5 napos nyaralás 2 főre a sárvári Wolf Hotel*** és Panzióban, félpanzióval, fürdőbelépővel, gyógymasszázzsal

Ajánlat kód: 39546
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

98.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39546

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Felhőtlen kikapcsolódás fürdőzéssel 5 napon át a csodálatos Sárváron!

Felhasználható

  • 2021. augusztus 31-ig (kivéve kiemelt időszakok és ünnepnapok)

Opciók

  • 4 éjszaka 2 személyre panzióban: , 98.800 Ft
  • 4 éjszaka 2 személyre hotelben: , 109.900 Ft

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 4 éjszaka a Wolf Hotelben vagy Panzióban
  • Félpanzió
  • 1 napos fürdőbelépő
  • 20 perces gyógymasszázs

Sárvár legfőbb vonzereje a fürdője! A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést. A családi élményfürdőben a család apraja-nagyja jól érzi magát! Az új részleget tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján! Nyáron, a szabadtéri részen mindent lehet! Fürdőzni, csúszdázni, a kalózhajón kalózkodni, dacolni a hullámokkal, fejest ugrani, és még sorolhatnánk tovább a véget nem érő lehetőségeket!

Sárvár gyönyörű természeti környezetben, a Rába völgyében, a Kemeneshát dombjai között fekszik. Természeti szépségeivel, gyönyörű várával, zenei és kultúrális rendezvényeivel és változatos szabadidős elfoglaltságaival igazi pihenést kínál.

A Sárvár város jellegzetessége a középkorban épült Nádasdy vár. Jellegzetes kaputornyával és a várárkon átívelő boltíves hídjával a nemzeti örökség része. A reneszánsz várkastélyt az egykori vizesárok helyén kialakított park platánjai ölelnek. A vár mellett található a 16 hektáros Arborétum, ahol számos növényritkaság, 350-nél több fa- és cserjefaj található, tiszafái és kocsányos tölgyei több száz évesek.

A város főterén, a városháza épületének oldalán a több, mint 20 kisebb harang kedves térzenével szórakoztatja a látogatót. A tér közepén játékos szökőkút áll, mely a város és a vizek szoros kapcsolatát idézi.

A hét tóból álló csónakázó tó, a Rába part, a Vadkert, az erdős- ligetes várkörnyék minden korosztály számára tartogat látnivalót. Az aktív pihenésre vágyóknak a gyönyörű természeti környezet kínálja a kerékpártúrák, horgászat, vadászat, lovaglás és kirándulás örömeit. A Rába folyó ideális körülményeket biztosít vizitúrák lebonyolítására.

Wolf Hotel*** és Panzió Sárvár

Családias környezetben várja vendégeit a háromcsillagos Wolf Hotel, amely mindössze 500 m-re fekszik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől. A hotel 21 szobája ízlésesen kialakított: zuhanyzó, WC, hajszárító, internet csatlakozási lehetőség, széf, telefon és televízió tartozik hozzájuk, amelyet a szobaár magában foglal.

A szobák erkélyesek és egy részük légkondícionált is.

Továbbá, a vendégek számára biztositott az ingyenes zárt parkolás.

Jó pihenést kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás 2 főre a sárvári Wolf Hotel*** és Panzióban, félpanzióval, fürdőbelépővel, gyógymasszázzsal

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére