5 napos téli kirándulás Erdélyben buszos utazással, reggelivel, idegelvezetéssel

Ajánlat kód: 35348
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35348

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Erdély téli pompáját egy felejthetetlen kiránduláson!

Időpont

  • 2024.02.07.: , 119.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 4 éjszaka Székelyudvarhelyen, 3 csillagos szállodában 2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 700 Ft/nap
  • Útlemondási biztosítás (az út részvételi díjának 1,8%-a)
    • Traktorózás a Hargitára + ebéd: kb. 170 RON/fő
    • Csíkszereda, Mikó vár: kb. 25 RON/fő
    • Terepjárós program ebéddel: kb. 220 RON/fő
    • Csíki Sör Manufaktúra: kb. 45 RON/fő

 

Felár

  • Fakultatív vacsora felár: 33.900 Ft/fő (svédasztalos) 
  • Egyágyas felár (foglaláskor fizetendő): 40.000 Ft/fő
  • Egyágyas felár társítással (foglaláskor fizetendő): 20.000 Ft/fő

Program

1. nap: 
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor, folyamatos utazás a határátkelőig rövid pihenőkkel. A határátkelés után már Erdély területén folytatjuk utunkat Királyhágóig. Pihenőt tartunk Erdély történelmi kapujában, majd az Erdélyi-medencén keresztül megérkezünk a Keleti Kárpátok gyönyörűséges vonulatai közé. Itt érjük el Székelyudvarhelyt. Elfoglaljuk szállásunkat, majd vacsora.

2. nap:
Reggeli elfogyasztása után rövid sétát teszünk Székelyudvarhely főterén, ismerkedünk a székelység hajdani fővárosával. Ezen a napon a természeté a főszerep, ugyanis a székelyek szent hegyére látogatunk el, a Hargita hegységbe. Egyedi élményben lesz részünk, ugyanis traktor segítségével a szabad levegőn utánfutóra szállva jutunk fel a Madarasi Hargita menedékházhoz, ahonnan egy 45 perces közepesen nehéz gyalogtúra keretén belül jutunk fel az 1801 méter tengerszint feletti magasságon meghúzódó Madarasi Hargita csúcsra. Visszatérve a hegycsúcsról finom ebéd fogad minket. Késő délután jutunk vissza a szállásunkra, majd vacsora.

3.nap: 
Reggeli után Máréfalvára jutunk, ahol megismerkedünk a székelység egyik jellegzetes fából készített, gazdag faragású műremekével, a festett székelykapukkal. Ezután utunk Csíkszeredába vezet, ahol felkeressük a város egyik nagy látványosságát a Mikó várat, ami ma a Csíki Székely múzeumnak ad helyet. A múzeum meglátogatása után Csíkszeredából felkapaszkodunk a 980 m magas Tolvajos tetőre, ahonnan megközelítjük a Hargita hegység központi részének téli szórakoztató települését, az 1350 m tengerszint feletti magasságban fekvő Hargitafürdőt. Itt téli szórakoztató programokat próbálhatunk ki, többek közt hópánkózhatunk, motorosszánozhatunk, de sétálhatunk a borvízek-mofetták világában. Visszatérés a panzióba, vacsora.

4. nap: 
Reggeli után látogatás a Csíki Sör Manufaktúrában. A látogatás bepillantást enged a sörgyártás titkaiba, melyet sörkóstolás követ. Folytatva utunkat felkeressük Nyergestető nemzeti emlékhelyét, az 1848-1849-es forradalom utolsó nagy székelyföldi ütközetének helyszínét. Ezután egy kalandra hívjuk kedves vendégeinket. Terepjárókra szállunk és eljutunk a Csíki-havasokba, ahol egy terepjárózás keretén belül a fenyvesek között csodás élményben és kilátásban lesz részünk, forralt borral koccintunk. Visszatérünk a szállásunkra.

5. nap: 
Korai reggeli után hazaindulás. Útközben megállás a sóvidéki Szovátafürdőn. Láthatjuk Székelyföld egyik leghíresebb gyógyüdülő fürdőjét, sétálunk monarchiabeli villák között és a világhírű Medve-tó partján, ami egy heliotermikus tó és egyedi a Földön. Ezután folyamatos utazás a Marosvásárhely – Kolozsvár - Nagyvárad - Budapest útvonalon. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos téli kirándulás Erdélyben buszos utazással, reggelivel, idegelvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére