasz zeneszerző és hegedűművész a XVII. században. A Tartinijev tér az ő nevét viseli, mely lehagyhatatlan bármely pirani fényképről. Portorozi szállásfoglalást követően mindenkinek marad még ideje egy kis csobbanásra a kék Adriában. 

2. nap: Hajókirándulás 
A mai napon csatlakozzon egy félnapos fakultatív hajókiránduláshoz! Hajózunk együtt szlovén tengerpart mentén, élvezzük a hűsítő tengeri szellőt, a tenger illatát, az Adriát, mely teljes pompájában terül elénk. Majd egy órára kikötünk Izolaban, ahol egy séta keretében megismerkedünk ezzel a tengerparti várossal. Majd újból hajóra szállunk és ringatózunk a hullámokon. Részvételi díj: 20 Eur/fő.

3. nap: Bledi-tó és Vintgar szurdok
Mesébe illő élmény csalogat erre az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásra, mely Szlovénia legszebb tájaira kalauzol minket. Első megállónk Szlovénia nyitott szurdoka, Vintgar. Egy kellemes séta alatt varázsol el minket a Radgona folyó, a hegyek között vájt szurdokainak szépségével, a mélyben sebesen rohanó folyóval és a legmagasabb szlovén vízeséssel (belépő ellenében). Továbbutazunk a mindössze 4 km-re található a szépséges Bledi-tóhoz, ahol lehetőségünk lesz gyönyörködni az egyedülálló Bledi-tó szépségeiben. Majd két program közül választhatnak: egy séta a tó partján vagy hajókázás a "pletna" nevű kishajóval (külön térítés ellenében) a tó közepén található apró szigetre, ahol egy IX. századi templom áll kívánság haranggal (belépő ellenében látogatható). Visszaérkezés a szálláshelyre, vacsora. Részvételi díj: 35 EUR/felnőtt, gyermek 15 évig 25 EUR/fő.

4. nap: Strandolás, vagy fakultatív kirándulás: Skocjan barlangba (csak a 06.20-24.; 07.24-28. és 08.14-18. dátumokon választható a program)
Reggeli után eldöntheti, hogy strandol, vagy eljön velünk egy félnapos kirándulásra Szlovénia egyik kevésbé ismert, de annál szebb látványosságához, a Skocjan  barlang-hoz. A Reka folyó által vájt hatalmas földalatti szikla szakadék az UNESCO világörökség része. Kis utakon, járatokon és lépcsőkön haladva csodálhatjuk meg ezt az egyedi szépséget. Sétától és lépcsőzéstől elfáradva, vendégül látjuk egy frissítő italra. Szálláshelyünkre visszatérve, délután marad idő strandolásra. Részvételi díj: barlang belépőjeggyel együtt: 50 EUR/felnőtt, diákoknak: 40 EUR/fő, gyermek 12 évig 35 EUR/fő.

4. nap: Strandolás, vagy fakultatív kirándulás: Postojna barlangba (csak a 07.12-16. és 08.09-13. dátumokon választható a program)
Ízletes reggeli után eldöntheti, hogy strandol, vagy eljön velünk egy félnapos kirándulásra amikor az Európa legnagyobb látogatható barlangját keressük fel. A Postojnai cseppkőbarlang a természet világhírű csodája, ahol egyszere láthatja a barlangi képződményeket és magas földalatti termeket. 3,5 km hosszú utazás után (földalatti vasút) után kb. 1,5 km-es séta során csodálhatjuk meg a barlang szépségét. Szálláshelyünkre visszatérve, délután marad idő strandolásra. Részvételi díj barlang belépőjeggyel együtt: 55 EUR/felnőtt, diákoknak: 50 EUR/fő, gyermek 12 évig 30 EUR/fő.

5. nap: Koper, Ljubljana, trojanai fánk
Reggeli után rövid busszozással elérünk Koper várost. Itt, rövid séta keretében, megismerkedünk a szép Koper városával. Búcsút intünk az Adriának és elindulunk az ország fővárosa felé, Ljubljanába. Ez az a város, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak. Városnézés után, ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók bűvöletében, vagy meglátogathatja felvonóval a történelmi emlékeket rejtő, városra letekintő, lenyűgöző Ljubljana-i várat. A magyar határ felé még megállunk megkóstolni a messzi földön híres trojanai fánkot. A program után irány Magyarország. Hazaérkezés az esti órákban. 

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos vakáció az Adriai-tenger partján, Szlovéniában, 3*-os szállással, reggelivel, buszos utazással, magyar idegenvezetéssel, fakultatív programokkal: Bledi-tó, Vintgar-szurdok

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére