5 napos nyaralás és wellness 2 személyre a hévízi Palace**** Hotelben, félpanzióval

Ajánlat kód: 39337
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

159.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39337

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok 5 napot a Balaton közelében, a varázslatos Hévízen, a négycsillagos Palace Hotelben!

Felhasználható

  • 2022. augusztus 31-ig

Opciók

  • 2022.06.16-07.10. között: , 159.800 Ft
  • 2022.07.11-07.31. között: , 179.800 Ft
  • 2022.08.01-08.31. között: , 199.800 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 4 éjszaka szállás standard szobában (kérésre további éjszakák és szobatípusok is elérhetők)
  • Félpanzió (reggeli és vacsora). A kínálat tartalmazza a tradicionális magyar konyha ízeit, vegetáriánus és Zala megyei regionális ételeket, amelyek mellett a házi süteményeket is megkóstolhatjátok. A vendéglétszámtól függően felszolgált vagy büfé formában biztosítják a főétkezéseket. Gyermekmenü a vacsoránál.
  • 25 % kedvezményre jogosító koktél kupon
  • 15 % kedvezményre jogosító kupon a klasszikus és wellness masszázsok árából
  • Kedvezményes kupon 1 kozmetikai kezelés, manikűr, pedikűr vagy fodrászati szolgáltatás árából
  • WiFi
  • Wellness használat: szállodai élményfürdő, pezsgőfürdő; (jacuzzi), szaunák használata (finn szauna, bio aroma szauna), gőzkabin, fitneszterem, fürdőköpeny, wellness törölköző használat

Az ár nem tartalmazza

  • Idegenforgalmi adó: 530 Ft / fő / éj (18 éves kortól a helyszínen külön fizetendő)
  • A szálloda mélygarázsában (korlátozott számban) parkolási lehetőség biztosított. A parkolás díja: 4.000 Ft / éj

Miért is ajánljuk mindenkinek Hévíz városkáját? Nos, itt a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástava, amely igazán különleges élményt kínál az ide látogatóknak egész évben: télen levetni a nagykabátot és egy szál fürdőruhában kellemesen lubickolni a csábítóan gőzölgő termálvízben, nyáron pedig a tavirózsákkal körülölelt, áttetsző tóban lebegni és úszkálni.

A hévízi tó a világ legnagyobb, 4,4 hektár területű tőzegfenekű melegvízű gyógytava, amelynek közel 37 méter tölcsérszerű mélyedésben levő forrása naponta körülbelül 86 millió liter vizet ad. A tó vizének hőmérséklete nyáron 33-36 C, a nagy szabad felületeken is csak 23-25 C-ra hűl le. A víz gyógyhatása a világon egyedülálló, összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. A tradicionális gyógymódok – mint a súlyfürdő, iszappakolás és masszírozás – mellett számos korszerű fiziko- és balneoterápiás eljárás, vital- és wellness-programok vehetők igénybe.

Palace Hotel**** Hévíz

A hévízi Hotel Palace-ban**** garantáltan megtalálod számításodat: 135 db tágas szoba, minden igényt kielégítő wellness, tradicionális hévízi gyógykezelések, kiváló gasztronómia és barátságos, segítőkész személyzet vár!

A szálloda csupán rövid sétatávolságra (alig 200 méterre) található a hévízi tófürdőtől, mely a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástava. Az áttetsző vizű tó egész évben igazán különleges élményt kínál az ide látogatóknak: télen levetni a nagykabátot és egy szál fürdőruhában kellemesen lubickolni a csábítóan gőzölgő termálvízben, nyáron pedig a tavirózsákkal körülölelt tóban lebegni és úszkálni.

A hévízi tó gyógyhatású vize összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére.

A tóban való fürdőzés kiegészítéseként a Hotel Palace**** tradicionális hévízi gyógykúrát (pl. iszappakolást, gyógymasszázst, elektro- és hidroterápiát) ajánl vendégeinek. A testi-lelki feltöltődést segíti a szálloda által kínált számos beauty és wellness program is.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás és wellness 2 személyre a hévízi Palace**** Hotelben, félpanzióval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére