5 napos nyaralás a horvát tengerparton, buszos utazással, félpanzióval, programokkal

Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

9.980 Ft

Ajánlatkérés
Challenge Hungary Kft. / Vár a Világ
1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030
varavilag.hu/

Az ajánlat leírása

Vakációzzatok az Adrián és gyönyörködjetek a Plitvicei-tavakban!

Időpontok

  • 2023. július 19- 23.: Előleg: 9.980 Ft
  • 2023. augusztus 19-23.: Előleg: 9.980 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 99.800 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 9.980 Ft, a fennmaradó 89.820 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Az utazást autóbusszal
  • 4 éjszaka szállást 2*-os hotelben standard kétágyas szobában
  • Bőséges félpanziót
  • A szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést
  • Regisztrációs díjat

Az ár nem tartalmazza

  • Az esetleges felárakat, helyi IFA-t, a belépők árát és a biztosítást
  • IFA 4 éjre: 6 Euro/fő – helyszínen fizetendő
  • Utasbiztosítás 5 napra: felnőtt: 3.950 Ft, 18 év alatt: 1.975 Ft
  • Belépő a Plitvicei-tavakhoz: a Plitvicei-tavakhoz: kb.35 EUR/felnőtt, 28 EUR/diák 15 EUR/gyerek
  • Fakultatív kirándulás a Krk-szigetre: 6 000 Ft/fő, Opatijába: 6 000 Ft/fő, Baska tengerpart 6 000Ft/fő
  • Útlemondási biztosítás köthető, normál 2%: 2.400 Ft, Covid kiegészítéssel: 4,5%: 5.395 Ft

Felár

  • Egyágyas felár: 20 000 Ft

Fontos

  • Az autóbuszos utazások módosíthatóak, de nem lemondhatóak!
  • Időpont módosítás indulás előtt legkésőbb 30 nappal lehetséges, a módosítás díja 2.500 Ft/fő
  • Az utazás időjárástól függetlenül indul!

Felszállás

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!

  • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
  • M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc)
  • M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc)
  • M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc)
  • M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc)
  • M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc)
  • M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc)
  • M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc)

Program

1. nap: Budapest – Plitvicei-tavak

Találkozó a Népliget, Szöglet Presso-nál. Indulás 05:00 órakor. Kora délelőtt érkezünk az Európa-szerte ismert Plitvicei-tavakhoz, Horvátország legjelentősebb nemzeti parkjába. A meseszép tavak füzér-szerűen húzódnak a vadregényes Kapela-hegységben, melyeket “ezer” apró erecske, patakocska és vadabbnál vadabb zuhatagok táplálják. A smaragd és a türkiz színek ezer árnyalatában pompázó víztükör, a fantasztikus erdei környezet egy színpompás mesevilágba repít bennünket. Horvátország gyöngyszemeinek is tekinthető tavak és vízesések 1979 óta az UNESCO Világörökség részét képezik. A nemzeti park tizennyolc tavát összesen 92 vízesés köti össze, melyek közül a legnagyobb 71 méter magasból ömlik a Korana-folyóba. Délutánig (kb. 17:00 óráig) barangolunk a nemzeti parkban, majd elfoglaljuk szállásunkat a Kvarner öbölben található tengerparti szállásunkon. Este lehetőség van megmártózni a tengerben, illetve este vacsora a szállodában.

2. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás a Krk-szigeten

Reggeli. A mai nap a pihenésé. Egész napos kikapcsolódás a tengerparton. Lehetőség van részt venni egy fakultatív kiránduláson a Krk-szigetre. Autóbuszunkkal a Krk-hídon át érkezünk a szigetre, majd meglátogatjuk Vrbnik városkát, mely a tengerparton, dombok között helyezkedik el, kedves óvárossal, ahol egyébként a világ egyik legkeskenyebb, szinte vállszélességű utcája is található. Csodás fotók készülhetnek a régi házak tövében, a meredek, kifényesedett kövezetű utcácskákban. A program további részében ellátogatunk a sziget egyik legismertebb pincéjébe, ahol részt vehetünk egy borkóstolós programon. A teraszról fantasztikus kilátásban is gyönyörködhetünk. Ezután 3 féle helyi bort kóstolhatunk, melyek egyike a sziget büszkesége, a Zlachtina, mely kimondottan e táj szőlőjéből készülő száraz minőségi bor. Mellé kóstolót kapunk a helyi sajtokból, házi sonkából, ezzel koronázzuk meg a programot. Mindezek meg is vásárolhatók majd a pincében. Részvétel a „pinceprogramon”

16 EUR. Fizetendő helyszínen.

Ezután elindulunk visszafelé, és útközben megállunk a sziget fővárosában, Krk-ben. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket, a parton elfogyaszthatjuk délutáni kávénkat, vagy egy finom horvát sört. A városi strandok valamelyikén még fürödhetünk is. Visszaindulás a szállásra a késő délutáni órákban.

A kirándulás ára: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.

Szállás, vacsora.

3. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív kirándulás Opatijába

Egész napos pihenés a tengerparton. Vagy fakultatív kirándulás Opatijába. Autóbuszunkkal Rijekán át érkezünk az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyére, Opatijába. Még Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat (nem a bécsi Schönbrunnban). Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik. Abbázia (mai nevén Opatija) egyik legemblematikusabb jelképe a százéves sétány, a lungomare, melyet 1885-ben kezdték építeni, amikor a települést klimatikus gyógyhellyé nyilvánították.

A Hollywood-i Híresek utcájára hajazva, Abbázia híres promenádján is márványcsillagokat helyeztek el, amelyekkel a Horvátországot a sport, művészeti és egyéb területeken népszerűsítő hírességek előtt tisztelegnek. Kötelező látványosságai között találjuk a valószínűleg 1420-ban épült Szt. Jakab-templomot. Ez az apátság (opatija) lett később a település névadója. Érdekes még pl. az Imperial szállóval átellenben elhelyezkedő gyönyörű abbáziai parkban, a Szt. Jakab-templom tövében lévő Helios és Selena szökőkút, amely a Napot és a Holdat a mitológiai testvérpár alakjában ábrázolja.

Az Angyali üdvözlet-templom Abbázia legszebb látképei közé tartozik. Szépséges külsejével és lenyűgöző megjelenésével Abbázia ékköve és teszi teljes várossá.

A Villa Jeanette oldalán tábla hirdeti, hogy Móra Ferenc ott írta az Ének a búzamezőkről című regényét. Ebben – az akkor még közvetlenül a tengerparton álló - villában üdült Gustav Mahler osztrák zeneszerző is. A magyar vonatkozású Amerikai kertben tengerre nyíló kilátás és botanikus kert várja a látogatókat. Az Amerikai kertet a gazdag magyar vállalkozó, Kurucz Mihály építette feleségének az 1900-as évek elején. Visszaindulás a késő délutáni órákban.

Részvételi díj: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.

Szállás, vacsora.

4. nap: Szabadprogram, vagy fakultatív program Baska tengerpartján.

Egész napos pihenés a tengerparton. Autóbuszunkkal Krk-sziget déli részén fekvő Baska városába tartunk. Az autóbusz a strandtól pár perc sétára tud a legközelebb megállni. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Baska garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat. A hangulatos tengerparti sétányon számtalan boltocska és étterem, fagyizó várja a látogatókat. A város strandja (Vela plaža), mely az ország egyik legnagyobb természetes, védett öblében fekszik 1999-ben elnyerte a kiváló minősítést, így rendelkezik a kék zászlócskával. Így aki egész nap csak strandolna, vagy napozna az Adriai- tenger partján remek környezetben teheti ezt. Hazaindulás a délutáni időben.

Szállás, vacsora

A kirándulás ára: 6 000 Ft/fő. Minimum létszám 20 fő.

5. nap: Zágráb - Budapest

Reggeli után (9:00 óra körül) indulunk meg Zágrábba, ahol megismerkedünk a főtérrel, a katedrálissal, a Nemzeti Színházzal, és a Medvednica-hegy és a Száva folyó között fekvő óvárossal, ahol gyönyörű parkokat és szökőkutakat találunk. Lehetőség van egy kellemes ebéd elfogyasztására, illetve a főtéren vásárolgatni. Hazaindulás a délutáni órákban, Budapestre érkezés a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

1064 Budapest Izabella utca 78.
buszosutak@varavilag.hu
06 1 343 3030

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás a horvát tengerparton, buszos utazással, félpanzióval, programokkal

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2023.08.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz a buszosutak@varavilag.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére