5 napos nyaralás 1 főre az Adriai-tengernél, Kraljevicán, az Uvala Scott** Hotelben, félpanzióval és buszos utazással

Ajánlat kód: 33628
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

67.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33628

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaralj akár főszezonban is az Adrián, a méltán népszerű Kraljevicán!

Kraljevica település Crikvenica város közelében található, a Vinodolski kanálisban. A település igen fiatal, gazdag villáival és rendezett fürdőzőivel turisztikai településsé nőtte ki magát. Gazdag kínálata mellett Kraljevica több különböző sportolási lehetőséget is nyújt vendégeinek. A gasztronómia szerelmesei a „Villa Dora“, „Frankopan“ éttermekben, és a „Kaštel“ konobában próbálhatják ki a helyi étel specialitásokat.

Időpontok

  • 2020.07.08-12. és 2020.08.19-23. között

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállást az Uvala Scott** Hotelben, 2 ágyas szobákban
  • Félpanziós ellátást
  • Buszos utazást

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi díj: 1.900 Ft/fő
  • 12 éves korig pótágyon 1 gyerek: 50.900 Ft
    Egyágyas felár: 15.000 Ft

Részletek

A város a 19. század vége óta ismert idegenforgalmi település.

Utazás programja:


Indulás az éjszakai órákban Budapestről, többszöri pihenő után megérkezés délután a szállodába. Szabadprogram, pihenés, üdülés a tengerparton. Utolsó nap reggeli után hazaindulás. Hazaérkezés a késő esti órákban!

Szállás fekvése: a hotel és apartmanjai a Dubno- öbölben, csodálatos zöldövezetben találhatóak, domboldalon /lépcsők/ 20- 400 m-re a tengerparttól. Kraljevica városa kb. 4 km-re található.

Tengerpart: kiépített betonos tengerpart, sok lépcsőn közelíthető meg.

Elhelyezés: 2 ágyas klímás szobák: pótágyazhatók, zuhanyzó/wc-vel, sat-tv-vel és hűtővel rendelkeznek.

Ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora. A vacsorához víz / sör / üdítő térítés ellenében!  Reggeli 7:00-10:00 között, vacsora 18:30-21:00 között.

Szolgáltatások: recepció, étterem, taverna, pizzéria, kávézó, tengerparti grill bár, mini- market, ajándéküzlet, diszkó, élőzene a tavernában a nyári időszakban, parkoló. Napozóágy bérlés ára: kb.30 kuna/ágy, napernyő ára: 30 kuna/ernyő. Wi-Fi a recepción található. Minigolf, vízi sportok a tengerparton térítés ellenében. A szálloda területén bankautomata nincsen, pénzváltásra sincs lehetőség! Mindenhol csak készpénzzel azon belül pedig horvát kunával lehet fizetni!

Fakultatív programok: /irodánkban előre megrendelhető/

Opatija: 80 Kuna
Indulás reggeli után. (Kb 09:30) Utunk folyamán rövid pihenőre megállunk a Bakari öbölbe ahol a panorámában  és a városka történetével ismerkedünk meg. Utunkat folyatjuk Abáziába ahol egy időutazás keretében megismerjük a városka titkait megnézzük nevezetességeit egy rövid séta keretében.Majd strandolási lehetőség a  városka strandján. Estig szabadprogram. Vacsorára visszamegyünk a hotelbe.

Vrbnik + iszapstrand: 140 Kuna
Reggeli után indulás Vrbnikbe ahol meglátogatjuk a világ legszűkebb utcáját, amit Horvátországban találunk. Rövid séta keretében megismerkedünk a városka titkaival boraival és sajtjaival egy kóstoló keretében. Rövid szabadprogram amiben csodálhatjuk a városka panorámáját. Majd indulás egy különleges gyógyhatású strandra ahol egy iszapos strandolásban veszünk rész. Szabadprogram strandolás a különleges strandon. Majd este indulás a hotelbe vacsora.

A programok minimum indulási létszáma 25 Fő

Az útvonal és az indulási időpont tájékoztató jellegű, Pécset mindenképpen érinti az útvonal, indulás előtt attól füddően, hogy melyik városban hány utas száll fel, változhat az útvonal Pécsre. Ez az oda és visszaútra is vonatkozik, az utazás ideje az átlagosnál hosszabb, (12 óra) kérjük, ezt mindenképpen vegyék figyelembe és jelentkezés előtt tájékozódjanak értékesítőinknél.

Tervezett menetrend:
oda:
Budapest, Hősök tere 0030
Dunaújváros, Tesco parkoló, 0230
Szekszárd, 6-os főút Sió Csárda, 0330
Pécs, Tesco parkoló, Makay István út, 0500
Kaposvár, Tesco parkoló, 0615
Nagykanizsa, Tesco parkoló, 0730

 

vissza:
Kraljevica 1000
Nagykanizsa 1500
Kaposvár 1615
Pécs 1730
Szekszárd 1900
Dunaújváros 2000
Budapest  2200

 

Az utazás ideje alatt mindenkinek rendelkeznie kell érvényes utasbiztosítással, melyet irodánknál meg lehet kötni. Vagy nyilatkozat kitöltésével igazolni kell azt, hogy az utazás idejére rendelkeznek érvényes utasbiztosítással!

Autóbuszaink műszaki állapota és felszereltsége megfelel a hatályos előírásoknak. Autóbuszainkon biztonsági öv, poroltó, ablaktörő kalapács, és a tetőn vészkijáratok találhatóak, melyek használatáról utasaink indulás előtt felvilágosítást kapnak.

Kézi és úti poggyász szabályozás, méret és súlykorlátozás a Nemzeti Tengelysúlymérő Rendszer bevezetése miatt:

Kézipoggyászként az autóbusz utasterébe súlya vagy mérete miatt csak olyan tárgy vihető fel, mely méretében, jellegében és súlyában nem akadályozza a biztonságos utazás körülményeit, feltételeit. Kézipoggyász méretét és súlyát illetően biztonságosan elhelyezhető az utas ülések feletti kalaptartón vagy a lábtérben. A biztonságos és kényelmes utazás érdekében az ülések alatt és a lábtérben csak szükség esetén helyezhető el poggyász.
Az utasok kézipoggyászként, személyenként egy darab kisméretű táskát (pl. kézitáska, laptoptáska stb.,) vihetnek fel az utastérbe, mely kézipoggyász biztonságosan elhelyezhető az autóbusz kalaptartóján.
Kézi és útipoggyászként nem szállítható olyan tárgy, amely méreténél vagy súlyánál fogva az autóbuszban erre kijelölt helyen nem helyezhető el, súly vagy méretkorlát tekintetében a szabályozáson túlmutat valamint a többi utas egészségében, testi épségében, ruházatában, kézipoggyászában kárt okozhat.
Csomagtérben lehelyezett poggyászként személyenként maximum 15 kg súlyú poggyász helyezhető el.
A fenti súly korlátozások az utazás egész időtartamára nézve kötelező érvényűek!Az utasonként engedélyezett poggyászsúly megosztása vagy elosztása több utastárs esetében nem engedélyezett, még az azonos foglaláson együtt utazó csoport esetén sem.Karton ásványvízeket nem helyezünk be a busz csomagtérbe sem. Megértésüket köszönjük!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 napos nyaralás 1 főre az Adriai-tengernél, Kraljevicán, az Uvala Scott** Hotelben, félpanzióval és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére