5 napos szilveszteri látogatás Tirolban és bajor kastélyoknál, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 37269
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

102.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 37269

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kastélyok, hajózások és gasztronómiai élmények várnak szilveszterkor Tirolban és Bajorországban!

Időpont

  • 2021. december 29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • 4x reggelit
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket
  • Magyar nyelvű idegenvezetést a programokon
  • Útlemondás biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Szilveszteri vacsora (kötelező): 12.000 Ft
  • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 Euro
  • Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 16 Euro
  • Utasbiztosítás (BBP)
    • Utasbiztosítás (Classic): 2.850 Ft
    • Utasbiztosítás (Prémium): 3.700 Ft 
    • Utasbiztosítás (Privileg): 4.750 Ft 

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Újévi kirándulás Bajorországban: 4.500 Ft
  • Nordkette felvonójegy: 9-34 EUR
  • Hajózás a Chiemseen (helyszínen fizetendő): 20 EUR

Felár

  • Egyágyas felár: 29.700 Ft
  • 3x vacsora felár: 14.800 Ft
  • 25-34 fő esetén: 12.000 Ft/fő

Program

1. nap: Szeged – Budapest – Wels – Salzkammergut – Tirol (730 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Budapesten, Ausztrián keresztül. Ahhoz, hogy Welsben találjuk magunkat, nem kell Nagy Britanniáig mennünk! Útközben pihenőt tartunk a római időkben még Linz vetélytársaként nyilvántartott Traun folyó menti bájos kisvárosban. Ma is élénk kereskedelemmel, iparral és persze sok látnivalóval rendelkező kisváros. Az óvárosban tett séta során felfedezhetjük a 13.sz-i Lederer-tornyot, a pompás stukkókkal díszített városházát, a várat, ahol az osztrák lovagkirály, I. Miksa elhunyt és még sok más érdekességet. Utunkat folytatva a kitzbüheli Alpok gyönyörű útjain érjük el Innsbruck környéki szálláshelyünket, ahol 4 éjszakát töltünk el.

2. nap: Hohenschwangau és Linderhof romantikus kastélya | Füssen, Ettal és Oberammergau (220 km)

Reggelit követően mesebeli nap vár ránk, ahol minden a csillogásról, a fényekről szól. Bajorország legmagasabban fekvő városába, Füssen óvárosában régi polgárházak, ódon utcák csábítanak sétára bennünket. Majd a közeli Hohenschwangau neogótikus várkastélyához érkezve festői „sétaúton" közelítjük meg a zöld alpesi tájba meseszerűen beilleszkedő Hohenschwangau sárga színű kastélyát, amely látogatásunk első színhelye lesz. Egy XII. sz.-i eredetű vár romjaira, 1832-től építették újjá. A napot Linderhofban folytatjuk, ahol II. Lajos egyik mesekastélyát csodálhatjuk meg. Sokak szerint ez a legszebb, mert ez az egyetlen, amit sikerült befejeznie. Termeiben az arany díszítést az egekbe emelte, egy milliméter sem maradt nélküle. A kastély hálószobája annyira tele van arany dekorációkkal, hogy az ágyat szinte meg sem találni. A palota területén áll még egy Marokkói Ház és egy Mór Pavilon is, csakhogy a francia stílus ne érezze magát egyedül. Parkjában a Vénusz-barlang Wagner Tanhauserének jelenetét idézi. Hivalkodó rokokó pompája és pazar kertje a bajor uralkodók egykori fényűző életének ékes bizonyítéka. A délután folyamán Ettalba utazunk tovább. Az 1330-ban itt alapított templom fontos katolikus zarándokhely, egyházi iskolájában a mai napig szerzetesek oktatnak. A kolostor megtekintése után szabadidő, vásárlási lehetőség a kiváló ettali likőrökből. Napunkat a bajor Alpok gyöngyszemének is mondott festői faluban, Oberammergauban zárjuk. Páratlan színgazdagsággal és ötletességgel kifestett lüftlmalerei házai, fafaragó műhelyei, és az 1633 óta tízévente megrendezett nagyszabású Passiójáték messze földről vonzza a turistákat. Megpihenünk egy kicsit majd szálláshelyünkre érkezünk vissza.

3. nap: Wattens és a Nordkette. Innsbruck ünnepi varázsa szilveszterkor (120 km)

Szilveszter napján minden a csillogásról, a fényekről szól! Mai napunk első állomása a messze földön híres Swarowsky ékszergyár fellegvára, annak kristálymúzeuma és bemutatóterme. Sétálunk az élmény-termekben ahol káprázatos fény és csillogás orgia vár bennünket gyönyörű környezetben, alkalmanként hangjátékokkal. A bemutatót követően mindenki kedvére vásárolhat, hogy szilveszter estére a csillogásunk még fényesebben tündököljön az újév első napján! Irány a Nordkette 2256 méter magas csúcsa felvonóval! Tirol tartomány fővárosát körbefogó hegységről most fentről gyönyörködünk (felvonójegy)! Innsbruck nyüzsgő középkori óvárosból húsz perc alatt 2000 méter magas csúcsra szállítja utasait a felvonó, utasai fent a napfényes teraszon élvezhetik a tiszta levegőt és a csodálatos panorámát. A felvonó négy állomását megfagyott vízcseppekre emlékeztető formájuk miatt a Jégkirálynő palotájaként emlegetik. (Aki nem kíván az Innsbruck fölé magasodó kilátóba feljutni, szabadidejében felfedezheti Innsbruck nevezetességeit). A délutáni órákban térünk vissza a több mint 2000 éves Innsbruck-ba. Sétálunk óvárosában: Aranytetős Ház, császári mauzóleum, a városháza, a vár és a Szent Jakab dóm. Sétálunk ódon utcáin, megtekintjük műemlék házait. Szabadidő a városban és élvezzük hangulatát! Kóstolja meg a hamisítatlan tiroli kolbászt es a helyiek által sütött rétest! Szállásunkra térünk, ahol megpihenünk egy kicsit, felfrissülünk és belevetjük magunkat a szilveszter estébe! Fakultatív ajánlatunk: szilveszteri vacsora a szállodában, zenével, jókedvvel éjfélkor tűzijátékkal majd kifulladásig kedvünkre táncolhatunk. Éjfél után svédasztal várja utasainkat. Boldog új esztendőt kívánunk!

4. nap: Újévi pihenés a szállodában vagy Schwaz-Achensee panoráma – Bad Tölz – Benediktbeuern – Mittenwald (200 km)

Kései reggelit követően kedvére pihenhet a szállodában vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Élményeinket gyűjtögetve az „ezüstváros”, Schwaz csodálatos négyhajós bazilikája, Ferences kolostora vár bennünket. ma is látogathatóak a fuggerek (egykori bányászok) házai, megtekintjük a városházát majd a Brandeburgi Alpok mentén élvezzük az Karwendel és a Rofan hegycsúcsok közé ágyazott, türkizkéken csillogó Achensee panorámáját, mely Tirol legnagyobb hegyi tavaként ismert! A dél bajor Bad Tölz reneszánsz kisvárosába érkezünk, amely kiemelkedik a óváros szépségével. A várost az Isar folyó oszt ketté. Szebbnél-szebb kétemeletes paraszt-reneszánsz stílusban épült házak mentén sétálunk, melyek változatos kapuzataikkal, ablakkeretezéseikkel és színes falfestésükkel emlékezetes látványt nyújtanak. Utunkat folytatva Felső-Bajorországnak egyik legöregebb barokk temploma Benediktbeuern kolostortemploma vár bennünket. A kolostorhoz közeledve megragadó a látvány, mely közeledve egyre csak fokozódik! Négyszögletes gótikus ikertornyai, keskeny és kecses hatszögletű toronyban és hagymakupolában végződnek. Mennyezeti freskói lélegzetelállítóan gyönyörűek. Megpihenünk egy kicsit a templom csendjében majd Mittenwald érintésével visszatérünk szálláshelyünkre.

5. nap: Kufstein vára – hajózás Chimsee-n, Herreninsel | Prien – Budapest – Szeged (720 km)

Megreggelizünk, majd elhagyjuk Tirol szépséges fővárosát, és az Inn folyó partján fekvő történelmi Kufstein városába érkezünk, melynek ékessége a Habsburg Miksa által építtetett 16. századi vár. Felvonóval jutunk fel a vármúzeumba (belépődíj), a vártoronyban pedig felidézzük annak magyar vonatkozásait. A vár alatti – római időkből származó – hangulatos utcákban és tereken sétálunk. Prienbe indulunk a Chiemsee-hez. Fakultatív ajánlatunk: Hajóra szállunk és a Herreninselhez ,”az urak szigetére” hajózunk. Meglátogatjuk II. Lajos bajor uralkodónak a sziget közepén álló híres Herrenchiemsee kastélyát, melynek építésekor a Versailles-i kastélyt használtak modellkent (belepő). Ellátogatunk a „hölgyek szigetére” is. Ez a legbajosabb sziget, nevet az itt épített kolostorról kapta. Visszahajózunk Prienbe, majd a kora délutáni órákban Ausztrián keresztül hazafele indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az éjszakai órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos szilveszteri látogatás Tirolban és bajor kastélyoknál, buszos utazással, reggelivel, 3*-os szállással, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére