5 napos párizsi városnézés festőóriások és mesterművek nyomában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel

Ajánlat kód: 44601
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

299.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 44601

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj Párizs művészeti kincseivel!

Időpontok

  • 2025. május 14.: , 299.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazás: Budapest – Párizs – Budapest útvonalon közvetlen repülőjárattal
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj
  • Elhelyezés: Párizsban középkategóriás hotel 2 ágyas, zuhanyozós /WC-s szobáiban
  • Ellátás: reggeli

Az ár nem tartalmazza

  • A helyszínen kötelezően fizetendő csomagár: 300 €/fő, mely a következőket tartalmazza:
    • Párizsi tömegközlekedés 5 napra 1-5 zónában
    • Versailles-i kastély és park belépő
    • Hajózás a Szajnán
    • Orangerie-belépő
    • Musée d’Orsay -belépő
    • Kirándulás Giverny-be és Auvers-sur-Oise-ba külön busszal +belépők
  • Idegenforgalmi adó: kb. 8 € (A helyszínen fizetendő!)
  • Útlemondási biztosítás

Felárak

  • Egyágyas felár: 98.000 Ft

Program                  

1. nap: Budapest -Párizs

Elutazás Budapestről Párizsba a reggeli órákban. Érkezést követően séta a Montmartre hangulatos utcáin, miközben megtapasztalhatjuk a művésznegyed különleges atmoszféráját. A XIX. században épült Sacré-Coeur bazilika híres fehér épülete máig Párizs egyik jelképe. Lábánál állva csodálatos kilátás tárul elénk a városra. A Bazilika megtekintése után végig sétálunk a festői utcákon, ahol egykor Picasso, Van Gogh és más híres művészek élték mindennapjaikat, majd a Szerelem falát tekintjük meg, amelyen a „Szeretlek” kifejezés 250 nyelven szerepel.

2. nap: Párizs

A napot a Concorde-téren kezdjük, ahol az ősi és modern Párizs találkozik. Itt láthatjuk a híres obeliszket, a téren álló szökőkutakat, valamint a távolban a Champs-Élysées túlsó végén pedig a Diadalívet, mely I. Napóleon császár és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdeti. Ezután az Orangerie Múzeumban gyönyörködhetünk Monet Vízililiomok című híres sorozatában, majd utána rövid séta a Tuileriák kertében. Délutáni programunkat a frissen restaurált Notre-Dame katedrális megtekintésével folytatjuk, mely a francia gótika leghíresebb alkotása, a stílus majd minden jegyét magán viseli. A Szent Kápolna az Ile de la Cité sziget káprázatos nevezetessége, varázslatos színekben fénylő üvegablakai egyedülállóak. A Latin negyed az irodalmi kávéházak és kiskocsmák negyede, mely kulturális eseményektől hangos. Itt található a Panthéon, a legnagyobb franciák temetkezési helye, a Sorbonne Egyetem, a Szent Mihály sugárút és a Luxembourg kert is. Az Invalidusok dómját XIV. Lajos építtette, hatalmas, arannyal gazdagon dekorált kupoláját szenteket ábrázoló szobrok díszítik. Itt nyugszik I. Napóleon. Szállás.

3. nap: Párizs, a fény városa – Versailles

Délelőtt kirándulás VERSAILLES-ba, ahol XIV. Lajos, a Napkirály palotáját látogatjuk meg. A kastély máig hirdeti Európa leghatalmasabb uralkodójának művészet iránti elkötelezettségét és pompakedvelését. Ezután a Napkirály kertjét csodáljuk meg, mely a világ egyik legszebb parkja különleges növényekkel, szökőkutakkal. A kastély és a park is az UNESCO világörökség részét képezi. Délután visszatérünk Párizsba, s ezúttal egy másik perspektívából, a vízről gyönyörködünk tovább a francia főváros csodáiban egy sétahajózás keretében. A napi programot az Eiffel torony tövében zárjuk. A 300 m magas „öreg hölgy” Párizs jelképe lett, a 1889. évi Világkiállításra építették, s a legfelső emeletről, de a 2. szintről is lenyűgöző kilátás nyílik a teljes városra. Szállás.

4. nap: Giverny – Auvers-sur-Oise

Délelőtt kirándulás Giverny-be, ahol a legendás impresszionista festő, Claude Monet életének és alkotásainak nyomában járhatunk, valamint sétálhatunk varázslatos kertjében a lenyűgöző vízililiomok és egyéb növények között, melyek Monet néhány híres festményét ihlettek. Megtekintjük az ikonikus Monet-házat, ahol maga a művész élt és alkotott. Délután Auvers-sur-Oise festői falucskájába vezet az utunk, ahol megismerhetjük Vincent van Gogh lenyűgöző világát. Itt meglátogatjuk a Van Gogh-házat, ahol a művész az utolsó éveit töltötte és néhány emlékezetesebb alkotását megfestette. A ház megtekintése után elsétálunk a város templomához, a Notre-Dame-de-l'Assomption-hoz. Az épület a város egyik legismertebb látnivalója. Ez a templom ihlette Van Gogh híres festményét, az „Auvers-i templom”-ot. A festményen jól felismerhetők kései műveinek jellegzetességei: vibráló színek, dinamikus ecsetvonások, hullámzó vonalak. Ellátogatjuk még a művész sírjához is, mely a városi temetőben található. Ez a hely zarándokhely lett azok számára, akik tisztelegni szeretnének a művész emléke előtt. Visszatérés Párizsba. Szállás.

5. nap: Párizs

Délelőtt az Orsay Múzeum megtekintése. A hajdani vasútállomás épületében az impresszionizmus legkomolyabb gyűjteménye látható. A múzeum a 19. és a korai 20. század művészetének legjavát mutatja be, különös tekintettel az impresszionizmus és posztimpresszionizmus mesterműveire. Megcsodálhatjuk többek közt Monet, Manet, Renoir, Degas és Van Gogh alkotásait. Délután szabadidő a belvárosban. Hazarepülés Budapestre az esti órákban a menetrend függvényében.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

5 napos párizsi városnézés festőóriások és mesterművek nyomában, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére